Dünyanın başka yerinde bu şekilde sınav sistemi var mı bilmiyorum ama varsa bile Türkiye'deki kadar saçma bir sistem yoktur. 2018 sınav puanıyla açılan iki tercihte 2016 sınav puanı olanlar da tercih yaptı ve atanan da olmuştur kesinlikle. 2018'de sınava giren engellilerin suçu, günahı ne şahsen merak ediyorum. O kadar az kadro verildi ki iki tercihte de akıl tutulması yaşamamak elde değil, hadi verdiler o kadroların her birinin yarısı diyanete ayrılmıştı ve onların da neredeyse tamamı boş kaldı. Akılsız, mantıksız o kadar iş var ki bizim durumumuz belki daha bile hafif kalıyor ya neyse. Birine bu durumu anlatsak, aman canım şükredin işte böyle bir ayrıcalık tanındı der. Abi tamam pozitif ayrımcılığı tanıdınız tanıdınız da neden uygulamıyorsunuz? Yasaya yazıp şov yapmakla olmuyor uygulayın. Kime ne dert yanacağız ki ona da şaşırıyorum. Cimer'e yazsak, oraya buraya dilekçe yazsak, eylem yapsak ne fayda? Ekonomi berbat, virüs var, o var bu var şimdi sizinle mi uğraşacağız diyecekler. Hak ve ilahi adalet der beklemeye çekilirim artık her şeyin zamanı var, Allah büyük...
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi