Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS'de branş bazında sıralamalar açıklandı

2021 ekpss

Arkadaşlar ortaöğretimden sıralaması ilk 100 de kimler var düz memurluk tercih edecekler nereyi yazmayı düşünüyorlar ? Ölü tercih yapmamak için soruyorum

Pisagorunsözelcisi
Ortaöğretim sıralamam 51. İlk etapta sadece Kocaeli tercihi yapacağım, ancak farklı bir yeri tercih edip atanırsam oraya gitmeden başvuruyla Kocaeli'de çalışabilir miyim onu öğrenmeye çalışıyorum. Yani eğer asalet beklemek zorundaysan sadece Kocaeli tercihi olacak, eğer atandığım yere gitmeden ikamet ettiğim yere tayin edilme durumum varsa o zaman daha tercih yaparım.

O işlemin en kolay MEB’de olduğu söyleniyor. Onun dışındaki kurumlarda asalet gerekli diyen de var, istediğiniz ilde boş kontenjan varsa olur diyen de hatta MEB’de olsa bile bazı şartlar lazım diyorlar. Bu konuda net bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa iyi olur. Son olarakta belediye, üniversite vs çakılı kadro zaten biliyorsunuzdur.

DesmondHume

MEB e atamaniz olduğunda sitelerinde hangi evrakları istediklerine dair belge yayınlanıyor ve aynı anda bulunduğunuz ilde başlamak için dilekçe de yayınlanıyor yani atandığınız ile gitmeden bulunduğunuz ilde başlıyor sunuz ve hiç bir şart yok

E.HİLAL

evet ama bir şey sormak istiyorum 2018 deki sıralman 2020 de alınan puanıda kapsıyor mu acaba yoksa sıralama 2019a göre mi

Benim 2018 puanım ve sıralamam daha yüksek. Tabiki tercih büyük puana ve yüksek sıralamaya göre olacak. 2020'deki puanı kapsaması derken? Nasıl anlamadım.

2018 VE 2020 puan ve sıralamanız kaç acaba? Çünkü bu yıl ki genel sıralamaların düştüğünü mü yoksa yükseldiğini mi merak ettim de.

KPSS 2020/2 tercih sonuçları açıklandı

E Kpss'de ki atama puanları da, Kpss atamalarındaki taban puanlar gibi çok yüksek mi olur acaba?

Süreli raporlarda süreç nsl ilerliyor acaba.diyelimki rapor süresi bitmeden başvuru yapıldı ekpss ye girildi.rapor süresi tercihlerde bitti.bu durumda ne baz alınır?

ekpss2020

2018 deki sınavda branş bazlı sıralamamız bu senenin sınıavınıda dahil ederek mi hazırlanıyor acaba bilgsi olan var mı

Arkadaşlar 2018 puanım daha yüksek tercih yaparken 2018-2020 puan diye seçenek yok. Otomatik olarak mı tercihlerde yüksek puan seçiliyor

Ekpss atanma

Merhaba lisans 79 puanım var 2.500 sıradayım.Bilgisayar sertifikam var.Bu sertifika sayesinde bilgisayar işletmenliği ve veri hazırlama memuru olabiliyorum gördüğüm kadarıyla.Acaba atanabilir miyim sizce bu puanla?Doğudaki illeri yazayım mı ?

Tercih kısmının üst kısmında hangi puan türü yazıyor?

Atanma ihtimalin var bölüm nedir?
İstediğin yeri yazabilirsin. Gitmek istemediğin yerleri yazmazsın.

İlk tercihte atama puanları en az kaç olur

Lisans seviyesinden ilk atamada düz memurluğa atanabilmek için en az kaç puan almak gerekiyor?

Burcuş

ben ekpss ye basvuru yapmaya gittiğimde beni aile sosyal politikalara gonderdiler orada form doldurdum sonra oradan aldıgım kağıtla beraber ösym bürosuna gidip ekpss kaydımı yaptırdım. sizde önce ösym bürosuna gidin onlar sizi yönlendireceklerdir.

Burcuş

ÖSYM sisteminde sağlık sorunun görünmez zaten normal şartlarda. Ben ekpss girebildiğime göre bir engelimin kayıtlı olması lazım ancak sistemde görünmüyor, sadece ekpss sınav başvurusu esnasında senin başvuruna izin verir, yani bi nevi temsili gibi düşün. Sınav kaydını yaparken başvurular kısmında zaten senden istenen evraklar belirtilmiş onlar ile birlikte ösym şubesine gideceksin.

ekpss2020 tercih

arkadşalar 2020 puanları ile sıralama söyler misiniz bir de ben imam hatip mezunuym branş sırlamasınıda söylerseniz sevinirm

84 puan ile lisans seviyesinden düz memurluklara atanamamaktan çok korkuyorum.

güncel genel sıralama nasıl bulunur?

merhaba, son sınavda lisans için güncel genel sıralamayı nasıl bulabiliriz? toplam atanan lisans mezunu sayısı belli mi?

bildiğim kadarıyla 718 kişi ilk alımlarda atandı. ardından 500 öğretmen ve tekrar 750 öğretmen ataması yapıldı. toplamda 1968 kişi genel sıralamadan düştü diyebilir miyiz?

hnr

Ben 2018 girisliyim EKPSS LİSANS P3 PUANIM 80,463

3 YIL OLDU ATANAMADIM.
Tercihlerden önce de Öğretmen Ataması oldu
Yine de ATANAMADIM

Sıralamam 1946 iken Yine de hiçbir yer gelmedi.
30 TERCİH yaptım her yeri yazdım Elde var SIFIR

guleman18

hala tercih hakkınız varsa değerlendirin. yukarıdaki hesaptan emin olamadım ama eğer aşağı yukarı doğruysa, atanma şansınız var. tabi burada branş durumu da önemli. tercihleri dikkatli doldurmak lazım.

hnr

SON TERCİH HAKKIM 2018 PUANI LİSANS P3 80,463

BRANŞIM MALİYE

ZATEN KAZANAMAZSAM 2022 EKPSS YE GIRECEGIM .PUAN YUKSELTECEGIM ALLAHIN İZNİYLE
HAZIRLIK SÜRECINDEYIM
BAŞKA ÇAREM YOK

Üst Alt