Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Sınav tarihi uzamasaydı şuan belki 3. atama olacaktı. 3. atama için bir şeyler yapılmazsa açıkta kalan çok kişi olacak. işkur da şuan zar zor ilan açıyor. ekpss geç başvurularının alınması da yığılmaya neden olacak. elinizi taşın altına koydunuz koydunuz. yoksa atama diye hayallere kapılıp hayalden öteye gidemeyeceksiniz.kurumların çoğu şuan kpss alımlarına devam ediyor.

Nurtan geç başvuru alınması gerçekten bu süreci kaçıran veya yeni rapor alıp sınavı bekleyen insanlar için iyi ama mevcut kişiler kötü olmuş çünkü yeni başvurular demek yeni rakipler demek

her şeyin hayırlısı olsun

aile bakanlığı sayfasında eski atamalarla ilgili bir paylaşım yapmışlar acaba alım yapılır mı

açıklama %95 dolu kadro beklemeyin der gibi. eski açıklamalar sürekli yapılıyor. yeni açıklama için devam ediyoruz, şu kadar atama olacak demeleri gerek ki önümüzü görelim.

2 TERCİH döneminde de yerleşemedim. 80,463 PUANLA BEKLİYORUM. Benim PUANIM da Atananlar oldu LİSANS dan hala aklım mantığım almıyor. 80, 728 PUANLA Atanan oldu. Eski 2016 puanlara baliyorum 65 PUANLA girenler var. Yazik emeğimize yazık

Yine Aralıkta ilan ederler 500-700 kişi komik bir rakamla .OCAK 2021 de açıklarlar.

kamuda doluluk oranı %95'e ulaşmış yani alım sayısı çok az olacak. bu açıklamayı da büyük ihtimal sosyal medya etkinlikleri ve kılıçtaroğlunun geçenki konuşmasına cevap olarak yaptılar. 3. atama olsaydı alacağız şeklinde açıklama yapılırdı. 2018 Ekpss girenler en şanssız atama dönemine denk geldi. bundan önceki atama kontenjanı hem yüksek hem de 3. atamaları yapıldı. şuan ek ekpss başvuruları nedeniyle sınava girecekler 100 binin üzeri olabilir. buda atanma bekleyenlerin ve puanı düşük olanların şansını köreltmiş oldu. sadece yaptıklarının açıklaması yapılıyor yapılacaklar için gündem de hiç birşey yok. daha önce atananlar kadro için sesini duyurmuş greve kadar gitmişlerdi. bundan sonraki alımlar ya hiç olmaz ya da tek tük. En çokta biz sağlıkçılar mağdur olduk 3 yıldır sağlıktan atama yapılmadı.

Anayasa ihlal ediliyor hükümet tarafından. Engellilere pozitif ayrımcılık tanınması gerek. Suç işleniyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. atama için yapılan etkinliklere twitter, facebook, forumdan atamayı bekleyen arkadaşlar destek verin lütfen.
yoksa 2020 sınavına girecek aday sayısını da hesaplarsak, alımlar da az olacağından dolayı yine açıkta kalan çok olacak.
3. atamayı almamız gerek.

3. Atama olmayacak adım gibi eminim, sınava da çok çalışmıyorum artık, hatta Bulgaristan vatandaşlığı alıp bi ab ülkesine gitmek düşüncesindeyim. Türkiye'de engelli olmak çok zor...

kenan91 3. atama olmazsa ilerde atamalar zar zor olacak zaten 2 alımı sadece tek alıma düşürebilirler. mücadele etmemiz gerek 2020 sınava girecek sayısı ve atananların tekrar tercih hakkı az olan atama sayısında şansı iyice düşürecek. bu durumda 85-90 lar bile atanamayacak. sesimizi duyurmamız gerek

Nurtan şahsen ben bıraktım. Bu ülkeden hicbir umudum yok artık. Hepinize bol şans...

kenan91
Şu dönemde Avrupa'ya gitmek zor değil mi sizce? Dolar,euro almış başını gidiyor. Ben de çok düşündüm ama imkânım yok maalesef..

959 kişilik bir atama haberi dolaşıyor bilgisi olan varmı acaba

Atama falan olmaz arkadaşlar boş boşuna umitlenmenin anlamı yok sınav zaten ekimde kadrolar nerdeyse doldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Ben de tekrar mezun olarak sınava tekrar gireceğim.

İstorika Türk olarak zor evet ama ab pasaportu varsa o kadar zor değil şu dönem değil atlatınca düşünüyorum.

O sayı saka mı 900 küsur nedir? :)

İyice alay ediyorlar...

daha sayı belli değil arkadaşlar atama için bekliyin sadece resmi açıklamayı bence bende bilmiyorum çünkü

Sınavdan önce bir atama olacakmi yani nedir bu 959 kisi atama muhabbeti bilgisi olan varsa kesin bilgi ise anlatabilir mi lütfen

Böyle bir haberi göremedim haber sitelerinde. kpss tercihleri başladı, bizlerin kadroları böyle olmaz inşallah. kpss tercihleri olduğuna göre bizim de atama olabilir mi? belirsizlik çok yorucu

Engel engeldir sınıflandırması mı olur.

kenan91
engeller 6 cesit olarak sınıflandırılıyor zaten ortopedik görme duyma zihinsel... Vb gibi örnek olarak O anlamda soyluyor yani

Kevser er

Onu anladım da dediği şekilde sınıflandırmanın bir anlamı yok ki. Hepimiz engelliyiz. Şunu demesini beklerdim, 2018'den beri engelliler mağdur bu arkadaşların atanması için kadro açmamız lazım. 55 alan Fizik öğretmeni atanıyor, 54 alan önlisans/lisans diyanet mezunu atanıyor 83-84 küsur alan lisans 73-74 alan önlisans mezunları atanamıyor.

Zaten evlere tıkıldık kaldık iş yok güç yok bide engel sınıflandırması ile uğraşıcaz şimdi artık o kadro olmaz engel grubun uymuyo falan bide onla uğraş zaten alım yok

kenan91

Orda bahsedilen başka bir şey. Yani her sorunu olan insan yapabileceği işte ya da ilgili kurumda olursa bu onun ve kurum için daha verimli olabilir.

Üst Alt