Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Engelli gruplarına kadroların ayarlanması gelişme olarak güzel olur. fakat bu uygulamanın yapılması zor sınavı zor yapıyorlar zaten. burada anlatılmak istenen engelliler, engeline göre çalışabileceği kadrolara atanmalı. örnek olarak ortapedik engelli biri hizmetli kadrosunda değil engeline göre çalışabileceği kadroya atanacak. raporlara da düzenleme getirilmeli mesela süreli rapor alan biri atandıktan sonra oranı düşsede kadro da devam ediyor. süreli,süresiz raporların sınava giriş koşulları değişmeli ve tercih klavuzu koşullarıda değişmeli.

cimere yazı nasıl yazılır

selamün aleyküm cimere nasıl yazı yazabilirim ekpss 3.atama için yazacaktım nasıl yazacağımı bilmiyorum örnek metin gönderirimisiniz güzel yazı için

mektup nasıl yazabilirim sizler için uğraşacağım arkadaşlar güzel yazı yazmak istiyorumda

kendim hakkında bir şeyler yazmak istiyorum biraz duygulu olsun ben bilmiyorum tam

Nurtan
Ben %78 engelli böbrek yetmezliği hastasıyım hastalığımın iyileşme durumu yok ama 5 yıldır 1 yıl süreli rapor veriyorlar. Tabii sizin algınıza göre dışarıdan bakınca hicbir şeyimiz yok ama neler yaşadığımızı biz biliyoruz. Yok ya haklısınız süreli rapor verilen engelliler sistemden cikartilsin size rakip sayısı azalsın. Suçlu siz değilsiniz bunların düşünülmesine sebep olanlar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kenan91 sizin durum kronik bu durum süresiz duruma geçebilir belki. benim anlatmak istediğim atanmış birinin atanma zamanı rapor oranı düşebiliyor. kurum isterse zaten atamayı iptal eder. bu süreli süresiz olayının netlik kazanması gerekir.

İstorika

Niye zor olsun? Onlarca mülteciler goc ediyorlar ne zorluklara karşı. Dolar euro başını almış gidiyor diyorsunuz malum bahsettiğiniz pariteler sağlam güçlü ekonominin parasal gücüdür.

Muharrem77

Açıkçası bana biraz zor geliyor. Bu arada ben de gidebilmeyi çok isterim. Keşke eskisi gibi işçi vs falan alacaklarını ilan etseler hemen başvururum...

2018 Sınavına girenlere büyük haksızlık yapıldı

umarım güzel bir alım olurda bu haksızlığı unuttururlar bizlere

BURAYA BİR AÇIKLAMA da bulunmak İSTİYORUM.
2018 Yılında EKPSS ' ye girdim. Lisans P3 puanım 80,463 iki tercihe girdim ikisinide kaybettim ve YERLEŞEMEDİM.
Aralık 2019 ayında işkur aracılığıyla TÜBITAK Memurluk mülakatına kaldım. 3 kişiydik.
1 . Kişi puanı 80,725
2. Kişi bendim 80,463 PUANIM vardı.
3.Kişi puanı 77, 678 puanı var.
Kim yerleşti dersiniz TORPİLİ olan 77,678 puanı olan çocuk yerleşti.
Bu işlerde puanı yüksek olan yerleşemiyor maalesef duyun, görün istedim.
Bu devirde milletvekili , bakan tanıdığı olan işe giriyor.Adaletli bir sistem DEĞIL

80,463 PUANIM olmasına rağmen 2 tercihde de YERLEŞEMEDİM. Mülakat da da TORPİL döndü adım gibi eminim. HERKES DUYSUN !!!

guleman18 normal işkur alımlarında sürekli ilan açılıyor. bize düşen tek kişilik alımlar oluyor hem ikametgah şartı hem de puan azimeti bizi hayal kırıklığına uğratıyor mağlesef. TBMM 298 Personel alacak gel ki ekpss puanını kabul etmiyor. anlaşılan bizim girdiğimiz sınavdan sayılmıyor. formaliteden ibaret bir sınav

Nurtan

Verilen emeğe üzülüyorum. Onca saat çalış çabala PUAN al . Almıyoruz diyorlar. Iskur mülakatlarda TORPİL dönüyor kesin.

Bu işin çözülmesi için Engelli kotası artmalı
Ve EKPSS alımlarında bir düzenlemeye gidilmeli.

Devlet personel başkanlığının cevabı (çimer)

Başvurunuz incelenmiştir. Konu hakkında kesinleşmiş bir tarih bulunmamakta olup ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Söz konusu husustaki gelişmeleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ÖSYM Başkanlığının resmi internet sitelerinden takip edebilirsiniz. Rica olunur.

Keske olsa ama bu saaten sonra nasıl olacak ki rabbim Yardım etsin hepimize olmazları olduran rabbim nasib etsin insallah 😊

Arkadaşlar platform paylaşmış sınav ertelenebilirmiş. bu durumda atama da zor görünüyor. sınavı kaldırsınlar umudu tümden keselim hiç olmazsa. sınava girsekte değişen bir şey olmadı.

Vaka sayısında aşırı artış olursa ertelenir. Olmazsa ertelenmez bence

Sınav ertelemezler .Bizi kimse düşünmüyor. Sinav yaparlar 300-500 kişilik kadro açarlar. Full ilahiyat olur yine .Kadrolar da 1-2 kişilik olur. Bitti gitti. Sınav var Atama az , kadro az sıkıntı bu

acı gerçek
269 kişi imzalamış bu sitedeki herkes herhalde destek vermedi. Herkes destek verse eminim sayı daha fazla olur. Lütfen arkadaşlar destek olalım.

Nurtan
Koskoca yks olsun lgs olsun yapıldı bu sınav mı yapılmayacak ben erteleneceğini sanmıyorum çünkü söylediğim sınavlara daha fazla katılım oldu o yüzden söyledim.

Vaka artışı çok olursa ertelenir. Çoğumuz kronik hastayız riske atamazlar. diğer sınavlara girenlerden farkımız bu.

EKİM ayında 8 milyon gence istihdam saglanacakmis.
Engelliler olarak Bizde bir gündeme gelseydik
İyi olurdu. Fena olmazdı .Bizede 4000 - 5000 kişilik kadro verilseydi fena mı olurdu ??

guleman18

Çok iyi diyorsunda nerdeeee 8 milyon atama .....Bizim engelli atamalarında kimse destek vemiyor bütün engelliler bir olasaydı emin ol şimdi çok farklı olurdu.

hakan73
8 milyon a
Işe almayı haberlerde okudum.Zannetmiyorum zaten YAPMAZLAR YANİ
4-5 yildir kamuya doğru dürüst atama bile yapılmıyor. Sürünmeye devam.
EKPSS LİSANS P3 80,463 PUANLA ATANAMADIM. 2 TERCİHDE DE YERLEŞEMEDİM. BENİM PUANIM da Atananlar oldu. O YÜZDEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

Bizden önce 60 alan kişiler bile atandı. Biz böyle kalakaldık..

Atanmamız için en az 90 almamız lazım. Biz nasıl atanacağız, ne yapacağız. Aklım almıyor artık.

TEK çözümü var. KADRO SAYISI artacak.
Başka yolu YOK. ÖLÜ KADRO AÇMAMALARI LAZIM .1 - 2 kişilik kadro verirse ZOR.

3. Atama için kimse bir şey yapmıyor kusura bakmayın yazmayla da bir şey olmadı twitter da o kadar tag açıldı, oraya yazdık buraya yazdık fakat kimse ne açıklama yaptı ne de tarih verdi. Engelliler her zaman olduğu gibi kaderine terkedildi. virüste cabası oldu. engelli dernekleri bu zamana kadar elle tutulur gözle görülür engelliler adına hiç birşey yapmadı. zamanında bize denilen engelliler nitelikli olsun, okusun aramızda lisans mezunları olan açıkta kalan o kadar arkadaş var. atananların çoğu mecburiyetten kendi bölümü olmadığı için ya memurluğu ya da hizmetli kadroları tercih etti. bu arkadaşların çoğu yükselme sınavı olmadığı için tekrar sınava girecek. daha önceki atamalarda herkes elinden geleni yapıp sesini duyurup 3. atamayı ve 3000'e yakın kadroyu aldılar. eylem yaparak.bizlee şuan 2000 kadroya bile muhtaç kalmış durumdayız. çoğumuz çalışma azmiyle ve hizmet aşkıyla doluyken zamanımız boşuna heba olup gidiyor. peki sosyal Devlet anlayışında şehit yakınları ve yurtta kalanların ataması sürekli yapılırken engelli bireyler için neden gündemde olan atama ile ilgili sözleri duyamıyoruz? hayatın zorlukları altında hayata tutunmaya çalışan bizleri bir nevi anlayan kimse yok! bizler sadece seçim zamanı hatırlanmak istemiyoruz. bizleri görmek isteyene hayatın her köşesindeyiz. fakat beklemek ve belirsizlikler bizi her geçen gün ümitsizliğe düşürüyor.

Nurtan
Sonuna kadar katılıyorum. Pek çok farklı grubun ataması yapıldı onlarda bir sıkıntı çıkmadı. Ama sıra engellilere gelince bahaneler sıralandı. Son iki yıldır kendimi bu yüzden çok değersiz hissediyorum..

@guleman18
Gerçektenmi çok üzüldüm senin adına tercihlerini yanlış vermiş olabilirsin.Gerçekten yazık olmuş puanına .

@Nurtan
Çok haklısın seni sürekli görüyorum nedeyse her platformda denk geliyorum tebrik ediyorum seni bu konuda .Bizim engellilerin en büyük sorunu bir olamıyoruz sayı olarak çoğalamıyoruz. Sınava giren kişi sayısı 100 bin ama ses yükselten 10 kişi bile çıkmıyor. 2 senedir 1 kere toplanılmaya çalışıldı ondada sayı olarak 20 geçmedi böyle olduğumuz sürece bizi kimse kaile almaz. Ben şahsen atanmış işinde gücünde olan biriyim maaşım özlük haklarımda çok iyi allaha şükür ama bende bu atanmama zorluğunu zor hayat şartlarını yaşadığım için sesiz kalamıyorum her platformda yazmaya çalışıyorum elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum bunu tüm atanan ve atanmayı bekleyen arkadaşlardan bekliyorum açıkçası.Biz birlik olup hakkımızı savunmazsak kimse gelip bize saygı göstermez emin olun.Hepimiz bir olduğumuz zaman görürsünüz tek kalemde 10 bin atama nasıl yapılıyor,kadrolar %8 e nasıl çıkıyor görürsünüz.Saygılarımla.

hakan73
PUANIMIN 2 YIL süresi doldu. 2 YIL daha hakkım var. PUAN geçerlilik süresi 4 YILDIR. TERCIHLERIMİ doğru verdiğime inanıyorum. Hatirlatirim. KADRO SAYISI Artmadığı sürece bu İŞ çözülmez.
Sadece mülakatlarda HÂK yeniliyor.
Engelli memur mülakatına kaldım.
BENİM PUANIM 80 ATANAMADIM.
77 PUANLA başka biri yerleşti ( işkur aracılığıyla)
ADİL Mİ ??
DEĞİL

guleman18

Kesinlikle haklısın hiç bir şekilde adil değil.Bu saatten sonra yüksek kadro açılması çok düşük ihtimal onun için herkesin sesini yükseltmesi lazım.

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1295992285688201216/photo/1

Bugün itibariyle Ak Parti Genel Merkezinde, kamuda engelli kotasının arttırılması için talebimizi dile getirdik. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla birlikte çalışmalara başlayacaklarını bildirdiler.
Türkiye Engelliler Platformu Ankara İl Temsilciliği

Bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının ertelenmesi yönünde talebimizi dile getirdik.
Türkiye Engelliler Platformu Ankara İl Temsilciliği

Üst Alt