Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sınav ve başvuru takvimi belli oldu

forsaken43

Sınavdan 10-15 gün önce açıklanır nerede sınava gireceğin, şimdi bir yerde yazmaz.

ÖSYM'yi takip edeceksin, "2020-EKPSS Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı" tarzında bir açıklama yapacaklar. O belgede yazacak nerede gireceğin. Sınava giderken de o belgeyi yazdırıp yanına alacaksın.

Wilsonum

Bugün basvuruda bulundum. Yaptigim islemleri sirasiyla aktarayim belki birilerinin isine yarar. Diploma aslım, engellilik gosteren saglik raporum kimliğimle sosyal hizmetler binasina gittim her ilcede vardir, orada form doldurarak bulundugum ilcedeki basvuru alan okullardan biridlne giderek kaydimi olusturdum. Sifresini unuttugum osym sitesinin yenileme sifresinide alarak gene katit oldugim okyldan alarak osym sitesine girdim. 35₺ odemeyi yapip islemlerimi bitirdim(geriye kalan tutari osym ye, sosyal hizmetler ödüyormus)

Sinava girecek tum arkadaslara başarılar dilerim.

Arkadaşlar rapor bilgilerimi güncellemeden sınava başvuru yapsam sorun olur mu? Oranım değişmişti de..

EKPSS başvuruları bitti mi?

Arkadaşlar EKPSS başvuruları bitti mi?Korona virüs nedeniyle yeniden olur mu?

Orta okul mezun lari ne zaman bas vuruyor birde nasil bir memur oluyrlar

Yeni başvuru almaları biraz zor arkadaşlar.

O zaman sınavdan önce bir alım daha yapılması için talepte bulunmalıyız çünkü malum corona virüsden bir çok engelli işsiz kaldı ve diğer sınavın yapılıp alım olması neredeyse 1 yıl sürer; 1 yıl insan ömrü için az bir süre değil 9 ayda çocuğumuz bile oluyor. Kitlesel talep etmeliyiz ve Ekim ayının ilk haftası eski sınav sonucu ile bir alım daha yapılmalı, zaten yüksek puanla boşta kalan bir çok insan var. Engelli için sağlık sorunlarından dolayı hayat zaten yeterince zor engelli öğretmen atamalarında yaptıkları gibi en azından engelli olup lisans bitiren bütün arkadaşların ataması yapılmalı. Bu insanlar bunca zorluğa rağmen okumuş nitelik kazanmış. Zaten yerleşenleri çıkarsak toplamı en fazla 5-6 bin kişi var.

Ekpss ortaöğretim kura çekimi ne zaman arkadaşlar bilgisi olan varmı?

zafer8484

ortaokul lise önlisans lisans başvuruları hepsi aynı tarihlerdeydi

ilk orta mezunlarına sınav yapılmıyor sadece başvurusunu yapıyor ve kuraya katılıyorlar kurayı kazanırsa eğer memur olarak atanıyor ama hizmetli oluyorlar oda memur sonuçta eğer görevde yükselme sınavına girerlerse ileride diplomasına ve belgelerine göre vhki bilgisayar işletmeni ambar memuru vb. olabiliyor

ugur10

normalde
Kuraya başvurular, 28 Nisan-12 Mayıs, geç başvuru ise 3-4 Haziran'da yapılacaktı

Konu güncel arkadaşlar başvuru bittimi önlisans lisans bilgisi olan var mı acaba

Başvuru bitti hocam Bayar’a oldu

Baya oldu

arkadaşlar sınav 11 ekimde ek başvuru var kaçıranlar için ağustos ayında normel başvurular bitti

Sınavlara hes kodunla girilcekmiş artık

Ösym duyuru etmiş

Hayat eve sığardan kodu alıp aise kayıt etcekmişiz

Çökmüş ais baktımda

Vermiş ösym hes kodu bana kayıtlımış baktımda

Pluvia Aynen ösym kendi vermiş

E2o2w7.jpg
[/URL][/IMG]

Selamlar arkadaşlar,

EKPSS için şubat ayında ücret başvuru işlemlerini tamamlamıştım. Sınav tarihini bekliyorum uzun süredir. Yalnız aklıma bir şey takıldı, danışmak istedim. Bu osym nin sayfalarında falan hep kuradan bahsediyor. Kura için şu kadar ücret şu tarihe kadar yatırılması gerekiyor deniyor. Bu kura için ayrı bir başvuru daha yapıp tekrar bir ücret mi yatırmam gerekiyor? Nedir bu kura olayının detayı?

Şimdiden izah edecek arkadaş/arkadaşlara teşekkürler.

Lise e kpss başvuru tarihi ne Zaman?

Yeğenim psikolojik engelli lise mezunu. Ekpss başvuruları ne zaman acaba?

#KpssVeEkpssErtelenmesin

#KpssVeEkpssErtelenmesin başlığıyla sosyal medya platformlarından sınavın ertelenmesini isteyenlere karşı gelebilirisiniz.

Eylül, ekim ayı gibi pandeminin patlayacağını düşünüyorum, devlet daha sıkı önlemler alabilir, sınavların merkezlerde yapıldığını ve sınava girecek adayların engelli olduğu göz önünde bulundurulursa ertelenmesi hepimizin sağlığı açısından çok hayırlı olacaktır.

Ne ertelenmesi istemiyorum kendi adıma zaten bana bir haksızlık olmuşken daha uzatmadan sınav yapılsın

Sınavların geriye atılması bile bir muamma ne gerek var salgın varsa sosyal mesafeye uyana soru yok gerisinden sizede bunu abarttilar abarttilar bir büyük iş gibi bırakın ölen oluyor zaten nedir sınav ertelenmesi gene net bir şekilde birçoğumuz tavrimizi koyalım 3.atama istersinizde siz hizmetlerin derdini ne bileceksiniz tuvaletler kadar temizliyoruz bir kimse bile yanımızda calismiyor hak hukuk yeniliyor haberinize ezilmeye muamma gösteremem herkes işine gücüne baksın 3. Atama gibi sınav ertelensin yok sınav oldu sayı az oldu bunlar kanuni haktır artık kanun koruyucular sahip çıksın engelli hizmetlidir boş işler kolay değildir yeri geldiğinde oturduğu yerden ahkam kesenler anlamazlar

Kardeş senin sorduğun kura ilköğretim mezunu olanlar kayıt yapabiliyor lise mezunu olanlar sınava giriyor.Sizde sınava gire bildiğinize göre kuraya katılamazssınız.

volkano39

2022 sınavını takip etmelisiniz çünkü ek kayıtlar bile bitti.

hakan73 kardaş ekpss yeniden kayıt açılacak mi ben açık lise yeni mezun oldum

Birde ucretne kadar yatiriliyor

Üst Alt