Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Nurtan

Umarım nitelikli bir alım yapılır 🙏 eğer izin planlamaları bu şekilde yürütülüyorsa devletin engelli sağlıkçıların önünü açması gerek. Ki ihtiyaç da sözkonusu.Dilerim Devlet ihtiyaca göre hareket etmeyi akıl eder.

Devletimiz korona virüsü salgını ile uğraşırken atama talep etmek vicdansızlık olur. Bela def edilsin ondan sonra taleplerinizi iletirsiniz. Anlıyorum içinizde zor durumda olanlar çok fazladır işsizlik nedir bilirim ama bu dönemde hükümeti sıkıştırmak bana göre doğru değil.

Suskun Mutsuz Umutlu 2018'den bu yana 90 bin engelliye kadro vermemek daha büyük bir vicdansızlık. 2 yılda 2-3 bin kadro verildi büyük kısmı da diyanete. Tekrar bir düşün haklı mıyız değil miyiz? 80 alıp atanamayan özelde asgari ücretle çalışmak zorunda ailesine bakmak zorunda olan engelliler var. Evet büyük bir salgın var farkındayız, devlet zor durumda da halkı kim düşünüyor? Devlet yöneticileri çıkıp özel sektörde işe gitmek zorunda kalan Ayşe'nin Ahmet'in canını düşünüyor mu?

Herkese bir şey söylemek istiyorum. Mazluma muhalefet etmeyin. 2018'de sınava girenler olarak hakkımız yendi 3. atama ve iyi bir kadro verilmediği müddetçe ben hakkımı helal etmiyorum. İsterlerse Temmuz'da isterlerse Ağustos'ta isterlerse sınavdan sonra ama 2020 puanı dahil olmadan hakkımız olan atamayı versinler.

Önceki senelerde 60-65'le atandılar. Ben 73'le atanamadım. Bırak beni 80-85 atanamadı. Hakkımızı istiyoruz, bu kadar net.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar, yönetmelikte her sene 3 atama yapılacaktır. Ya da her 70 alan bu sınavda atanacaktır falan yazıyor mu ben mi göremiyorum? Evet bazı seneler böyle alımlar oldu o da her sene değil. Gerçekten böyle prosedür varsa görmek isterim yoksa böyle bir algı mı oluşturuluyor? Yanlış da biliyor olabilirim. Üniversite sınavlarında bile bir önceki senenin puanıyla tercihini garantileyemeyebiliyorsun çünkü. 🤔

Her sene yapılan sınavlar 1-2 ay ertelenirken,2 yılda bir yapılan bizim sınav 6 ay ertelenmiş bu sizce normal mi?Adaletli olmak lazım.Herkesi eşit tutarak konuşmak lazım...Bence bütün sınavların süresi eşit oranda ertelenmeliydi.Bizde mağdur olmayalım başkalarıda mağdur olmasın...

Bakan 32 bin sağlık personeli işe alınacak dedi.

Engelli sağlıkçı arkadaşlar sesimizi duyurmazsak merkezi ekpss atamasını beklemek zorunda kalacağız. Cimere Engelli sağlıkçı alımı ile ilgili isteklerimizi yazalım.

bencede yapılmalı eskiden pek ümidim yoktu ama sınav eylüle atılınca yapsalar iyi olur aslında biz eylüle kadar ne yiyip ne içecez ?? :( :( :(

GÜNEY_666
2021 de seçim var gündemi takip edin seçim olacagi belli oldu emeklileri maaslarini 1.500 e cikmasi af yasasi gibi gibi....

Ya arkadaşlar farkında mısınız? Bakanlık covid-19 ile mücadelede artan sağlık personeli ihtiyacını karşılamak için kadro açtı. Size kadro verilse bile çalışmayacaksınız, çünkü şuan engelli kamu personeli idari izinli sayılıyor! kızacaksınız ama önce sağlığınızı düşünün bence.
Ayrıca tüm engelli kamu personelinin idari izinli olduğuna dair c.başkanlığı genelgesi var. Bazılarına verilmiyor diye bir şey de yok.

Jasohan

Çalışamayacağımızı nerden biliyor sunuz? sen böyle düşündükten sonra, öteleyen toplumdan bişey beklememek gerekir. Kamu da çalışan engelliler izinli peki, özel de çalışan engelliler neden izinli değil? Sonuçta onlarda engelli değil mi? sağlıkçılar olarak 3 yıla yakın atama bekliyoruz. şimdi virüs var biliyoruz, son atamalar da neden kadro vermediler o zaman bize. Mesleğimizi seçerken kimseye sormadık elimizden geldiğince de çalışma ve görevimizi yapma gayretindeyiz.verilen kadrolara bakarsanız engelli sağlıkçıları daha iyi anlayacaksınız.

Arkadaşım özelde çalışmak istiyorsan çalış, idari izin kullanma. Ben de engelli bir sağlık personeliyim ne ötekileştirmesi? Şuan X sağlık kuruluşuna atansan idari izin kullanmayacak mısın yani? Şu olaganüstü durumda devlet bunu yük olarak düşünür. adamlar kronik hastalığı olan engelliler için sınavı 20 eylüle almış burda ne ataması?
Ayrıca ortada bir merkezi alım var da ben mi bilmiyorum. Ne yani 32bin içinden size de sözleşmeli personel payı mı verilsin? Ondan sonra da ben kadro istiyorum diye ağlayacaksınız.
Bu atamaların bizimle alakası yok!! Ben de üzgünüm ama böyle. Boşuna buradaki insanları gaza getirip umutlandırmayın!!

izin kullanacağımızı nerden biliyorsun. geçenler de arkadaş paylaşmıştı hastanede idari izin vermediklerini kendisinin risksiz ortamda bulunduğunu işe gelip gitmeye devam ettiğini paylaşmıştı.eğer sağlıkçıysan hamile ve engelli olanların acil dışı risksiz ortamlarda olduğunu da bilmen gerekir. umutlandırma ile mücadele etmenin arasında çok fark var.

Jasohan

Son dakika..... Ekpss sinavi 11 ekimde yapilacak bu sene atama olmuyacak 2021 de de olup olmyacagi belli degil oy vermeye devam edin malum partiye

Alpxx

nerden haber geldi sana, yoksa uzayda tanıdıkların falan mı var, olar mı haber gönderiyor, ayrıca burası siyaset meydanı değil

Suskun Mutsuz Umutlu

sonuna kadar katılıyorum, koyun can derdinde iken kasap et derdinde olmayalım insanların dükkanları kapanıyor, hastalananlar dert arakenken biz atama istememiz acımasızlıktır. EĞER BU KADAR ÇARESİZİSENİZ DAHA FAZLA ÇALIŞIP İLK 2 ATAMADA ATANSAYDINIZ KEŞKE

Her yerde sağlıkçı dışında atamalarda çıkıyor 6 bin küsür ilave atamakararı çıktı açıktan veya nakil aile bakanlığına neden bizimde çıkmasın ki

11 Ekim mı 20 Eylül değil miydi? Atama olup olmayacağını nereden biliyorsun? Alpxx

kenan91

çok çabuk değişti tam bilmiorum ama ekimde olucak sınav belki bizlere 3, atama çıkar ozamana kadar 2018 sınavına girenler olarak hakediyoruz bence

brk.tnl
Aynen inşallah çıkar kesinlikle hakediyoruz güzel bir sayıyla hakkımızı vermeleri lazım

bunun için bir çalısma yapmamız lazım toplnamamız gündem yaratmalıyız turhan içli ile görüşme şnası falan olsa

brk.tnl
Bunun pek olacağını sanmam o kadar çabaladık tweet attik eylem de yaptık ama ise yaramamisti

artık hayırlıssı inş. hayırlı bir haber çıkacagına eminim

Ya hadi inşallah 84 küsür puanla açıkta kaldık artık o kadar vakit geçti ki üstünden unutmuşum puanımı tam 85 sanıyordum 84 küsürmüş puanlar 80 e falan inecek şekilde atama olsa Allah yüzümüze baksa nolur ay inşallah olur😊

Kevser er

Atamayi rüyanizda gorursunuz butcede para yok bu krizde insanlar işsiz kaldi virusten dolayi birde atama olacagina inanan ya saftir,yada cok hayal kuruyordur ayrica ben bir vekille gorustum atama olmasi icin kotanin yuzde 4 olmasi icin çaba gosteriyoruz dedi kisaca şunu diyim bu yil atama olmuyacak 2021 dede 1.500 kisi alirsalar öpün başiniza koyun😀😀😈😈👹

herokobra

Katılıyorum. Atama olacaksa da sağlık alanında belki olabilir o da izin kullandırmadığı sürece. Biraz gerçekçi düşünebilmek ve sanıırm biraz haberleri, gündemi takip etmekte fayda var. Gündem hiç müsait değil kaldı ki ekonomik kriz salgından önce patlak vermişti zaten. Ne özelde ne de devlette bu anlamda bütçe yok. Bol keseden alım yapıldığı günleri sayıklayıp durmayın artık. İyi olan, fark yaratan garantiliyor. Devlet normal memur alımlarını bile sınırladı hiç mi farkında değilsiniz. Hiçbir zaman desteklemediği engellileri mi düşünecek? Ha ne zaman sıra gelir, seçim zamanı yine işine yarayacaksak. Daha biz göreve başlatılmadık boşuna para ödenmesin diye bekletiliyoruz. Twitter da klavye başında zamanınızı öldürmeyin yazık. Boş yere umutlandırmayın da.

İnşallah malum illetten sonra sınav öncesi bir atama yaparlar(Temennimiz bu).Malûm 2018 sınavından epey bi mağduriyetimiz var...

Arkadaşlar biz sağlıkçı olarak bile kadro alamıyorsak şuan atama hayallerine fazla kapılmayın.

Üst Alt