Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sınav ve başvuru takvimi belli oldu

Selamlar
Önlisanstan 2020 de 85 puan almak atanmak için yeterli mi? İlk 500 e girmek için kaç puan almak lazım?

Teşekkürler.

Başvuru için engelli kimlik kartı almamız şart mı yoksa sadece rapor yetiyor mu

EKPSS 2020 sınav takvimi açıklandı

ÖSYM'nin 2020 sınav takvimi, osym.gov.tr internet sitesinde açıklandı.

ÖSYM'nin açıkladığı takvime göre EKPSS Başvuru 24 Ocak 2020 - 12 Şubat 2020 tarihleri arası... Sınav 26 Nisan 2016 tarihinde yapılacak, sonuçlar ise 27 Mayıs 2020'de duyurulacak...

Sınavı bekleyen arkadaşlara hayırlı uğurlu olması dileğiyle...

sınava girecek arkadaşlara da şimdiden başarılar :)

rapor yeterli diye biliyorum
gerçi kart çıkarmak da o kadar meşakkatli değil. hele ki taşrada

rapor almadan yada yetişmezse sınava girebiliyormuyuz

2014 te 80 almıştım ve buna rağmen boşTA KALACAĞIM İÇİN ÇOK KORKUYORDUM

şimdi takip etmiyorum ama duruum vahim sanırım
ülkenin durumu ortada

EKPSS kura çekim mi

Arkadaşlar gözümüz aydın sonuçta açıklama yaptılar sonunda takvim belli oldu fakat benim sorum hiç kuraya giripde atama olan arkadaşlar oldum mu herkes için hayırlısı olsun inşallah

çirkin

nereye atandınız peki ? bi de netlerinizi hatırlıyo musunuz ? bu sınavda katsayı olayı var mı ilk defa giricem lisanstan ona göre bi çalışma politikası düzenlicem

Ben ilk defa gireceğim de lisanstan sorular normal kpss gibi yani zorluk dereceleri aynı mı? Ben ruhsal engelliyim.

Kotan
valla hiç hatırlamıyorum ama o kadar çok kpss ye girdim ki onunla da karıştırabilirim
sadece zorluk derecesi kpss den biraz daha kolaydı
katsayı olayı iillaki vardı.sonuçta birilerinin diğerlerinden farkı olmalı

Ortaöğretimseniz 95 altı atanamaz önlisans lisans bitirmeye çalışın

yamtar16

Önlisansta kaç puan kaç net yeterli olur atanmak için bilgi verir misiniz? İlk defa girecem sınava

45 net rahat yaparım ben

Son düzenleme:
77219680_200525350978204_3203186141205364736_n.jpg

Açık lise okuyorum daha mezun olmadım kuraya başvuru yapacağım ekpss girme şansım varmı

2020 EKPSS SINAVI ÇOK çekişmeli geçecek. 2018 de girenler bir daha SINAVA girmeye çalışacaktır. O 2018 de girenler de PUANLARINI yükseltmek için girecektir. Ben şahsen PUAN yükseltmek için gireceğim. EKPSS LİSANS 80 PUANLA ATANAMADIM. 90 PUANA YÜKSELTECEĞİM .BU SINAVA COK GİRECEK KİŞİ OLABİLİR

Sinope57 BEN bu sinava ilk defa 2018 yılında girdim.80 Puan EKPSS lisans Aldım ve açıkta
kaldım. ATANAMADIM. Şimdi yanlış yönlendirmek istemiyorum. 60 soru da 49 net cikarman lazim TEMiZ .Bir de zaman AZ ve zamana göre yarisman LAZIM. Özellikle türkçe ve matematiği iyi yapmalisin. Cok düşünmeye dayalı sorular soruyorlar ve zamandan kaybedebiliyorsun.

guleman18

Bir abi var 44 net ile 312 olmuş önlisansta 2018 ekpss de ben 45 rahat yaparım yani ilk 500 e rahat girerim gibi geliyor.
Birde 2020 ekpss den sonra atamalar eskisi gibi yapılır mı?

Valla biz 15-20 aydır ATAMA BEKLIYORUZ. SINAVA gireli 2 YIL Olacak. 80 PUANLA bir köşede bekliyosun. ALIMIN OLUP ,OLMAMASI DEVLET BÜYÜKLERİNE BAĞLI VE ENGELLİ KOTASI ARTMADIĞI MÜDDETÇE ZOR %3 TEN %6 YA CIKARSA ENGELLI KOTASI ARTARSA NEDEN OLMASIN ??
EKPSS ARTIK 90 -95 PUAN ALIP ATANANLARIN BIR SINAV HALİNE GELMISTIR.YANI ATANMAYI ZORLASTIRDILAR ÇÜNKÜ ALIM AZ, AMA DEDIGIM ENGELLI KOTASI YASALAŞIRSA HERKES ATANIR.

Ortaöğretim mezunuyum ekpss nasıl giriş sağlayacağım bilgisi olan yazabilirmi ruhsal ve duygusal engelliyim kura başvuru tarihlerinde mi yoksa sınav başvuru tarihlerinde mi başvuru yapmam gerekiyor

Sevgili dostlar ben bu 2020 de sınava gireceğim raporumu ocakta yenileyeceğim raporum cikar çıkmaz yapmam gerekenler nelerdir kime gönderiyoruz engelli kadrosuna nasıl geçiyoruz bilgilendirirseniz cok sevi nirim birdr osy klavuzunda geç başvuru mart 12 başlangıç mart 13 bitiş yazıyor bu geç başvuru nedir acaba teşekkürler şimdiden

Üst Alt