Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 EKPSS atamaları, kadro sayısı ve kamuda engelli kotası ne zaman açıklanır?

Uludağ Üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum. Sınava önlisanstan girdim. 2018'liler de atamaya dahil olacağı için 3000 atamaya ancak 90 ve 100 arası alanlar atanır.

OzkanAytekin

Puan ve sıralamanız nedir? Ben de programcılık okudum. 85 puanla 431.yim. Ayrıca söylediğiniz her grup için geçerli olmayabilir. Hangi eğitim düzeyinden ne kadar alım olacağına bağlı bu biraz

Y.igit
Düz lisesin. Memurluk ve hizmetli seçebilirsin. Puanın iyi. Doğru tercih yaparsan atanabilirsin.

vg3_Can
2018'deki atamada 2016 sınavına girenler tercih yapmıştı. Yani sınavdan önce atama olmuştu. Sınav puanı 4 seneye çıkarıldığı için puanlar düştü 2016 sınavına girenler tercih yaptığı için.

4001 kodunu kullandım

LİSANS

Hicbir yer ÇIKMADI.

2018EKPSS P3 Puanı: 80,463

Sıralamam 1947

Bu senede yapacam TERCİH biraz zor.

90-100 PUAN alanlar var.
Pandemiden dolayı SINAVA girmedim

programmer

67 puan ve 6027 sıralamam. Benim atanma ihtimalim çok düşük ama sen doğru bir tercihle atanabilirsin. 77 puana kadar düşmüştü bizim bölüm atamaları.

guleman18

Puanın 2 sene daha geçerli. Bu süreçte tercih yapabilirsin. Atanma ihtimalin var.

Son düzenleme:
Bu güzel sözlerin için teşekkür ederim.
lacivert21

Çok istiyorum İŞ sahibi olmayı
ALLAH BÜYÜK

Çok bekledim ÇOK

Hala bekliyorum.

Beklemek beni üzüyor. Yaş oldu 30

guleman18

Ne olmuş hayatın sonu değil ya. Hepimiz 30 yaş ve üzerindeyiz. Daha iyi bir iş ve daha iyi hayat istemiyor muyuz, bunun için çabalamıyor muyuz? Elimizden geldiği kadarıyla artık. Şans olmayınca olmuyor ne yapalım elimizden ne gelirse artık. Çalıştığın bir işin yok mu senin?

Lacivert21

MAALESEF Yok

Kamuya da başvurdum.

Özelede basvurdum. TECRUBE İSTİYOR.

ALAMAM DİYOR.

BOŞTAYIM EVDE ÖYLE OTURUYORUM.

Is yok diyip gönderiyorlar.

4 yıllık üniversite MALİYE LİSANS MEZUNUYUM.
Örgün öğretim.
Açık öğretim DEĞİL.

2018 EKPSS P3 : 80,463
Sıralamam 1947

2 TERCİH YAPTIM İKISINDEN DE ATANAMADIM.
1 de işkur kamu MÜLAKATI başvurdum.
Onda da TORPİL döndü gözümün önünde.

ÖYLE boş boş oturuyorum EVDE.

EKPSS 2020 SINAVINA da Pandemiden dolayı girmedim.

Ziraat Mühendisliği/Tarım Ekonomisi ziraat mühendisi olan var mı

guleman18

Senin durumunda olan çok kişi var. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden. Yine de çabalamaktan vazgeçmemek gerek.

2018/2 ve 2019 kpss atamaları puan tablosunda sizden daha düşük puan alanlar memurluğa atanmış. Siz neden atanamadınız acaba?

Önlisans 74 puanla 2500 sıralama ileatanma olasılığı nedir elektronik haberleşme teknikeriyim, teknikerlik açılmazsa düz memurluk?

Son düzenleme:
Bugün

Memurlar. Net haberlerinde okudum.

KPSS 2020 /2 tercihleri 30 Aralıkta başlıyor.

Bizimkisi ne zaman başlayacak ??

Muhtemelen Ocak 2021 başlarında tercihler yapılacak bakanın yaptığı son açıklama böyle dünya engelliler günü söylemişti...

ÇOK gecikiyorlar ÇOK

ÖMRÜMÜZ beklemekle GEÇTİ .

ÇOK yavaştan alınıyor bu işler.

Sanki MİT elemanı alıyorlar.

Alt tarafı bir MEMUR alacaklar.

Bu kadar bekletmenin anlamı ne ??

Ocak başında atama yapacağız deyince akla tam da bu zamanlarda tercih kılavuzu açıklanması geliyor ama...

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 Ocak oldu hala ses yok

Halen açıklanacak kişi sayısı belli değil. Belirsizlik insani öldürüyor resmen. 87,40 lisans puanım 646 sıralamam olmasına rağmen atanamamaktan korkuyorum. Kontenjanlar belli olsada şu belirsizlikten kurtulsam

Branş bazında sıralamalar açıklandı

hakanyildiz

Benim lisans puanım 87,95 sıralama 580.
0,5 puan ile 66 kişi var aramızda, 87 puan aralığında yığılma var gibi

Üst Alt