Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Emekli bayram ikramiyeleri hangi tarihte verileceği açıklandı

umut2135

Aktif Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
2
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, SSK'lıların 7-10 Nisan tarihleri arasında, Bağ-Kur ile Emekli Sandığı emeklilerinin de 11 Nisan'da bayram ikramiyesi alacağını belirtti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram ikramiyesi ödemelerini öne çektiklerini hatırlatan Selçuk, "Buna göre ikramiyeler, 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre 17-18-19 olanlar için 7 Nisan; 20-21-22 olanlar için 8 Nisan; 23-24 olanlar için 9 Nisan, 25-26 olanlar için 10 Nisan'da, 4b (Bağ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan'da ödenecek. Yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihleri arasında ödenecek."

Ssk ve bagkur emekli maaslari da bayram oncesi verilecek mi acaba

65 yaş üstü maaşı alanlara da yatacak mı bişeyler?

umut2135....ben 1 senedir iş görememezlik ödeneği alıyorum(4a ssk)..bizlere varmı acaba bişeyler??

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar 25 Temmuz’da engelli emeklilik dilekçesini verdim bende bayram ikramiyesi alacakmıyım

umut2135

ne oldu ya 8 ve 9 Ağustos ödeyeceklerdi. şimdi 16-17 ağustos dediler kasa sıfırlandı galiba zaten 17 ağustos cuma 9 gün tatil başlıyor.

17 si normal maaş günüm zaten hiç zahmet etmeselerdi

deathless
İŞ GÖREMEZLERE NE KADAR ÖDENECEK?

İş kazası ve meslek hastalığı sigortasından sürekli iş göremezlik geliri almakta olanlara, gelir bağlanmasına esas olan sürekli iş göremezlik derecesi oranında bayram ikramiyesi ödenecektir.

Örneğin; meslek hastalığı neticesinde meslekte kazanma gücü kayıp oranı %40 olması nedeniyle sürekli iş göremezlik geliri almakta olanlara, 1.000 TL'nin %40'ı oranında yani 400 TL tutarında Kurban Bayramı ikramiyesi ödenecektir.

reyhan21

aynen öyle aslında bugün yatırmaları gerekiyordu durum kötü demek ekonomi patladı kasa sıfırlandı

İron daha çok nakit sıkıntısı diyelim :)

Emekli sandığı , ssk ve bağkurlular bayram ikramiyelerinin verildiği tarihte ssk ve bağkur maaş ödemeleri çakışıyor . Merkez bankası sürekli para basmakla ve dağıtmakla yoğun çaba harcıyor . Geçen bayramda dağıtılan paralar yeni basımdan çıkmıştı . Bankalara ve atm lere nakit stoğu yapılmaya çalışılıyor .

Belki de gizli devalüasyon hazırlığı var .

isterse hiç vermesinler çok ta tın kaşıkla verip kepçe ile almaya alışmışlar %9 emekliye zam elektrik ve doğalgaza %9 zam

İron

Katılıyorum sana arkadaşım ülke ne hale gelmiş maas aldığimiza şükür edelim

İron

valla bu gidişle tüm yardımlar kesilir maaş ödeyemez duruma gelirler .
dolar 5.56tl olmuş Euro 6.5tl dayanmış banka faizleri tavan yapmış altın fırlamış başkan yastık altındakileri çıkarın bozdurun diyor güler misin ağlar mısın yıl sonu aralık 2018 de halk bankasına kesilecek olan ceza ile ülke nalı diker

Emeklilik

Emekli maaşları nezaman yatar bayram ikramiyesi alcakmiyim emekli.müracaatım 26.06.2018 daha maaş almadım hiç sisteme gecen. Hafta düştü

Yarından sonra ikramiye dağıtılacak

Yılbaşına kadar seçim tekrar olacak Türkiye Batışa geçti emekli maaşlarını ödeyemeyecek duruma gelecek bu daha iyi günlerimiz

Arkadaşlar sgk ve bağkur emeklilerin
Bayram ikramiyeleri hesaplarınıza geçmiştir
Bilginiz olsun.

25 Temmuz da emeklilik müracaatı yapmıştım bende alacakmıyım

170 i ara yatması lazım
veya başvurunda banka yazdın mı şu bankaya yatsın diye yazmadıysan ptt veya ziraat bankası

170 aradım kuruma dilekçe yaz cvp alırsınız dediler yatmamış

bayram ikramiyem bugun yqttı

Üst Alt