Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

hergün twitter de tag çalısması var arkadaşlar katılım yapalım herşey bizim için

Aynen arkadaşlar engelliler haftasına 14 gün kaldı bu bir fırsat başka türlü kimse bizi hatırlamıyor

Engelli iş bulma zorlukları

Ne olacak bu engelli istihdam sorunu ne olacak bu atama durumu umarım çözülür sizce ne olacak

Maalesef özel sektör engelli işçi alırken sanki sağlam adam alıyormuş gibi beklentileri oluyor memur olmadan önce bankada operasyon destek görevlisi olarak ve A-101 de iş bulmuştum banka müdürü işi anlattı biraz ne zamanı belli ne iş yaptığın belli dedim yok sağol sonra A-101 ile görüştüm ilana kasiyer yazmışlardı gittim görüşmeye öyle belirli bir işiniz olmayacak nerede ne zaman ihtiyaç olursa orada çalışacaksınız dediler ortopedik ya da gücü kuvveti yerinde olmayan engellileri direk elediler onlara da dedim biraz düşüneyim 10 defa aradılar evrakları teslim et gel başla diye dedim sağolun istemiyorum kendilerine işçi değilde köle arıyorlar Kamu engelliler için en iyisi ancak alım sayısı az %3 olan engelli istihdam oranını hem kamuda hem özel sektörde en azından %5 e çıkartsalar belki bizler için daha iyi olur

Kevser er İnşallah
Arkadaşlar bu engelliler platformu neden sessiz twitterda beden etkinlik yok engelliler haftasına 13 gün kaldı böyle devam ederse engelli sağlıkçılarda diğer engelli arkadaşlarda bence atama konusunda birşey beklemesin!!

fztahmetygc

Çünkü Twitter da hastag oluştururarak bir sonuç alınmaz da ondan. Israrla hastag için destek bekliyorsunuz. Adamlar kapılarına kadar gittiler toplantı yapıp boş döndüler devlet bi hastag le mi karar alacak. Haberler en fazla 1 kere anons yapar geçer. Şu aralar engelli memurmuş aman sağlıkçı alırken onları da düşüneyim kimsenin umrunda değil. Ancak seçim politikasında işlerine gelirsek akıllarına düşeriz. Kimse eve izne yollayacağı risk grubu oluşturan (biz bu gruptayız ) kişileri şu dönemde öncelik olarak düşünmeyecektir diye düşünüyorum. O yüzden niye destek yok diyip durmayın. Çalışıp doğru zamanı beklemek en iyisi. Zaten arkadaşlarımız gerekli talepte bulundular. Cimere vs her kanaldan iletildi. Tekrar tekrar onlardan aynı cevapları beklemenin anlamı yok. Keşke dikkate alsalar çağrımızı. Bilmiyorum ben umutsuzum.

aslmrt sen umutsuz olabilirsin bunlar senin düşüncen biz engelli sağlıkçılar 2 senedir bekliyoruz ve atanmak istiyoruz hashtagla iş olmazsa o zaman gidip bakanlıklarla görüşülecek beklemek istemeyen atanmak isteyen binlerce engelli var beklemek isteyen bekleyebilir

Arkadaşlar twitter hesabı açıp bize destek olursanız seviniriz.Sizler için uğraşıyoruz.İyi günler.

yunti1 hesabınız ne

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Corona herkesi etkiledi her şey allak bullak oldu bütün planlarımız bozuldu.İnşallah bu şerde bir hayır vardır ...

Atama olacaktır büyük ihtimalle temmuz-ağustos'u bulur. kadronun çoğunu Meb açıyor. Meb yeni atanan öğretmenleri korona nedeniyle işe başlatamadı, atama olsa bizleri de işe başlatamazlar. ortada korona nedeniyle belirsizlik var.. kamuda ki çoğu engelli korona nedeniyle izinli,salgın geçmeden atamanın olması zor gibi biz sağlıkçılar olarak atanmak için çok mücadele verdik, veriyoruz da bizler için de gündemde olan atamaya dair hiçbir şey yok.!

Sağlıkçıların değerini umarım bu dönemde fazlasıyla anlamışlardır.Atanmayı kesinlikle hakediyorsunuz doğruya doğru. Nurtan

sınav da olsun atama da olsun ...sınav erteleme olmasın artık..çok sıkıldık çünkü...

Gören de zanneder milyonlarca engelli sınava girdi. Milyon bile değiliz ama hâlâ atanmayı bekliyoruz..

Kimseyi üzmek karamsarlığa sürüklemek istemem, 2016'da rapor aldım 2018'de ilk kez sınava girdim. 2016'dan bu yana atama süreçlerini takip ediyorum bizzat. 2018'de sınava giren biz kadar şanssızı yok şahsen benim kaderim bu, ne zaman bir ışık görsem bir çıkış yolu bulsam hep bir şeyler ters gider aksilikler olur. Berbat süreçlere denk geldik, berbat yonetiliyoruz, berbat yöneticiler var, hakkımız değil reklamımız yapılıyor. Benim çok umudum yok özür dilerim. Bu korona bitmeden atama da olmayacak, gerçi gözlemlediğim herhangi olağanüstü bir durum olmasa bile yılda bir (1) atamaya döndürmeyi düşündüler. Aralıkta sayı önemli değil bir (1) atama...

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyecek çok söz var ama konuşsakta fayda etmiyor bizi görmezden geliyorlar, cevabı gereken yerde vermek lazım yoksa daha çok bekleriz, anladınız siz onu

Engelli sayısı Türkiye'de kaç bilmiyorum ama 90 bin oy da az bir sayı değil, atama bekleyen 90 bin engelli var...

Şahsen benimde umudum yok artık EKPSS'ye dair..Kısır döngüye girdik.

Ümidimizi kaybetmeyelim arkadaşlar ama bu yıl içinde alımlar yapacağını sanmıyorum şahsen.

2018 de girenlere çok büyük haksızlık yapıldı

aslında 2016 yılında 2 atama yapılmıştı sınava bir ay kala açlık grevine girince 2016 sınavına girenler

bizim ilk atamadaki 5 binlik kadronun 2500 ünü onlara verdiler

onlar 60 puan ile atandı ama 2018 e girenler hala 75 bandında (önlisans için diyorum)

yani eğer 3.ncü atama yapıldıysa o kardeşlerimize niye 2018 e girenlere yapılmıyor

ee madem 3 atama yok o zaman bizim hakkımızı niye verdiniz onlara

Allah büyüktür inşallah güzel haberler alırız

ekpss atama mücadele

ilkini 9 mayısta yaptığımız ücretli tag çalışmasının 2 inci kısmı yarım gerçekleşicektir arkadaşlar katılımınız rica olunur 14 mayıs saat 16 da twitter da buluşalım yarın tam 4 te 14 mayıs perşembe saat tam 4 te gündüz 16.

2018 ekpss girenlere yapılan haksılzık kadar hçbir sınavda yapılmamıştır bence bizler yüksek puanlarla açıkta kaldık şimdiki bakandan yana hiç ümidim yok ama inşallah bizleri şaşırtır ve müjde verir

Atama filan boşuna beklemeyin bence, atama yapacak olsalar Ekpss yi de yks gibi 1 ay erkene çekerlerdi. Zaten alım yapmayız diye attılar ekim ayına, sonuç açıklanması filan derken 2021 i bulur.

ben derslere çalışmaya başladım...umarım tarih ertelenemez artık...yazın daha zor oluyo ders yapmak sıcaklardan dolayı...ben zoru seviyorum ama sıkıntı olmuyo bana ...😌

Üst Alt