Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sınav ve başvuru takvimi belli oldu

panoz
Bı sebeple zamaninda sınava basvuramazsan durumu belirtip sınava basvurabilirsin

çirkin
Ülkenin durumuyla bir alakası yok.
2017 de 66 ile atandım.
------------------
Dünyanın en saçma sorularından biri

Atanmak için kaç net yapmalıyız?

30 soru var diyelim. Bir sınavda 25 tane doğru yaptığınızda iyi bir puan alıyorsunuz diyelim.

Ne yapacaksınız biri size 25 alırsanız iyi puan alırsınız deyince 25 soruyu cevaplayıp 5 ni bırakacak mısınız? Bu sorunun mantığı ne?

Salim G.

kesinlikle katılıyorum kaç net yapmalıyımdan ziyade en iyisini yapmalıyım diye düşünmelisiniz ben 2014'te ortaöğretimden 1 yanlış 1 boş yaparak atandım herkese başarılar dilerim

Salim G.

erdinç ülkenin durumu derken işsizlikten bahsediyorum

hayır ülkemizde öyle bir sorun yok dersen onu bilemem
aslında istihdam ihtiyacı var ama bütçe olmayınca kontenjanları nasıl artırsınlar?
ha kendilerine var bize yok o başka...

ama net konusunda şöyle haklısın atanmak için yapacağın net kadar tercih de önemli

Girmeye gerek görmüyorum artık. Sınava girecek olan ark.lara başarılar şimdiden.

herkesin ağzından bal damlıyo maşallah kimse birbirine destek olmayacaksa moral vermeyecekse neden bu forumdayız. tamam realist olmak lazım ama ilk defa girecek insanların şevkini kaçırmamak lazım

Alman

İşte bu kafa sayesinde 2017 de atandım ben. 3. tercihli herkes umudunu kesmişti o tercihte. Benim gibiler tercih yapınca atanmıştı :)... Şimdi mümkün değil :)

hayır Kotan tabi ki hevesini kırmak istemeyiz
ama vaziyet böyle. sen de ciddiye almış olursun daha da asılırsın umudunu da kaybetme bak salim alman gibiler sayesinde kazandım diyor

bi de size tavsiyem memurlar neti de takip edin
orası daha büyük platform ve üye sayısı daha fazla

Şaka değil. 2019 Ataması yapılmayan Sınav için 2020'de tekrar Sınav. Harika.
Sınava girip bunlara para bayılacak arkadaşlara iyi yolculuklar. ;););)

Engelliler E-KPSS İçin Ne Kadar Sınav Giriş Ücreti Yatıracaktır Bilgisi Olan Varmıdır İlk Defa Gireceğim Sınava

EKPSS 2019 atama HAKKINDA bİLGİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt, 19 Kasım 2019 tarihinde yaptığı açıklamada ''Engelli atamalarını, kotaları dolduğu sürece aralık ayında gerçekleştireceğiz." dedi.

ARKADAŞLAR BAKANDAN AÇIKLAMA GELDİ.

kurduğu hemen her cümlesinin sonu nereye gidiyor belirsiz. okudum haberi fakat ne demek istediğini anlamadım ...

Sanırım 3 aralık da tercih yapabileceğini belirtmiş çünkü 3 aralık engeliler haftası olduğu için bende böyle anladım. O da olmadı 2020 yılında birlikte tercih atama olabilir bende iklendeyim sadece paylaştım sizin de bilginiz olsun diye

EKPSS başvuru tarihleri belli henüz nasıl başvuru yapacağım

Ortaöğretim mezunuyum sınava mı giricem yoksa kura olarak mı başvuru olacak onu bilmiyorum veya nereye başvuru yapacağım ilk önce

ortaöğretim mezu iseniz kura tercih yapabilirsiniz tabi bakandan açıklamalar gelirse tercih olma ihtimali var gibi gözüküyor

Cevaplarsanız MEMNUN olurum arkadaşlar.
1 raporu cikardim
2 aile ve sosyal şubesine gidip onaylattim
3 - ???

Ösym ye nasil ileticem raporu yada engelli kadrosuna nasıl geçicem

@.çirkin kurayla memur alımlarına üniversitenin ösym bürosundan başvuru yapıyoruz dimi? 28.04.2020 bu tarihte mi gidip başvuru yapıyoruz? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi günler dilerim. 😊

yamtar16
79 .6 ile 2016/1 atandım dostum

panoz
Öysm Bürosu liseye gidip kaydını yaptır sonrada bankaya para yatır tamamdır. dostum

Ekpss taban Puan 50 dir arkadaşlar. 60 soru soruluyor sorular 0,85 ile çarpılıyor. Çan eğirisi matematiğin soru değeri falan filan yok Şöyle hesaplayın 50 taban puan ve 10 soru net çözdün (4 Yanlış 1 Doğru götürüyor) 10*0,85 : 8.5 puan yapar 50+8,5:58,5 puan olay bu.

İlkokul ve İlköğretim: Kura
Ortaöğretim (Lise) Ekpss sınavına girer yanlız Lise tercih kodlarında 1001 ilkokul kadrolarınıda tercih edebilir ama İlkokul mezunu Lise kadrolarına tercih edemez zaten tercih yaparken ösym tercih robotu hatalı tercihte uyarı veriyor.

bayram
Hocam önce aile saglik bakanlığına gidiyolardi o kalktimi acaba şimdi elimdeki raporlar ösym bürosuna gitmem yeterlimi

ekpss için evet aile sosyalden ek bir gibi belge alıp diploma foto rapor gibi evraklarla beraber ekpss işini yapan ilkokul üni lise okullarından kayıt yaptırıyorsun tamam bu kadar kayıt için kayıt yenilemede ise evrak yok atm lerden 15 lira gibi para yatırıp kayıt yeniliorsun ..
ANLAŞILAN torpillilerin alımı bitti bizde tercih başlıcak diye bakarken yeni torpillileri kayıt yaptırıp öyle tercih klavuzu yayınlıcaklar anlaşılan
vicdan yoksunu günahkar sistem

Şizofrenix dostum, ben kurayla memur alımlarına katılmak istiyorum. 28.04.2020 tarihinde ne yapmam gerekiyor. Bilgi verirseniz sevinirim lütfen. Teşekkürler

bende kuradan giriorum aile sosyale git seni bilgilendirir evrak için gerekli evraklar aklımda kalan foto var kimlik fotokopisi var rapor var aile sosyelden ek bir gibi bir belge alıp tümünü tamamlayıp ösym işi yapan lise üni gibi yere verip kaydını başlatıyorlar sonra kura için sınav yok direk tercih ösym adresinden okuldan aldığın şifreyle tercihini yapıyorsun

Valla takvim belli olduda alım yapılmıyor ki 2018 sınavı ile doğru dürüst alım yapılmadı boşu boşuna sınava girip çıkıyoruz 85 ile açıkta kalıyorsun. Normal KPSS deki gibi OSYM için gelir kapısı oldu bu sınav.

bak burda klavuz var ne istedikleri yazıor fotograf diploma ( ilkögretim sonrası kuraya dahil değildir lise mezunları sınavlı sistem ) kimlik fotokopisi rapor aile sosyal bakanlığından aday formu ile evraklarla birlikte okulların ösym bölümüne verip kaydı başlatıyorsun sonrasında okulun verdiği şifreyle ösym internet sitesinden tercihlerini yapıyorsun
https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/EKPSS/BasvuruKilavuzu06022018.pdf
he birde kayıt parası yatırıcan kaç para bilmiom

panoz

doğrudur raporu onaylattıktan sonra öysm bürosuna gidiyorsun sonraki sınav için sadece öysm bürosu yetiyor

Üst Alt