Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Quwaxer
ENGELLİLER PLATFORMUNDAN TAM OLARAK
BEKLEDİĞİM BUYDU.
ENGELLİ KOTASININ ARTMASI
İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR. UMARIM
MECLİS yine yan çizmez .OLMADI YAPAMADIK
DEMEZLER.
YILLARIMIZ SINAVLARDA GEÇİYOR. GİDEN YIL GERİ GELMEZ

Sınavın ertelenmemesi gerekiyor artık. Kafalarına göre ertelenme talebinde bulunmaları yanlış.

yeni atama eylemi

arkadaşlar emgelli derneyi desteyimiz hazır. organize whatsapp grubunuz hazır, biz hazırız. ya siz sizde hazırmısınız. geciken atamayı istenek birtürlü yükselmeyen kota artışını talep etmek, ve kadro artışı haklarımız için bizimle ankarada etkinlik eylen yapıcak 50 kararlı kişi arıyoruz gelin kendimizi hatırlatalım bakın son atamadan beri sahada hiç faliyet yapmadık biz durduça elimizden herşey kayıp gidiyor haksızlıklar dahada büyüyor gelin bukaderi birlikte deyiştirelim sadece twit atmakla olmuyor. atama bekliyo olanlar katılsın sınavına yine girersin sende katıl atanmış olanlar atama bekleyen arkadaşlarına söylesinler. sosyalmesafe kurallarına uygun hareket edilecektir kronik rahatsızlıı olanlar gelemiycektir.
kesin bende gelirim diyenler bana özelden nesaj atsın detayları konuşalım face üzerinden mesaj.

Quwaxer

Ertelenmesini istemeyenlerin sayısı, isteyenlerin sayısında daha fazla umarım erteleme talebiniz kabul görmez.

Niye ertelenmesini istediler ki böyle saçma şey mi olur bir an önce sınav olsun bitsin yani yeterince zaman kaybettik zaten. Sınava çalışan atanmak isteyen bir sürü insan var.

Kronik hastalığı olan engellilerde var onlarda haklı onlarda ister biran önce sınav olup atanmayı ama onlarıda anlayabiliyorum mesela benimde bağışıklık sistemim zayif bazen oluyor normal gribi bile 15 gunde zor atlatıyorum bu virüs bir blasırsa kıronik hasta olalar ve bağışıklık sistemi zayif olanlar tehlikede ilk başta tamam iş önemli ama sağlığım iyice giderse calisamaz olursak oda bir ise yaramaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne zaman sınava girmek hayırlı ise o zaman girelim ve bi cogumuz atanalim inşallah

Sınav olsa dahi hem kota yönünden hem de kadro dağlımı açısından yine sıkıntı yaşayacağız. Evet virüs artışı bazı kısıtlamalar getirebilir sınavda ertelenebilir. aramızda ki arkadaşların çoğunun kronik rahatsızlığı bulunuyor. böyle giderse belki sınav bile 2021'e kalabilir. sınavı yks sınavı ile yakın tarihlerde yapsalardı belki bu sorunu yaşamayacaktık.
şimdi yapmamız gereken 3. atama için mücadele etmek.

Engelli Sağlıkçılar Platformu Retweetledi

Itır Sarıgül
@ItrSargl2
·
16s
ANKARA DA EYLEM DÜZENLENECEK. KOTA ARTİŞI VE 3CÜ ATAMA TALEP EDİLECEK. KATILMAK İSTEYEN BANA ULAŞSIN. ENGELLİLER ATANMAK İSTİYOR

Erteleye erteleye 1 2 seneye yakın zaman geçmiş olacak. Ertelenmesin sınava girmeye müsait olmayan arkdaslar diğer sınava girerler o zaman olmaz mi öyle. Ve evet yks sınavı zamanı yapsalardı keşke. Engellileri önemseyen mi var sanki ya.

Bu ülkeden bırak engelli olmayı sadece insan olarak dahi umudum kalmadı artık. Sınava da boşuna çalışıyoruz YAZIKLAR OLSUN...
Merveaydin sen ve senin gibi sadece kendini düşünen insanların olduğunu görünce insanlığımdan utanıyorum.

Sınavın ertelenmesi lazım bence. Çünkü öyle böyle 2 yıldır bekliyoruz zaten. Çoğumuzun kronik rahatsızlığı var. Virüs kapılırsa ne olacağını düşünmek bile istemiyorum..

Hiiiç bana yazıklar olsun falan deme benim ne çektiğimi bilip bilmeden ahkam kesmeye gerek yok. Ben bu sınava çalıştım artık olsun bitsin ki belki üni mezunu olarak aranırım bu hizmetli kadrosundan da kurtulurum diye bekliyorum. Herkesin derdi kendine göredir. Ben bencillik yapmıyorum o şekilde düşünecek olursak siz de bencillik yapıyorsunuz desem hoş olur mu

2 yıldır bekliyoruz 2 daha mi bekleyelim yani zaten kadrolar azaldı bitti bunlar son sınavlar gibi geliyor bana.

Ben de kronik rahatsızlığı olan biri olduğum halde bu konuda Merveaydin 'e katılıyorum. Tedbirini almasına rağmen 1 saatlik sınava giremeyecek kadar riskli durumda olan arkadaşların ise Allah yardımcıları olsun. Sonuçta ertelemeyle virüsün azalacağının veya yeni dalga gelmeyeceğinin bir garantisi yok. Bir an önce sınava girip iyi veya kötü sonuçlanmasını beklemek en büyük temennim.

Biz ne zamana kadar bir köşede bekleyeceğiz ??
ATAMAYA dair bir haberde YOK. ŞU GÜN ŞU TARİHTE ALIM yapcaz da Demiyorlar ??
Artık şunu bile düşünür oldum. Bu sene ATAMA bile yapmıyoruz.
DERLER Mİ ??
DERLER.
Sorulacak soru şu ??
PUANIMIZ 80 DEVLETTE MEMUR OLAMIYORUZ ??
Özel sektör zaten tecrübe istiyor O da olmuyor.
Ee biz NE İŞ YAPCAZ ??
ENGELLI ÖLSÜN MÜ ??
Hanı YILDA 3 ATAMA OLACAKTI ?? ( Engelliye )
YALAN

2018 EKPSS Puanı 81,210 puan, sıralama 1116 önlisans bölümden atanmak için inşaat teknikerleri hala beklemedeyiz.

Az çok EKPSS LİSANS kadroları bellidir.
Yine geçen sene Aralık 2019 daki gibi yaparlar.
İskenderun üniversitesi 5 kadro
Muğla sıtkı kocaman üniv 5 KADRO
Gazi üniv 1 KADRO
Afet acil yönetimi 1 KADRO
Gümüşhane üniv 5 KADRO
Bayburt üniv 5 KADRO
HEPSİ BİRER ÖLÜ KADRO
Böyle devam ederse 95, 96,97 ,98,99,100... vs puanlar yerleşir.
95 PUAN dan aşağı alan BENİM gibi 80 PUAN alanda Avucunu yalar.
2020 ARALIKDA Da böyle yapıp bitirirler alıştık zaten ATANAMAMAYA
ENGELLİ KOTASI ARTMADIĞI SÜRECE böyle sürüp GİDER.

3. atama için mücadele etmemiz gerekir. sınav olsa ne farkedecek atama yapılmıyor. sınava girenlerin %70'ini kronik hastalar oluşturuyor.
kronik hastalar girmesin diye bir ayrım olamaz. 2014 ten bu yana atanamayan insanlar var. 2020 sınavına girenler sanıyor ki sınav olunca hemen atanacaklar.

Nurtan
Katılıyorum Sınav olsa ne olacak ki ?? ATAMA YOK doğru dürüst .
ATAMALAR ESKİSİ gibi DEĞİL. Hiç değilse bu ay bir AÇIKLAMA yapsalar bu kadar kişi alacağız ?? Diye onu bile yapmıyorlar

Atanma mevzusu uzun süre olumsuz bir şekilde devam ettikçe biz de birbirimize girmeye devam edeceğiz..

http://www.corumhaber.net/m/guncel/engellilerin-atamalari-yapilmali-h110518.html

ENGELLİ ATAMALARI Manşetlere düşüyor ama en ufak bir AÇIKLAMA dahi yapılmıyor.
Bugüne kadar Ağzımıza bal çalıp göndermekten başka ne yaptınız??

Artık şunu bile düşünür oldum EKPSS den atanmak , Normal KPSS den bile ÇOK ZOR HALE GELDİ !!!

guleman18 bu haber kanalları fazla ses getirmiyor. göz önünde olan haber kanalları daha çok işe yarıyor.

İstorika

coronadan dolayı ertelendı bu işler. normalde dönünce 1 yıl surmez dönmesi ilk fırsatını bulan zaten kaçacak. bu zamanlar fırsat aslında mesleki beceri tecrube yabancı dil v.b

Merhaba arkadaşlar.. Ankara da yapılması planlanan eylem için tarih belli oldu mu _?_ veya bir eylem yapılacak mı sınav öncesii_?_bende gelmek istiyorum kimle iletişime geçmem lazım eylem için?

Atanmayı beklerken yıllar gecti hayırlısı bakalım bekliyoruz

Atanmayı beklerken ömrümüzden 2 yıl gitti. Allah bize bol bol sabır versin ne diyeyim...

Hâlâ ATAMAYA dair bir haber , bir bilgi YOK. İŞLER KESAT. SALGIN da artti

2018 de sınava girenler olarak Ankarada toplanıp tepki göstermezsek ne atama ne sınav hiçbirşey olmaz.Ankaradaki toplanma tarihi belli oldumu?bu olaya destek vermemiz gerekir..bilgisi olan arkadaşlar yazsın lütfen

Bu zamana dek yapılmayan toplu eylemin özellikle bu dönem yapılabileceğini mi söylüyorsunuz? Farkında değilseniz hatırlatayım engelliyseniz çoğunlukla risk grubundasınız demektir. Sınavın yapılması ertlenmemesi bir şeyi değiştirmeyecek malesef atama şartları düzenlenmediği sürece. Koronadan önce yapılmayan "nitelikli" alımları bu dönemde de beklemeyin. Destek için önce koşullara bakmanız gerekmekte. Gündemi takip eden azıcık haber kovalayanlar az çok durumu öngörebilir. Olmayacak atama için sokağa dökülüp kendiniz dahil kimseyi riske sokmaya gerek yok bence. Keşke doğru zamanda bu çağrıyı yapsanız. Bu enerjinizi evinizde güvenli kalıp çalışarak değerlendirmeniz daha doğru.

Yetiştirme yurdundakilere atama var.şehit gazi yakınlarına atama var.normal kpss ye atama var.engelli öğretmenlere üç atama.60 puanla atandılar.evet bize gelince şartlar oluşmuyor imkan yok 😂😂 enerjimi özel seķtörde sahada çalışarak harcıyorum.evde oturmaya izin vermiyor şirket 😂 böyle düşünenler oldukça engelli atamasının kaldırılması lazım.bizden birşey olmaz.burda boş muhabbete devam

pandemi döneminde eylem olmaz. fakat platform ve dernekler atama talebimizi dile getirebilir. gerekli mercilere bizler adına ulaşırlarsa atama için gelişme olabilir. biz sağlıkçılar özellikle 3 yıldır yapılmayan atamadan hakkımızı almak istiyoruz.

Üst Alt