Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Nurtan
Hashtag nedir ya da hesabını söyler misin

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bimer’i aradım T.C. mi numaramı verdim sınavdan önce atama olup olmayacağına dair kayıt oluşturuldu. Bilgi mesajı gönderilecek. Mesaj ulaştımı sizi de bilgilendireceğim.

Neron9025

Teşekkürler bekliyoruz

Nurtan
O sayfa Meral Akşener'e hakaret etti. Hiçbir işe yaradiklari yok siyasi yakınlığı olan bir sayfa. Pek bir işe yarayacaklarini sanmıyorum

58'le 60'la öğretmen olarak atanıyor millet... Ben 76'yla ümidi kesmişim... 80'ler - 83'ler bile ümitsiz...

Öğretmen ve temizlikçi dışında engelli ataması yapmayacağız desinler; onlar da biz de rahatlayalım. Bu nedir arkadaş ya. :mad:

Arkadşlar bu felsefe bölümü taban puanı önceki atamada 65,5.. te dururken bu 200 kişilik atamada 65,3.. te kapatmiş. Yarım puan bile düşmedi..Ben bu işin mantığını anlamadim anlayan varsa biraz bilgilendirse sevinirim.

Ya o kadar alım oluyor bize gelince bir denk dusmuyor nesela sağlıkçı alındı o kadar bize yok

Normal kpss tercihleri belli oldu. ekpss yine belirsizliğini koruyor.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: KPSS tercihlerinin ilki 23 Temmuz-4 Ağustos, ikincisi 30 Aralık-7 Ocak arasında yapılabilecek. Sessiz kalırsak mücadele etmezsek atanmak herkese hayal olacak.

Cimer’e geçen senede yazmıştım 55 gün içinde geri dönüş yapıldı. Aynı şekilde cevap verilecekse 41 gün kaldı. Hayırlısı

Holigan gibi çıkıp milleti kışkırtıp kendi eyleme katılmayan insanları şişirenler olmasına rağmen 2. Atamayı biz almıştık tweetler attık bakanlıklarla görüşme yaptık boş oturmadık şunu unutmayın boş oturup durumu kabullenirseniz engelli maaşı bana yetiyor diye kenara çekilirseniz hakkınızı yiyenler hep olur olacaktır o yüzden sesinizi çıkarmasını bilin gerçekten istiyorsanız atama dilekçeler yazın buluşmalar ayarlayın gerçekten istiyorsanız 2016 lılar hakkımızı yedi neyi niye kabullendiniz sesiniz çıkmıyor anlamıyorum

Rabbim Yardım etsin hepimize ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış

Arkadaşlar hükümet sadece sehit gazi ve kurumlarda hayatini devam ettiren leri atiyo engelliler bu topraklarda sahipsiz 2018 yılında sinava girip atanamiyan onca engelliyi neden tekrar atama yapmayipda 2020 sinavini uzatipta uzattilar madem corona var yap kura cekimi 2018 sinava girip atanamiyanlar arasindan atama yap bu kadar zormu bunca insanin ahını alip vebale giriyosunuz sonrada adaletten bahsediyorlar ben 2012 den beri atama bekliyorum ama hakkimi yiyenlerede ALLAH'IN adaletini hatirlatirim

Cimeri tekrar aradım en geç 30 gün içinde cevap verilecek deniliyor. Haziranın 19 unda başvuru yaptım. 10 gün kaldı. Bakalım ne cevap verecekler.

Neron9025

İlgili bakanlıkla görüşme yapılmış olup şu an için engelli atamasının gündemde olmadığı bilgisi alınmıştır diye cevap verirler.

Başka bir şey çıkacağını sanmam

O zaman 2020 sınavı da korona var atama yapmayız diyecekler sınavda anlamsız 2 senedir bu raporun ne işe yaradığını hala çözemedim

2014 ve 2016 yılları için atamaları görüp 2018'de sınava girdim millet 60 puanlarla memur olmuş ben 73 ile olamadım. 86-88 ile kapattı sanırım yaptıkları son atamada da. Zaten kadro açsalar bile yüksek puan almak lazım. Kaldı ki her fırsatta bir şeyleri bahane edip atamayı erteliyorlar, anayasaya göre suç işliyorlar ama devleti denetleyen bir mekanizma da yok maalesef.

Gss ye 2 bin TL ye yakın para ödedim ilaç parası muayene parası iş bulamama gerçekten pozitif ayrımcılığımız var. Atamaya gelincede söylediğin gibi doktorda 55 60 la memur olursun dedi. 2018 de 3. atamayı yaptıysan bizede yapmalısın Adalet ve Kalkınma Partisi. Twitter dan adamların hesaplarına yazılıyor medya gazete hepsi görüyor hiçbirini umrunda değil başınızın çaresine bakın diyorlar açıkcası

Dünyanın başka yerinde bu şekilde sınav sistemi var mı bilmiyorum ama varsa bile Türkiye'deki kadar saçma bir sistem yoktur. 2018 sınav puanıyla açılan iki tercihte 2016 sınav puanı olanlar da tercih yaptı ve atanan da olmuştur kesinlikle. 2018'de sınava giren engellilerin suçu, günahı ne şahsen merak ediyorum. O kadar az kadro verildi ki iki tercihte de akıl tutulması yaşamamak elde değil, hadi verdiler o kadroların her birinin yarısı diyanete ayrılmıştı ve onların da neredeyse tamamı boş kaldı. Akılsız, mantıksız o kadar iş var ki bizim durumumuz belki daha bile hafif kalıyor ya neyse. Birine bu durumu anlatsak, aman canım şükredin işte böyle bir ayrıcalık tanındı der. Abi tamam pozitif ayrımcılığı tanıdınız tanıdınız da neden uygulamıyorsunuz? Yasaya yazıp şov yapmakla olmuyor uygulayın. Kime ne dert yanacağız ki ona da şaşırıyorum. Cimer'e yazsak, oraya buraya dilekçe yazsak, eylem yapsak ne fayda? Ekonomi berbat, virüs var, o var bu var şimdi sizinle mi uğraşacağız diyecekler. Hak ve ilahi adalet der beklemeye çekilirim artık her şeyin zamanı var, Allah büyük...

sürekli SÇEK ve Gazi Şehit Yakını atamaları yapılıyor kurumlara (Yapılsın tabi ne güzel bir devlet ki sahip çıkıyor) ama velakin Engelli Kardeşlerimizde bu toplumun bir parçası
2016 sınavı dahil olmak üzere düzenli her sınav dönemi 15 bin kişiye yakın alım olurken,

2018 sınavında sadece 4000 kişiye yakın atama gerçekleştirildi. (ki bunun 1000 e yakını İlahiyat atamaları daha doğrusu boş kalan kadrolar) yani yazıktır günahtır. bizim gibi olan insanlarda ayaklarının üstünde durmayı hak ediyor
en az Gazi Şehit yakını ve SÇEK ataması kadar atanmak biz engellilerin de hakkı

Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Doktor biraz kafadan sallamış size 55-60 ile atama 10 yıl öncesinde kaldı, artık 85-90 seviyesinde atamalar. Sigortaya 2 bin TL ödediyseniz memurluk hiç yapmayın kalan 2 bin TL ile zaten geçinemezsiniz. Neron9025

Engelsizbiz

10 sene önce engelli ataması yoktu ki. 2012, 2014 ve 2016 yılı sınavları için insani olarak engelli atamaları yapıldı. 3-4 sene önce yapılan atamalarla 60 puanla memur ataması olmuş, 2012 ve 2014'ü söylemiyoruz bile. Ama kimse 2018 sınavı itibariyle anayasadaki pozitif ayrımcilik ilkesine aykırı davranılacağını bilemezdi. Artık maalesef 90 ve üzeri almak gerek. Raporun çok artısı kalmadı engelliler için.

Ben hafta ay belirtmedim ödediğim miktar için 2017 2019 arası gss ye ödedim yani anlayacağın 1 aylık ya da 1 günlük değil konumuz da bu değil zaten ben atanamasam da 3. atama yapılmalı biz bunun derdindeyiz

Evet yapılmalı belki atanır gozü ile bakilanlarda atanamayacak ama yapilmalı 84 le ortada kaldım bwlki gene atanamam ama sırf kendim icin degil yani bu atama yapilmalı ben atanasamda yapilmalı

Yapılma ihtimali sıfır bile değil. Benim hiç umudum yok

Üst Alt