Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sınav ve başvuru takvimi belli oldu

Erbil06

9 aralıkta kadrolar belli olacakmış eğer 2018 yılında başvuru yaptıysanız katılabilirsiniz.

@Crowley07 dostum önümüzdeki sene olan 2020 için kuraya katılabilirim demi. Çünkü senin anlayacağın 2018 başvuru yapma şansım olmadı.

@Crowley07 dostum kura içinde aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden aday formu almam gerekiyor demi?

Selamın aleyküm arkadaşlar benim kronik bir rahatsızlıktan dolayı %60 raporum var bu raporla ekpss den hangi türe gireceğim acaba bilgisi olan yazabilirmi

Arkadaşlar ben %67 engelliyim Ekpss ye girmek istiyorum kura ile çekiliyormus yeni dönem Ekpss ne zaman ne yapmam lazım nereye müracaat etmeliyim rapor daha yeni aldım 3 ay önce bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

@BÜTÜNÜYLEFARKINDAYIM Ben %67 engelliyim 3 ay kadar oldu rapor alalı ilkokul mezunuyum kura ile atama nasıl oluyor ne yapmalıyım nereye müracaat etmeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

İstatistik mi tutacaksın hayırdır? :D Eminim bu sitedeki çoğu aday girecektir. Şahsen bende düşünüyorum.

Sınava girmeyi düşünüyorum ama atanabileceğime dair hiç umudum yok

Ekpss

Arkadaşlar gördüğünüz gibi yine sağlıktan kadro açılmadı. Düz memurluk ya da hizmetli yazsam. 2020 de tekrar sınava girince. Eğer ki o zaman kadro açılırsa tercih yapma hakkım var mı bilginiz var mı bu konuda. Netten baktım da 6 ay önce istifa etmelisiniz falan diyor doğru mu acaba

bende tercih yaptım ama hiç umudum yoktur kadro sayısı çok az bu senede atanamazsak işimiz zorr 2020 ekpss de ne oluruz Allah bilir... :( :(

2020 - EKPSS başvuruları ne zaman başlayacak ?

2020 - EKPSS başvuruları ne zaman başlayacak ? Bilgisi olan var mı ?

çok tesekkur ederim bende bulamamıştım

çok teşekkür ederim atanamazsak mecbur 2020 kaldık

Mecbur 2020 deyip en azından gerek özel nitelik taşıyanlar gerek 70+ alanlar SESİNİ duyursa Mart ayına ENGELLİLERİN HAKKI OLAN 3 . ATAMA YAPILABİLİR böylelikle emekler boşa çıkmaz tekrar sınava gir, bekle ortadan kalkar (en azından 1000-2000 kardeşimiz daha atanmış olur) yeter ki birlik olup ses çıkarmak!

Arkadaşlar tüm branşlar olarak birleşelim ben sağlık bölümü mezunuyum ve 2 yıldır bizlerden alım yapılmadı kpss de 30 bin alım yapılırken ekpss sağlıkdan alım 2 yıldır yok arkadaş birlik olalım

Ekpss

Merhabalar.arkadaşlar bu yil heyete girdim %40 rapor aldim daha once ekpss girmedim . Raporu osym ye nasil bildircem .kendim onlisans mezunuyum .hangi konulara çalışmam gerekiyor .yardimci olurmusunuz tesekkur ederim

Önlisanstan Şanlıurfa yazan var mı? Puanlar kaç?

Önlisanstan Şanlıurfa yazan var mı? Puanlar kaç?
1 kişilik kadro vardı zaten.

Author

Ben Şanlıurfa'dan nitelik kodlu zabıt katipliğini yazdım sadece kardeş... Ama gelmez Puan 76

bana yardım edicek bi arkadaş yok mu acaba raporum yenilendi 2. kez ekpss ye giricem tekrar ön kabul belgesi almam gerekiyo muuuu

yaa yardım için teşekkür ederim az kaldı başvurulara. neler yapmam gerek şimdi adım adım anlatabilir misiniz lütfeeen

Hulyaa62_

Ösym sitesinde başvurular için gerekli bilgiler var. Yine de sana mesaj attım bakabilirsin.

2020 EKPSS Başvuru Tarihleri Açıklandı

ÖSYM Sitesinde Yazılan Budur.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2020-EKPSS
B
AŞVURU TARİHLERİ
24.01.2020
12.02.2020

SINAV /SONUÇ TARİHLERİ
26.04.2020
27.05.2020

Bilgilerinize Arkadaşlar

Bilgilendirme için teşekkürler. Ben 2019 da engellı raporu aldım. engelli sınavına basvuru yapabılmek ıcın ne gıbı bır yol ızlemem lazım acaba ?

Üst Alt