Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli personel secme sinavi ne zamana alindi internette eylul olarak gözüküyor ama ben ekime alindi diye hatirliyorum tam tarihi ne zamandı kafam karıştı oyle gorunce bilen biri yazabilirmi lutfen
Ağustos sonu gibi Başvurular için ÖSYM yi aradığımda risk grubunda oldugmuz için sınavın da başvuruların da ertelenebileceğini o yüzden geç başvurunun yayınlanmadigını söyledi
Merhaba. Benim sureli raporum aralik ayinda bitiyor. Yeni rapor icin basvuru yapacagim. Ekpssye bu raporumla basvuru yaptim. Simdi sinav erteleniyor. Bu durumda yeni rapor alirsam yeniden aile bakanligindan kagit alip osym ye gidip yeni raporumla mi basvuru yapmaliyim yoksa eskisi mi gecerli olur. Tesekkurler
Ne alaka şimdi ? 3. atama istiyorlar diye baş sorumlu olarak görüyorlarsa çok gülerim. Corona virüsü 2018 e girenler mi çıkarmış saçma sapan olaylara inanmayın. Ertelemenin ve yapılamamasının nedeni belli.
Dediginiz gibi çok komik. Ama bu komik şeye maalesef inanan arkadaşlar var. Bizim yüzümüzden ertelenmişmiş onlara göre. Bu zamana kadar bakanlık bizi hiç dinlemedi de şimdi mı dinleyecek? Demek ki onlar çoktan sınavı erteleme kararını vermiş..
Boşverin o inanan arkadaşlarınızı kafası çalışmayan kişiler belli seviyelerine inerek boşa nefes tüketmeye değmez. Bakanlık bizi dinlemez. Ertelenmesi de normal daha kronik engelliler için iş başı ne zaman yapacağı belli değil hali ile böyle bir durumda sınav yapılması da abes kaçar. Ne zaman ki iş başı yapılır normal hayata dönülür o zaman her şey gerçekleşir sınav, iş vs...
bu sınava 5. girişim olacak ve 10 yıldır atama bekleyen birisi larak nacizane tacrübem şuki bu sınavda nerde ağır engelli nerde hiç iş yapamayacak nerde vasıfsız bir özelliği olmayan adamlar var hep onlar atandı....
şimdi bazı arkadaşlar sende puan alıp atansaydın bilmem ne diyecekler herşey puan değil kardeşim liyakat sistemine diye bir şey var .
ben teknik elemanım nice benim gibi teknik elemanlar atanamadı boş geziyor adaletin bumu dünyaa ??
gereksiz yere çığırtkanlık yapmak anlamsız ekpss ye girecek adayların bir çoğu risk grubunda olduğu için erteleniyor aslında iyi de oluyor
ewt bu süreç çok stresli ve geriyor insanı fakat ölmekten iyidr
Çok sağol indirdim bu günceller 2020 olrkmı çıkarki 2019danda gelirmiki
Ben bişi farkettim bide fotoyla ilgli süresi ekimde bitcekti aiste baktım kimlik fotosunu getirme bişisi çıkmış orda ona tıkladım süresi 2027 kdr oldu sınavda güncellenirmiki foto
Ben birşey öğrenmek istiyorum ilk defa ekpss ye başvurduk bu 67 Ekim günü verilen ek başvuruda.Diyelimki girdik istenilen puan alınamadı yada işte bir şekilde yerleşilemedi,bir sonraki ekpss sınavında sil baştan yeniden kayıt mı olacağız?yoksa sistemdeki bilgilerle yeniden girebilinecekmi?
Süreli raporla da rapor süresi içindeyken başvuru yapıldı diyelim,sonuç olumlu olmadı,bu durumda 2. ci denemede durum nsl oluyor.yeni rapor verilirse yeni rapor olacaktır yok alınamazsa ilk rapor kapsamındaki başvuru iptalmi oluyor yoksa yenideninternetden başvuru yapılabiliniyormu?
Güncel konusunda tahmin yürütmek zor, oldukça geniş kapsamlı olduğundan kafam iyice karışmasın diye ben fazla üzerinde durmuyorum. Biraz şansa bırakmaya karar verdim.
Fotoğraf için ise önceden başvuru merkezine gitmek gerekiyordu fakat pandemiden dolayı sanırım sistemi güncelleştirdiler . Süresi dolan veya dolmasına 5 ay kalan kişi kimlik fotoğrafını kullanabilir. Kimliğin son geçerlilik tarihine kadar ÖSYM fotoğrafın güncel olarak kalır.