Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Umutsuz olup psikolojimizi bozmaya gerek yok bence yapmamız gerekenleri yapıp umut ediyoruz umutta olmasa bu dünya çekilmez olurdu

Haziran da 19 bin öğretmen ataması yapılacak. 3. atama için sesimizi duyurmamız gerekir. Sınavın ertelenmesi kadro şansı olabilir.

Bazı arkadaşlarımız sürekli diyor ya hani " Bu virüs meselesi varken atamayı düsünmeyin" vs. İşkur hâlâ alım yapıyor bu salgının içinde. Işkur'dan alım yapanlar bizi de atayabilir bence. O yüzden hiç pes etmeden Twitter'da faaliyet yapalım..

Arkadaşlar mayıs ayında engelliler haftası var biliyorsunuz vakit kaybetmeden atamalar için çalışılmalı yoksa bir sene daha bekleriz sınav ekim de

Arkadaşlar 2019/1 atamasıyla istanbul meb atandım ancak daha yerleşemedik. Yani atanmayla iş bitmiyor :/

belki mayıs ayındaki engelliler haftası öncesinde bir atama yaparlar bizleride sevindirirler bir çok atama yapılıyor öğretmenler atanıyor şuan okullar kapalı oldugu halde bence bizleride düşünürler

Evet çok şanssızız ama ben yine de sınavdan önve atama olacağını düşünüyorum, umut olmadan olmuyor bekleyip göreceğiz

bazı arkadaşlar diyorki hastalık var hem tatil yapıyorlar almazlar diyorsunuzda işkurda şuan engelli alan üniversite ilanı var

brk.tnl

ekpss kura ertelendi ki sanmıyorum atama yapacaklarını ayrıca 20000 öğretmen atamasınıda hazirana ertelediler yanılmıyorsam zaten mayısta daha hastalık devam eder gibi tepe nokta görülmedi görüldükten sonra çoğu kişi hastalanmış ve iyileşmiş olacak ondan sonra iyileşmeler artıp bağışıklık artacak buda 2 ay anca sürer Çin bile 11. aydan beri savaşıyordu 5 ayda anca atlattı biz daha yeni başladık ha moral bozmak veya umut kırmak gibi olmasın yazdıklarım ama hazirandan sonra olacak şeyler bu atanma işleri sanırım alınacak olanda sağlıkçılar ve hastaneye temizlik personeli(temizlikleri işkurdan alıyorlar)

Grup....Ekpss whatsap grubu varmı.
Ekpss atama ve ders grupları ilgili

Gerçekçi olmak gerekirse bu hükümet engellilerle uğraşmaz. Atama hayali kurmayın pek.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz elimizden geleni yapıyoruz umutsuzluğa kapılmamak gerekir olursa lütuf olmassa imtihandır hem belki bizim hayırlı sandığımız şeyler hayırsız hayırsız sandığıklarımız ise hayırlıdır

İnşallah kriz bizim için fırsata döner...

Tüm engelliler devlette izinli, özelde bile öyle. Şu durum bitene kadar atama olacağını sanmıyorum, normalde dahi atama yapmayan zar zor yapan bir hükümet böyle bir zamanda korona salgınında maaş vermeyeceği kimseyi ise almaz. Gerçekçi düşünelim.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kenan91
Neden benzer şeyleri yazıyorsunuz? Bazı durumların biz de farkındayız ama hiçbir şey de belli olmaz..

kenan91

Zaten ortlama 2 3 ay beklicez hemen maaş vermicek zaten o zamana kadarda hastalık azalır hükümetide ön görüsü böyle zaten bence atama olmalı 2018 sınavına girenler çok mağdur

Virüsten dolayı ekpss ataması olmazmi bu yil

Ben lisans mezunuyum. Virüsten dolayı ekpss 11 ekime ertelendi. Acaba atamalar da çok mu geç yapılır, ya da hiç olmaz mı? Ben şu an ıssizlikten çok zor durumdayım. Intihara meyilli hastayım. Bu sınav 26 nisanda olacağımı bilerek çok çalıştım. Şimdi 11 ekime ertelediler. Âlim yakalayabilirler deniliyor. Ne yapacağım ben alım olmazsa moralim çok bozuldu. Sürekli intiharı düşünüyorum.

hakanyildiz

Kardeş intihar etme allahin verdigi cani allah alir.umudunu yitirme yarin secim olacagi zaman sandik başina gittiğinde sana sahip cikacak siyasi partiye oyunu ver.... Bu genç yaşta intihari düşunmeyin

Alpxx
30 yaşındayım. Yaşım genç sayılmaz. Halen iş bulamadım. Secimler 2023 yılında. O zamana kadar ïşsiz kalsam ölürüm ben açlıktan

Biz sağlıkçılar olarak sürekli bir yerlere yazıyoruz. Sağlık Bakanlığı hem sözleşmeli sağlıkçı hem de işçi aldı o kadar. artı üniversiteler de kendi bünyesinde sağlıkçı alımları yapıyor. sesimizi duyup haber yapan kimse olmadı. Cimer'e yazıyoruz bizim bildiğimizi bize söylüyorlar. alımlar devam ediyor fakat engelli alımlarıyla ilgili gündem de olan haber yok. Virüs nedeniyle de geri planda kaldık, sınav da ertelendi, işkur ilanlarına da ikametgah şartından dolayı başvuramıyoruz.

Nurtan pes etmek yok gördüğümüz her yere yazacağız sağlık bakanı engelli kotamız doldu dedikten sonra 60 000 tane sağlık personeli işçi vb. Aldı. Kamuda çalışanın yüzde 3 ünü almak zorundalar kanunlarda kadrolu diye bir ibare de yok kusura bakmasınlar öğretmenlerde sözleşmeli alınıyor hakkımızı verecekler 60 000 kişinin yüzde 3 ü 1800 kişi demek sağlık bakanlığında engelliler için boş kadro var. Ben mayıs ayından umutluyum bu kadar bizi yok göremezler kanunlar ortada çalışan personelin yüzde 3 ü alınacak en az

hakanyildiz

Kardrşim bende 34 yasindayim ve halen işsizim babam calisiyor,evimkz kira bir erkek kardesim var oda issiz ne yapalim sabir etmeye calisiyoruz,umudunu yitirme bu arada engelin nesir? Mesela ben ruhsal engelliyim atipik psikozum bizde intihar daha cok oluyor ama allah diyoruz elbet ulkeyi daha iyi yonetecek durust ve iyi insanlar bu ulkenin basina gelwcek sabir et açliktan kimse olmez elbet karnini doyurursun şu yasadigimiz sikintilari sabir ile idare etmwye caliş karseşim.

Alpxx

Bende bipolar hastasiyim. Sürekli intiharı düşünüyorum. Ne olacak bilmiyorum.

Belki engeliler haftasında bi atama yapacaklarını duyururlar inşallah

Hiç sanmam o talih bi bize gülmüyor nasil biseyse sağlik alaninda alim olur ama onlar endise etmesin bnce 😅

Sosyal medyadan etkili olmuyor direkt yetkililerle görüşme yapılması lazım
bunu orğanize edebilirmiyiz bu karışıklıkta bilmem ama o kadar çalışıp 84 puanla evde oturmak olacak diye umutlanmışken zor geliyor bi yandan okuyorum Allahtanda kafama takmamaya çalışıyorum okuluma odaklandım ama aklım hep bu atama sürecinde bir yandanda vardır bir hayır bu iştede

Üst Alt