Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

İstorika

Saygı sınırlarını aşarak konuştuğun için olabilir mi? İnsanlar moralini bozmuyor sadece senin işine gelmiyor.

Normalde sınavdan önce atama oluyordu. sınava kadar atama olmazsa sınavdan sonra olacaktır, buda yığılma olacağını gösterir. gazi ve şehit yakınları, yetiştirme yurdunda kalanların atamasından sonra engelli alımları da oluyordu, fakat bununla ilgili ses yok. sesimizi duyurmazsak daha çok bekleyeceğiz. kadro verilse de hem sayı olarak, hem nitelik olarak sessiz kalışımızdan dolayı bizi tatmin etmeyecek. bu da bir gerçek.

Yetkililerin atama yapma gibi bir istekleri yok seçim dönemi bunu gördük, hele böyle korona gibi bir illet varken yapılacağını hiç sanmam. Çok sağlam ses getirmemiz lazım yoksa her yıl atamalarını Aralık ayına bağlayacaklar gibi geliyor bana.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kura tarihi Ekim de başlıyor bugüne kadar engelli alımları 11 kat arttı diyorlar sınava giren kişi sayısına göre değil kadro verdikleri engelli sayısına göre konuşuyorlar. Bu kez de bakın sınavın hemen sonrası atama yaptık engellilere pozitif ayrımcılık yapıyoruz gibi şeyler söyleyecekler.

SINAV VAR ATAMA YOK .OLSA da 500 kişi alıp komik bir rakamla ATAMA yaptık diyip bitiriyorlar. 2018 EKPSS LİSANS 80,463 PUAN aldım 2 TERCİH döneminde de ATANAMADIM.SINAVA TEKRAR GİRECEĞİM bir UMUT PUAN yükseltmek için. ACI AMA
GERÇEK :(

Doğruları söyleyince saygı sınırını mı aşmış oluyorum :) Eminim ki pek cok atanamamış arkadaşım benim gibi düşünüyordur. Atananlar bizim meseleye karışmasın! NOKTA!

Merhaba hocam şubatta engelli öğretmen alımları oldu sizin puanınız iyi ordan terçih veremediniz mi ?

( guleman hocam )

Emiro

ÖĞRETMEN değilim. LİSANS 4 YILLIK MALİYE mezunuyum.Ögretmen alımında Ordan tercih veremem ki ??

Bu devirde öğretmenlik okumak varmış. HATA ETTİM

( guleman) hocam puanınız bence güzel allahtan Umut kesilmez inş atanırsınız güzel bir memurluğa, öğretmenliktede Pek bir umut yok artık.

İNŞALLAH Emiro ALLAH herkesin yardımcısı olsun.Emeklerimizi zayi etmesin dileğim bu yönde. İNŞALLAH herkes atanır İŞ güç sahibi olur en büyük isteğim bu

23 Haziranda engelli öğretmen ataması yapılacak. Memur adayları için herhangi bir çalışma görünmüyor.

http://www.kamuajans.com/m/?id=550423

Bundan önceki atamalarda atananlar çok mücadele etti. mücadele etmeye devam etmezseniz sesimizi duyan olmayacak. Ekim'de toplanan kadrolar hazırda bekliyor. sınavdan sonra yine Aralık gibi atama yaparlarsa çoğu kişinin atanma şansı olmayacak. Mecliste açılmışken durumumuzu anlatacak söz sahibi birilerinin bizim adımıza sesimizi duyurması gerekir.

( Neron) merhaba hocam haziran da engelli öğretmen ataması bilgisi kesin mi ?

Emiro site linkini yazımda paylaştım oradan bakabilirsiniz. Kamu haber öyle yayınlamış

Engelli Öğretmen Adaylarının Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Takvimi (Haziran 2020) Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.
Buna göre başvuruların sistem üzerinden alınmasıi başvuruların il millî eğitim müdürlüklerince incelenmesi, uygun olan başvuruların onaylanması, uygun olmayan başvuruların reddedilmesi işlemleri 15-19 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Atamalar 23 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Nurtan

En son sağlık bakanı ın 960 engelli alımı yapacağı konuşuluyordu. Demek ki sağlıkçılarla öğretmen atamaları gündemlerinde. Diğer alımlardan bahsedilmiyor. Hatta yapılmayacak açıklamaları var. Sanırım 2020 sınav sonrasına kaldılar 😪 En azından sağlıkçı ve öğretmenler için ümit var çünkü ihtiyaç bu doğrultuda, bu da mantıklı görünüyor. Müjdeli haberi bekleyenlerin tez zamanda atanmalarını diliyorum. 🙏 Süreç başından sonuna kadar gerçekten çok uzun ve yıpratıyor. Sabırlı olmak da fayda var.

bu öğretmen ataması tarihi bu sene mezun olacaklar için değil sanırım bu sene mezun olacaklar için başvuru tarihinin biraz uzatılması çok iyi olmaz mı ?

2016 daki gibi etkin olamadık bide ortalık karışık yapacak bişey yok

Kevser er

Merhaba arkadaşlar,çok geniş kapsamli aile bakanliği tarafindan istihdam çalişmasi yapiliyormuş bu çalişmada engelliler var midir ne düşünüyorsunuz?

AliKoçFB
Düz MEMUR alımları Aralık 2020 de bir engel çıkmazsa tabi . Tabi komik 700 gibi bir rakamla alım yaparlarsa İŞİMİZ YAŞ. BEN 2018 DE LİSANS DAN GIRDIM 80,463 PUAN ALDIM. 2 TERCIHI DE KAYBETTİM .TEKRARDAN OTURDUM SINAV ÇALIŞIYORUM. PUAN YÜKSELTMEK IÇIN SINAVA GIRECEGIM .YAPACAK BAŞKA IŞ YOK

aslmrt 960 atamayı engelliler platformu Sağlık Bakanlığı normal kpss atamalarıyla birlikte diye söylemişti fakat o haberin arkası gelmedi. öğretmenlere her yıl atama veriliyor zaten ama 3 yıla yakın sağlıktan atama yapılmadı. Normal kpss sağlık alımları bu yıl içinde daha çok yapıldı.Biz bakanlıktan bize ayrılan kontenjanı vermesini istiyoruz artık. ya ayrı bir atama ya da merkezi atamayla bilikte açıklasınlar kadroları beklemekten yorulduk. boşuna mı okuduk buna çare bulmalılar.

2016da girmiş olsak çoktan atanmıştım. 85.2 ile mağdurum ben de. Attyim bir türlü atama olmuyor. Benim branşımla normal kpss den geçen ay yüzlerce alım oldu puanım yüksek olduğu için tekrar sınav başvurusu yapmadım.

Hâlâ devam ediyor ya. Ne laftan anlamaz insanlar var ya!

Merhaba Bakan Selçuk’un 29 Mayıs açıklaması Ekimden önce atama yok bu açıklamaya göre

ENGELLİ MEMUR ALIMLARI NE ZAMAN?

2020 EKPSS atamaları ÖSYM takvimi güncellemesi ile birlikte belli oldu. EKPSS 11 Ekim 2020 tarihine ertelendi. 2020 yılındaki kura başvuruları 13 ile 26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Farklı eğitim düzeylerinde girecek adayların genel yetenek genel kültür testlerini yapmaları istenilecek. Testlerde adaylara 60 soru yöneltilecek. Sınav süresi 60 dakika olacak. 2020 EKPSS başvuruları 24 Ocak ile 12 Şubat tarihleri arasında yapılmıştı. Kura başvuruları 28 Nisan tarihinde yapılacaktı fakat koronavirüs nedeniyle kuralın ertelenmesine karar verildi.

11 Ekim sınav olduktan sonra kasım'da sınav sonuçları açıklanacak. yine atama Aralık'a kaldı. yine istedikleri gibi oldu yılda bir atama. verecekleri kontenjan da 1.200'ü geçmez. sınava gireceklerin ve mezunların sayısı artacağı için eski puanlarında kullanılması atama hayallerini suya düşürecektir. mücadele de yetersiz sonuçların tablosu bu olacak.

Yüksek puan almak şart yoksa özelde boğulup gideceğiz devlete girmemiz hayal olacak ben KPSS'ye de girmeyi düşünüyorum 1 ay matematik çalıştım sonra bıraktım ama tekrar başlamam Lazım motivasyon gerek. 90+ alsak bile 1000 gibi kadrolarla çok zorrrr

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınava girmeden önce söylenenler:
Sınava giren her engelli vatandaşı atayacağız
Doktorlar çıkar raporu 55 60 la atanırsın
20000 açık olduğu söyleniyor engelli kontenjanı muhalefet partisinden kime inanalım bilmiyorum

Son düzenleme:
Üst Alt