Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 EKPSS atamaları, kadro sayısı ve kamuda engelli kotası ne zaman açıklanır?

hakanyildiz
Fizik ve hemşirelik
Hazine
Benimde 87.6 puanla 621. Olmuşum.hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Ben çok korkuyorum 87,40 ile atanamamaktan. Âlim sayısı belli olsa da kurtulsam bu belirsizlikten

Hepimiz bence bu psikolojideyiz hergün tercih kılavuzu açıklandımı diye bakmayan yoktur:)

Ortaöğetim mezunuyum. Branş bazında sıralamalar yayınlanmış. 6310 (-1) puan türünde (Türkçe-Mat. / dal yok) 107. sıradaymışım.
Normal sınav sonucum EKPSSP1:86,177 Sıra: 1701

Düz memur kadrosu için atanma ihtimalim (bu kadro için şehir gözetmeksizin tercih yapacağımı varsayarsak) nedir?

Son düzenleme:
özel eğitim öğretmenliği var mı arkadaşlar?

Y.igit

Atanman için ortaöğretimden en az 2000 alım yapmaları gerekir. Puanlar 4 yıl geçerli o yüzden atanırsın bir sonraki alımda.

emreser08 6. Sıradayım hemşirelikde sizin sıralamanız nedir? meslektaş olacaz inş stajı koronadan dolayı erteliyorlar ha bire mezun etmiyorlar şuanlık

trn59
Puanim 81.9 genel sıralama 1759
Hemşirelik sıralaması 21
Ben mezunum inşallah sağlıkçılara da kadro açarlar artık

Herhangi bir gün yayımlarız diye tarih mi verecekler yoksa bir anda mı yayımlayacaklar kılavuzu? Anlayamıyorum.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemel yarın ekpss tercih klavuzu yayınlanır.
Çünkü kpss tercih süresi bugün son buluyor😉

kaderimsee çekerim..

Kpss'den sonra yayınlayalım diye bir planları varsa bunu Cuma günü yapacaklarını düşünmüyorum. Pazartesiye falan atarlar eğer ki öyle bir planları varsa tabii.

Umarım ben yanılırımda yarın yayınlanır

Ben iki yıldır ne tahmin ettiysem tersi çıktı;tek değiştirip gerçekten hükmedebildiğim sınav sonucum oldu.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk atamalar zor gibi bundan sonraki süreçleri takip et açıklanan kadro sayısı belli

en geç 3 şubat ama muhtemelen haftaiçi 25-30 ocak gibi açıklarlar

Kontenjan sayısı belirlenmiş, tercih sayısı ortada, neyi neden uzatacaklar bilmiyorum ama genelde olduğu gibi yine mümkün olabildiğince geç açıklanır diyorum.

Hem kota az hemde alimlar .2 yilda yapilan sinava az 10.000 kisi eklenerek gidiliyor.Yığılma fazla oluncada cogumuz atanamiyoruz.Sistemler iyilestirilmeli ve yeni plan ,projeler dusunulmeli aslinda.

Yine bir sürü YÜKSEK PUANLI ATANAMAYACAK.

Gerisini SİZ düşünün.

KOTA Artışı olmadığı sürece zor !!!!

ALIM AZ.

Güya 6000 ENGELLİ Memur alınacaktı. Hepsi hikaye.

Bir daha ki Bahara görüşmek üzere diyecekler.

OCAK 2022 ÖLME eşşeğim ÖLME

80 PUANLA LİSANS dan 2 yıldır BEKLİYORUM..

Bu benim 3. Tercihim .

Bir yer çıkacağını zannetmiyorum.

Bir cok kişi yarın yine hüsrana uğrayacak.

BUNA BENDE DAHİLİM.

ÇOK YIĞILMA OLACAK ÇOK.

Atanamayan YÜKSEK PUANLAR OLUNCA

Benim puanım 76 diye 23 yeri hizmetli olarak seçtim zaten 90 üstü puan alsam ful memurluk seçerdim .

Üst Alt