Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Keşke burada boş beleş konulara cevap yazıp duracağımıza twit etkinlerine katılsak dimi arkadaşlar..
Twit etkinliğinde hep aynı kişileri görüyorum da çünkü🙄

Evet twitter çalışmalarına katılan kişi sayısı çok az.Bu az kişi ile gündem olabilmek için çaba veriyoruz.

Bu süreç çok sıkıcı geçiyor sınav tarihi uzadı, atama belirsizliği, kaygılarımız bizi meslekten soğuttu. virüste cabası oldu. yazmadığımız yer kalmadı bunu birilerinin görmemesi imkansız. Millevekilleri de sürekli soruyor ama cevap veren yok!

Arkadaşlar sabredelim inş hepimiz atanırız

Arkadaş bu bakan hnm devamli sehit ve gazi yakini ataması yapip duruyo engellilere gelince eylül ekim kasim....böyle devam ediyo illa sehit yada gazimi olmak lazim nasil bi düzen bu anlamadim😔

Bi atama daha olsun inşallah ama mümkün gözükmüyor ☹️

Bugün saat 15:00'de twitter da engelli sağlıkçılar için tag çalışması var. engelli sağlıkçı arkadaşlar destek verelim. atanmayı bekleyen arkadaşlar sizlerde sesinizi duyurabilirsiniz. Şehit ve Gazi yakını atamaları gerçekleşti.

Normal zamanda atabildikleri kadar attılar süreyi, olaylara gerçekçi bakın biraz ben de atanmak istiyorum hemde deli gibi, negatif yorum yazmayın diyenlere söylüyorum, normalde atama yapmayanlar şu süreçte atama yapar mı? Tüm engelliler şu anda korunması gereken durumda biz kronikleri söylemiyorum bile. Ayrıca Türk ekonomisi berbat durumdayken calistiramayacagi kimseyi arayamaz kimse ben olsam bende atamam açıkçası. Evet 2 yıldır hakkımız yendi, hemde en dibine kadar ben de defalarca dile getirdim her yerde ancak şu an aklı başında düşünüp karar vermemiz gerekiyor yapmamız gereken Ekim'deki sınava hazırlanmak. İyi puanı olanlar ise bekleyip Twitter'da tag çalışmaları yapabilir. Yapacak hiçbir şeyimiz yok belki aşı bulunana kadar bile atama yapmayabilirler...

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu ekpss destek uygulamasıni bulamadimgogle playde ben yükleyen varmı

Kevser er Merhaba Ekpss Mebözel olarak adı geçiyor. Ben iOS dan indirdim. İyi çalışmalar..

Arkadaşlar ben Bakanlığı aradım 2 ay önce 3. atamanın yapılmayacağı söylendi. Sınava çalışmaya bakın alabileceğiniz en yüksek puanı almaya çalışın gerisi Allah Kerim. Herkese şimdiden başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

Neron9025

2021 de atama olup olmayacagi belli değil olsada sayi 500 ü geçmez..100 lise 150 onlisans 250 lisans bu sekilde olucak.. haberiniz olsun

İstorika

Pardon? Moral bozmuyoruz gerçekleri söylüyoruz. Senin tabirinle boş beleş işlerle uğraşıp insanları umutlandırmak daha büyük kötülük. Bazı gerçekler var bir adım öne geçmek için tek yol daha fazla çalışmak. Bunun nesi moral bozmak?

Devlet korumasındaki bin 343 genç için yerleştirme yapılacak. bugün yayınlanmış

inşallh bizlere de bir haber çıkar sınav öncesi bir atama olursa güzel olur

İşsizlik yüzünden sıkıntı yaşayan bir çok insan var, bundan dolayı sınavdan önce mutlaka bir alım daha yapılmalı bu konuda devletin ilgili sorumluları ile irtibata geçmeliyiz, en azından devlet yurtlarında yetişenlere yapıldığı gibi her sene cüzi bir kota verilmeli engelliyede.

Bakanlığa EKPSS hakkında Whats App ile mesaj göndermek istiyorum!?

selamün aleyküm ben aile bakanlığı whatsapp ihbar hattına ileti yazacağım engelli sorunlarından bahsedeceğim size destek vereceğim atama yapılsın diye ileti nasıl yazacağım örnek ileti yazarmısınız

Bu aldığımız puanlardan bize ekmek çıkmadı hayırlısı böyleymiş aslında bi atama daha hakımız ama yapmıyorlar işte yapacak bir şey yok elinizden geleni yaptık demmeki ihtiyaç yok ama genede Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun

Gazi şehit yakını atamaları oldu şimdi sıra yetiştirme yurdunda kalanlarda. sınavdan önce atama yapılıyordu mücadeleye devam edersek sıra bize de gelecek. 2019 atama kadrosu azdı. az olduğu için çoğu kişi açıkta kaldı. Ekim sonunda bildirilen kontenjanın dolması gerekir. Eylül'de sınav olursa, Ekim'de yine kadro toplanacak.şuan açıkta olan kadrolar için mücadeleye devam etmeli özellikle sağlıkçı arkadaşlar açılacak olan kadrolarda payımızın çok olacağını düşünüyorum. 3 yıldır sağlık adına atama olmadı. mücadeleye devam

Yorumum neden silindi? İnsanlar bizim moralimizi bozarken sıkıntı yok ama biz bundan yakınınca yorumum silinsin! Şaka mı bu?!

Bakanlığı tekrar aradım. 1 saate zor ulaştım. Engelli atamalarıyla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığını söyledi. Kura tarihleri açıklandı, Ekim ve Kasım ayında yeni sınava girecek olanlarla eski sınava girmiş olanların atamaları birlikte yapılacak gibi görünüyor.

Üst Alt