Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 Ekpss bıranş sıralamam 13. 2020 Ekpss sıralamam 42. Önümüzdeki ve gelecek seneki tercihlerde geçerli olan 2018 Ekpss puanım(daha büyük olan puanım) ve bıranş sıralamam değil mi?
İki lisans mezunuyum
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği branş sıralamam 17
Sosyal Hizmetler branş sıralamam 13
Puanım 88,207 genel sıralama 541
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ösym tarafından yapılan yerleştirme ile kadrolu pozisyonlara yerleştirilenleri dahi etme diye bir seçenek var.
bunu işaretleyince meb tarafından yerleştirilmiş öğretmenler sistemden düşmüyor. yani ösym sadece kendi yaptığı yerleştirme ile bir yere yerleştirilen adayları düşürebiliyor sistemden??
Bölümüm işletme branş sıralamam 60 fakat bizim bölümden neredeyse hiç alım olmadığından dolayı 4001'den deneyeceğim şansımı. İnsallah açılacak olan kontenjanlar bizi hayal kırıklığına uğratmaz. bburakk
2020 EKPSS ile henüz yerleştirme olmadığı için kimse sistemden düşmüyor sanırım.
brans sıramalası öenli mesela benim bölüm aşçılık aşçılık bu gene kadar açılmadı ben hep düz himzetli olarak yazdım
EKPSSP2 - 70,05838 ise bu basarı sıramaaması da 4532
şimdi branş sirasi ornegin benim 12 ve 2018 puaniyla da tercih yapiliyormus simdi 11 kisi sadece 2020 kpss puaniyla mi yoksa 2018 den toplam rakibimin sayisi mi?
Bilgi işlem branşında 1. sıradayım puanım 73.2
1. sırada olmam tuhaf değil mi
yoksa burdaki sıralama başka bişeymi
yani bu sıralama ile bilgi işlem branşında ilk sırada ben mi tercih edilirim demek .