Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofrenix dostum, benim diploma yokta lise 1 den ayrıldım tasdikname var. Birde aile ve sosyal bakanlığından mı il müdürlüğünden mi aday formu alıyoruz. Yani bulunduğumuz ildeki aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden verirler mi aday formunu? 28.04.2020 Bu tarihten önce mi bu işlemleri yaptırmam gerekiyor? Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
19.11.2019(Bugün) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Plan ve Bütçe görüşmelerinde alınan bir diğer bilgiye göre, 2020 EKPSS'nden sonra engelli atamalarının toplam iki atama yapılması şeklinde karar verildiği anlaşıldı.
Türkiye Engelliler Platformu
Ankara İl Temsilciliği
EKPSS 2020 FACEBOOK sayfasına bakıyorum.Hala 700 kişi alınacak diyenler var.Memur alım sayısı daha belli değil ki ?? Belki daha FAZLA kişi alınacak ?? Bu sene ATAMA YOK diyenler hüsrana uğradı.
ben 2016 da kasım ayında işe başladım 4. senem memurlukta ama dedıgım gıbı sıralama onemlı 87 puan bence yeterlı olur ben 218.cıydım 500 kısıde alsa atanacaktım mesela. cunku onunde bıde teknık kadrodan gırceklerde oluyor ben ılk tercıhımı kazandım mesela.
Sizosalgun
Anladım hocam
Ben genel kültür ve Türkçeyi full çekecem matematikte 5 6 net yaparım oda 87 88 puana denk geliyor
İnş yeterli olur
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Neden geç belli oldu 1 yıl bekledik? Neden 100 bin boş engelliden maksimum bin kişi atanacak.Neden engellilerin geleceği , tutarsız ve yolsuzluklarla anılmış bir hırsıza bağlı?
aralıkta çok beklediyimiz atama olucak tamam. ama pekiya sayı? az olucak. öyleyse mücadele burda bittimi? hayır bitmedi bitmiycek. tabi siz bişeyler yaparsanız yarın tam saat 2 de yani öğlen 14 te herkesi tag çalışmamıza katılmaya bekliyorum tagımız yüksek sayı içim olucak twitter da buluşmak üzere
Skolyoz23 Bu sene peki kaç kişi alinir tahmini ??? Halbuki 700 diyenler var ama resmi bir açıklama YOK. TARİH bile YOK. Tamam Aralık Ayı olarak netleşti.
Skolyoz23 dostum benim diploma yokta lise 1 den ayrıldım tasdikname var. Birde aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden mi aday formu alıyoruz. Bulunduğumuz ilden yani. Yoksa aile ve sosyal politikalar bakanlığından mı. Ben 2020 de kurayla memur alımlarına katılmak istiyorum bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar lütfen. Teşekkürler.
Ortaöğretim puan barajı 95 yani 95 in altında almaman gerekiyor atanabilmek için yada önlisans bitirip 80 ile atanabilirsin. En son sınavda bu düzeydeydi günden güne kontenjan sayısı azaltılıp aday sayısı arttığını düşünürsen EKPSS 2020 için Ortaöğretim 98, Önlisans 85, Lisans 85 diye düşünebilirsin.
Arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar kılavuz yayımlanmıştı
inşaallah bu hafta bizi sevindirecek haberler duyarız
alım çok olurda çoğumuz atanırız inşaallah
İngiltere Başbakanı kim ??
Boris Johnson
Kaybettiğimiz sanatçılar: Tarık Ünlüoğlu, Süleyman Turan, Yıldız Kenter
Kudüs şairi olarak kaybettiğimiz sanatçı: Nuri Pakdil
EURO 2020 Dünya kupası turnuvası nerde olacak ??
EKPSS - 2020 de böyle GÜNCEL sorular BEKLİYORUM
sayı mücadelemizi yeni bi çalışmayla daha sürdürüyoruz sizlerin desteyiyle ilkk tagımız 3 saati ilk sırada olmak üzere 4 saat tt listesinde kalarak 10000 küsür twitle rekor üstüne rekor kırdı şindi sesimizi bikez daha duyurmaya nedersiniz tag saatimiz yarın 14 tedir bekliyoruz
EURO 2020 Avrupa kupası yalnız. ayrıca onu soramazlar çünkü 12 farklı ülkede oyananacak. en fazla final maçı nerde oyananacak diye sorar o da ingiltere zaten