Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS'de branş bazında sıralamalar açıklandı

Branş sıralamalarında sanki bir hata var.Ya da sadece benim girdiğim alan öyle.Sıralamamı 2. olarak gösteriyor sistem ve bu mümkün değil.Benim gibi hata olduğunu düşünen var mı ?

Ben tarih mezunuyum tarihten 128 tarih ogretmenligi 13 tarih ve tarih öğretmeni 140 branş sıralaması hangisine bakıcam anlamadım bilen var mi

Kadrolar açıklanınca yanında yazan nitelik kodlarında hangi şartlar varsa ona göre sıralamana bakarsın. Şuan hangi kadroların açılıp hangi nitelik kodunu istediğini bilmediğimiz için doğru bir şey söylemek zor.

Genelde lisans hariç kod mod olmuyor hep düz boşuna heves etmeyelim

Tıbbi Sekreterlik Alanı sıralamam 282, Alansız önlisans sıralamam 35, ikisinin birden dahil edildiği sıralamam da 311,tüm girenler arasındaki sıralamam 1840 umarım olur ümidim fazla kalmadı ama.

Elektronik haberleşme önlisans branş sıralamam 8 yerleşebilirmiyim acaba

byPasli genel puanınız kaç artık elektronik haberleşme önlisans bölümü kalktığı için o bölümde az mezun vardır.

meslla brans la 2018 nenen yapblion mu yoksa ile 2020 mi yapmam lazim

Ekpss branş sıralamasında alansız ön lisans olarak 120 tıbbı görüntüleme olarak 115 ve Radyoterap (benim alanım) 13'ncü sıradayım sizce atanır mıyım?

Arkadaşlar ben sınava ortaöğretimden girdim ve puanım 83.59 sıralamam ise 2790 fakat branş bazında sıralamam 1193 bu ne anlama geliyor birisi açıklayabilir mi?

Ben de 2018 yılında girdiğim sınavdan ortaöğretim alanından 89,06209 puan almıştım, maalesef atanamadım. 6303-Fen Bilimleri/Dalı Yok alanında branş bazında sıralamam 51.Bu kez atanma şansım nedir? Değerlendirebilecek arkadaşların fikirlerini almak isterim.

Haliloğlu

ben 2018 sınavından 87.4 almıştım hizmetli bile gelmedi en düşük hizmetli puanı 87.8 ile kapatmıştı.2020 sınavından 88.7 aldım.ortaöğretim fen bilimleri /dalı yok genel sıralamam 983 branş bazında 99.inşaallah çok atama olurda atanırız ama düz memurluğun bu ilk atamada bu puana düşmesini zannetmiyorum

bu hafta tercihler açıklanırmı acaba çok uzamadımı bu iş sizce

lisanstan girdim puan 81 5 insallah olumlu olur ne diyelim

kutup yıldızı
Sınav açıklama yerinde branş bazında sıralama kısmına tıklayıp mezun olunan bölüm seçilip bakılır.

Haliloğlu
İnşallah atanırsın. O puanla hizmetli olarak atanman gerekirdi.

lacivert21
Sınav açıklama yerinde branş bazında sıralama kısmına tıklayıp mezun olunan bölüm seçilip bakılır.
Başvuru kayıt bilgileri formunda Anadolu lisesi (alanı yok_dalı yok)diyor.düz lise oldugundan branşlarda sadece alan yok,dalı yok,lardanmı seçenek yapabilirim dememi oluyor bu şimdi.doğrumu anlamışım.

lacivert21
neden öyleki onlarda(alan yok dalı yok)çok gerilerde oluyor sıralamada.diğer seçeneklerde ön sıralamada olabildiklerim oluyor.:(

Üst Alt