Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sınav ve başvuru takvimi belli oldu

Herkeste Aralık'ta atama kesin olacak gibi bi rahatlık sezdim ben ama yanılıyor da olabilirim. Fakat klavuz yayınlanması,tercihler,şu,bu derken Ocak ayına sarkar gibi geliyor bana. Daha önce Kasım'da açıklanmıştı klavuz ve 3 Aralık'ta sonuçları öğrenmiştik. Kasım bitiyor ortada klavuz yok henüz. Tabi bu söylediklerim Aralık'ta atama kesinse geçerli. Ben çok umutlu değilim umarım 2020 sınavına girecekler için en iyisi olur.

Kpss Tercih klavuzu açıklandı. ekpss de açıklanır yakında.

Nurtan

heee bir önceki alımda da böle düşünmüştük sonuç ekpss alım olmadı

Aile sosyal politikalar bakanlığı 'na 2020 EKPSS için eksik evrak verirsem ne olur

[FONT=sans-serif]Aile sosyal politikalar bakanlığı 'na 2020 EKPSS için eksik evrak verirsem ne olur

[/FONT]
Evrak için neler gerekiyor

Türkiye Engelliler Platformu
3) Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açtığı hafızlık,müezzin vb.kadro ünvanlarının hizmetli veya memurluk kadroları bazında düzenleme/değiştirme yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığı hususunda olduğu belirtildi.

2) Engelli öğretmenler,MHP ve CHP'in baskıları sonucunda, EKPSS atamasının ardından 500 engelli öğretmen alımının olması için Ak Parti olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a çalışma yapılması yönünde talimat verildi

1) Kamu kurumlarından gelen engelli kadro açığı 1.000 rakamın altında, buna sebeple Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu sayıyı arttırmak ve Aralık ayına yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır.

Ak Parti Başkan Yardımcısı Sayın Jülide Sarıeroğlu ile yaptığımız kısa görüşme de EKPSS atamalarına yönelik gelişmeler aldık. Görüşmede atama bekleyen engellilerin beklediği cevapları aldık. + +

Engelliler platformu açıklama yapmış

ALLAH hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar lütfen azimle çalışın ben 2016 ekpss sınavına ortaöğretimden girdim 78.9 puan aldım hizmetli olarak meb atandım 2018 de meb görevde yükselme sınavı açtı memur oldum şimdi ise bir hafta önce meb sınavsız ünvan değişikliği verdi vhki oldum lütfen hizmetli deyip geçmeyin açıkta kalmayın yeterki devlete girin zamanla yükselirsiniz hep hizmetli kalmazsınız hepinize başarılar dilerim.

Arkadaşlar bu saatten sonra sınavın bir önemi kalmadı, daha önce de belirttim gene belirtiyorum bu kota yükselmediği sürece böyle rezalet, anlamsız rakamlarla atamalar yapılır; bizi temsil edenler işlerini yapamıyorlar, Değişim ŞART!

vhki_06

maşallah çok güzel sizin adınıza çok sevindim...
zaten genelde herkes öyle diyor önemli olan devlete girmek devlete girdikten sonra bir şekilde baika yerlere geçiş yapılıyor....
inşallah en kısa zamanda bende girerim şu an özel sektörde çok ağır şartlar altında çalışıyorum....

şu an 11.sınıf im 2020 ekpss ye girebilirmiyim bi de ilk kez gireceğim neler yapmalıyım

Selamlar herkese;
Önlisanstan ilk kez girecem alım yok denecek kadar az.
85 90 puan seneye atanmak için yeterli olur mu alımlar az olursa yine.
Eğer 90dan aşağısı kurtarmaz diyorsanız ben sinava girmeyecem
Özel sektörden iş kovalayacam.
Vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Dediğin gibi alım sayısına bağlı kardeşim belli olmaz

Crowley07 dostum bu engelli kurayla memur alımlarına tarihten önce önümüzde ki hafta içi müracaat etsem yine olur demi belgeleri tamamlayıp?

Kurayla memur alımları

Crowley07 dostum açıklandı kurayla memur alımları var. 28.04.2020 başvuru tarihi.

Erbil06

Hayır alım yok, o kura ve sınav başvurusu. Yani sadece başvuruyorsun bu alım olacak demek değil. Alım olacaksa kadrolar yayınlanır, henüz bir şey yayınlanmadı. Sınava yapılacak ama alım olur mu meçhul..

Crowley07 dostum tamamda kurayla memur başvurusu yapınca zaten kurada ismin çıkarsa memur oluyorsun benim bildiğim. Öyle değil mi.?

dayanamıyorum ben artık bu şekilde beklemek beni öldürüyor işin stresi acaba atanacaz mı düşünmekten kafayı yiyecem bazen intihar etmeyi bie düşnüüyorum.....

Rabbim bu sınavı kazanmayı tüm ihtiyacı olan kardeşlerimize nasip eyle..
O kadar çok ihtiyacımız var ki..

Şimdi de asgari ücret belirleme çalışmaları oldugu için bakan hanım yoğun o bitsin bakarlar. Bu şekilde yıl bitti işte . Geçen yıl 23 kasımda şuanki bakan duyurusunu yapmıştı 29 kasımda tercihler başlayacak diye. bu yıl ses seda yok

tolgak321

Zaten sıra bize hiç gelmez ki ya asgari ücret yada seçim, biz sadece 3 aralıkta bir tweet ile hatırlanıyoruz onun dışında adam yerine koyan yok

Nurtan aynen ENGELLİLER GÜNÜNDE KPSS TERCİH AÇIKLANIYOR EKPSS TERCİHLERİNİN TAKVİMİ BİLE BELLİ DEĞİL !!!!

Yalnız değilimdir sanırım ama bugün için klavuz açıklanır,tercihler başlar diye umuyordum. Hani ancak 3 Aralık'ta akıllarına geliyoruz diyerek ama artık show yapmak için bile akıllarına gelmiyoruz :) sinirden gülüyorum ama durumumuz vahim. Böyle giderse ya atama olmayacak yada tercihti şuydu buydu Ocak ayına sarkacak.

bir buçuk senede TEK atama yapan ve onda da kadronun yarısına yakınını imam-hatip'e ayırıp kadroların boş kalmasını sağlayan bir bakanlığa benim inancım pek kalmadı.Julide sarıeroğlu var iken daha iyiydi. Ne yazık ki bizleri istemiyorlar.

RABAJA
Ve hali hazırda Türkiyede kamu da şuan 14000 kişilik engelli kadrosu olmasına rağmen. yazık çok yazık....

Benim kafam çok karıştı. Şimdi daha önceki atamada tercihleri yapmıştık ve sonra kura çekimiyle birlikte sınava girenlerin de tercih sonuçları açıklanmıştı. Aralık'ın son haftası kura çekimi yapılacak dendi,peki biz tercihi ne ara yapacağız daha ortada klavuz yok ki. Klavuz yayınlandı tercih yapıldı,sonuçlar kura çekimiyle birlikte açıklanacak diye düşünerek bunu soruyorum. Ben mi fazla acele ediyorum acaba,klavuz hemen çıksın tercih yapalım diye? Sanırım beklemekten herkes kadar çok sıkıldım o yüzden :)

Crowley07 dostum açıklama yapıldıda bugün sayın bakanımızdan, bu ayın sonunda biz engelliler için kura çekilecek miş memur ataması için. Bir bilginiz var mı? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Bizimde katılma hakkımız var mı?

Üst Alt