Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sınav ve başvuru takvimi belli oldu

ekpss başvuru sürecinde gerekenler

arkadaşlar merhaba ekpss ye başvurmak için neler gerekiyor 24 ocakta gidip ösym ye başvurmamız yeterli mi yoksa önceden yapmamız gerekn bişi varmı

yaniöncesinde bir yerlere başvuru gibi bişiler oluyormu

herokobra
İlk önce engel grubunun belirlenmesi için aile ve sosyal politikalar bakanlığına gitmeniz gerekiyor bu arada kurs için verdiğim bilgiler yanlış hata yaptım özür dilerim tabi doğru bilgiler var içinde ama konuyu açarken ilgili ögretmene danışmam gerekirdi

Arkadaşlar bilmeyen çok kişi var. Daha önce sınava giren ve raporu değişmeyenler tekrardan kayıt olmayacaklar. Sadece ösym sitesinden başvuru yapacaklar ve sınav ücretinide atm'den yatıracaklardır.

Ekpss ilk Başvuru Nasıl Yapılır ?

Merhabalar arkadaşlar ben Ekpss ye ilk kez bu sene gireceğim fakat nasıl kayıt olacağım konusunda pek fikrim yok.

Galiba Ösym den önce Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmet Merkezine gitmem gerekiyormuş, fakat ben Gebzede yaşıyorum buradaki Sosyal Hizmetler Merkezine gitsem olur mu yoksa İl Merkezindekine gitmem şart mı ?

Konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşlar ben 2014 yılında börek nakli sebebiyle 3512 ve 14 yıllık sigortalı olarak malulen emeli oldum. Kürüm raporu olduğu için engelli saglil raporumu ben hiç görmedim eğitim araştırma direk sgk ya gönderdi. Şimdi EKKPSS ye girmek istiyorum. Raporu yeniden mı çıkaracağım. Eğer yeniden çıkaracaksam emekliliğime bu raporun ve sinava girmemn bir zararı olur mu. Sizce girmem mantıklı mı yoksa hayatıma emekli olarak devam mı etsem inanın kararsizim. Malulen emekli olup sınava giren varmı dsunceleonizi önerilerinizi bekliyorum. Sağlıkla kalın. (Maaşım 2023tl)

erola

Bugün gün içinde yayınlanır diye tahmin ediyorum olmadı en geç yarın sabah 10:00 da yayınlanır. Ösym engelilliere fazla önem vermediği için cevabını bilmek zor.

gerçekten umutlanan var mı atanabileceği konusunda?

2020 ekpss girenler için atama ne zaman olur

merhabalar malumunuz geçtiğimiz günlerde atamalar yapıldı nisan da sınava girenler için atamalar ne zaman olur bu yıl içinde bir atama olurmu bilgisizliğimi maruz görün lütfen

FuLLHD

2018 yılı öncesinde yılda 3 atama oluyordu. 2018 itibariyle yılda 1 atamaya düştü malesef. Çünkü puanların geçerliliği 4 yıla yayıldı. Özel sektörde olduğu gibi devlet de artık alımları azalttı. Artık bol keseden kadro yok malesef. O yüzden puanını yüksek tutan atamayı garantiliyor. O da nitelikli kadro olursa tercihini yapıyor. Ben 2018 sınavında 95 puan (lisans) almama rağmen bu sene tercih yaptım. O da 1 tercih. İstediğin yer ve kurum olması şansına artık. Umarım sizin dönemizde bu değişir.

aslmrt

Atandın mı?

AYŞE GÜL UYAR

Hayır olmaz. Raporunuzu en son başvuru tarihi olan mart ayına yetiştirirseniz girebilirsiniz sınava. Atandığınızda emekli maaşınız kesilir.

klavuza söyle bir baktım da başvuru formunu bulamadım. ilk kez sınava girecegim. ruhsal engelliyim. o formu nerden bulacagız? tesekkürler

ösym sitesinden bakabilirsiniz eksik var ama kılavuzda

Merhaba iyi günler bir sorum OLACAK ??
2018 yılında EKPSS LİSANS 'a girdim. 80 PUANLA ATANAMADIM.
2020 EKPSS 'ye gireceğim .(Sınava 2. Kez gireceğim)
Sorum şu Sınava 2. Kez girerken tekrar aile sosyal politikalar il müdürlüğüne taahhütname vermem gerekiyor mu ??
Yoksa DİREKT başvurumu ÖSYM internet kanalı aracılığıyla yapabilir miyim ??

incisel
Ösym sitesine bak.

@guleman18
Raporun değişmediyse gitmene gerek yok. Sadece ösym sitesinden başvuru yapman sonrada parayı atmden yatırman yeterlidir.

ssometimes
İlk kez giriyorsanız aile ve politikalar bakanlığına gitmen gerek.

@aslmrt
Hayırlı olsun.

guleman18

Lisans en son kaçta kapattı bilmiyorum ama 80 puanla nasıl atanamadınız iki atamada?

Son düzenleme:
lacivert21
İLK TERCİH DE Rize yi yazmadım kaçırdım. Hep Ankara , Erzurum , Konya, kayseri yazdim Çıkmadı. KÜSURAT ile kaçırdığım yerler oldu.
İkinci tercih de Gümüşhane üniversitesi yazmadım.
Manisa ,iskenderun, Ankara ,düzce, Ardahan yazdım yine çıkmadı.
Yine KÜSURAT ile kaçırdım. NASİP değilmiş. PUAN YÜKSELTMEK IÇIN SINAVA GIRIYORUM.

Hayır ilk kez sınava gireceğim özel sektörden emekliyim biliniz için teşekkürler. Malûm maaş kesintilerinde bahane arıyorlar zaten.

Ilk defa gireceğim bilgini için teşekkür ederim. Insan kesilen maaşları duyunca her adımından korkuyor.Sansimi denemek istiyorum
Sağlıkla kalın

AYŞE GÜL UYAR
Eğer bilginizden ve yüksek puan alacağınızdan eminseniz girin ama artık atamalar çok az maalesef.

guleman18
30 tercihide doldursaydın. Atandığın takdirde istediğin ile başlama hakkın vardı. Sağlık olsun.

lacivert21

30 TERCİH doldurmama rağmen hicbir yer çıkmadı. Hepsini doldurdum.
PUANIM 80,463 dü. Sıralamam 1947 idi.

Şimdi 90 üstü PUAN Alabilirsek Alacağız .Çalışıyoruz.

Inanın bedr en cok merak ettıhım konılardan bıro yaşayan varsa bana lutfen donus yapar mısınız

Üst Alt