Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Emekli bayram ikramiyeleri hangi tarihte verileceği açıklandı

bayram ikramiyleri yattı maaşlarda pazar günü bankamatiklerde çekebilirsiniz pazarteside şubeden alabilirmişiz ama pazartesi bankalar ve ptt açıkmıki

Arefe günü bal gibi açık olur

Haberlere bakıyorum da
millet emekli ikramiyesi bin lirayı beğenmiyor😐
Hangi parayla kurban keserim diyor

@Zorro
Herkes 1000tl alıyor sanki sende burada hükümetin bekçiliğini yapma artık. Bayram ikramiyesi olarak 10tl alan da var 1000tl alan da var.

@-DORLİON-
Merkez bankası sıcak para basıyor ama yıl sonu geldiğinde cari açık dolar ve Euro nun tavan yapması durumunda bu hükümet maaş ödeyemez duruma gelir.

Ben her ayın 19 nda maaş alan biriyim ve 19 ağustos pazar gününe geldiğinde ayın 17nde cuma günü yatması gereken para bugün yatmamış. Bayram öncesi bile maaş öderken zorlanıyorlar 3 ay sonra maaş falan veremez seviyeye gelirler.

Son düzenleme:
Ayın 26'sında maaş alan varsa, bayramdan sonraya kaldı.

Ben 26’ sında alıyorum normalde demek ama neden haber Bayram’dan önce alınacak diğere 18 Ağustos diye bilgi veriliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziraat bankın resmi sitesine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Evet, yapacak bir şey yok haklısın, bilgi verip milleti neden sevindiriyorsunuz o zaman ben zaten ayın 26’sında alıyordum.

Lizbonkare

Evet, dilekçeni Bayram öncesi verdiysen alıyorsun ben aldım, e- devlette takip edemiyorsun ama emekli aylığı bilginde her ayın 13'ünde ne kadar maaş aldığını görüyoruzsun SGK + emeklilik ödeme bilgisi.

19 nda alıyorum ve cuma günü ayın 17nde yatar dedim yatmadı. Hükümet ayın 18nde c.tesi günü tüm emekliler bankamatikten maaşlarını çekecek 20ağustos p.tesi bankadan çekecek diye açıklama yaptı yine yatmamış.
Dediğim gibi bunlar iyi günlerimiz maaş falan ödeyemez duruma gelecekler.
Hani tüm emeklilerin maaşları bayramdan önce yatacaktı

ziraat bankası maaş ödeme takvimine bakar mısın

[FONT='inherit']
SSK19-20-21-22-23-24-2518 Ağustos 2018 Cumartesi
BAĞ-KUR2518 Ağustos 2018 Cumartesi
SSK2627 Ağustos 2018 Pazartesi
BAĞ-KUR26-2727 Ağustos 2018 Pazartesi
BAĞ-KUR 2828 Ağustos 2018 Salı
[/FONT]

İron mrb normaldede maaş günü pazara denk geldiğinde pazartesi ödeme oluyor cumartesiye denk gelenler ise cumadan alınır uzun yıllardır bu böyle.

ersnkrcn mrb pazartesi hesabını kontrol et maaş büyük olasılıkla yatmış olacaktır sgk ve bağkur emeklisi isen eğer

umut2135

hocam ödeme takvimi aşağıda 19 ile 25 arası bugün yatacaktı. Hükümetin yaptığı açıklama 18nde c.tesi tüm emekli maaşları yatacak demediler mi?

p.tesi yatsa ne olur millet maaş alamadığı için [FONT=Verdana]9 gün tatil ama sahiller yazlıklar bom boş bitirdiler halkı

zengin cumadan kaçtı fakir maaş beklesin ;)
[/FONT]

[FONT='inherit']
SSK19-20-21-22-23-24-2518 Ağustos 2018 Cumartesi
BAĞ-KUR2518 Ağustos 2018 Cumartesi
SSK2627 Ağustos 2018 Pazartesi
BAĞ-KUR26-2727 Ağustos 2018 Pazartesi
BAĞ-KUR2828 Ağustos 2018 Salı
[/FONT]

@umut2135 anlıyorum, hafta sonu, hafta sonu fark etmiyor, 00:00’dan sonra maaş tam gününde yatıyor, yıllardır böyle başka bankadan alıyorsan bilmiyorum "Ziraat Bankasın"da böyle bilgin olsun, teşekkürler.

ersnkrcn

Devlet bankalarında dediğin gibi gece 24:00nden sonra maaş hesabına geçer.

ama özel bankalar 19 pazara denk geldi mi p.tesi 20nde yatırıyor maaşı ama bu normal zamanlarda böyle şimdi bayram dönemi yani bayramdan sonra maaş vermek ne demek biri açıklasın 25nden sonra emekli maaşı alan adam bayram maaşını bayram bitince alacakmış falan filan bu insanlar bayrama boynu bükük girsin öylemi 2022 maaşı alan engeliler bile bayrama parasız giriyor yazık günah bu halka ha biri çıkar beter olsunlar der şimdi bu halk hakkediyor der müstahaktır bunlara der ama yaşın yanında benim gibi kurularda yanıyor

İron bir aksama olmuş olabilir zor bi süreçten geçiyor
Ülke tatil meselesine gelince artık çok çok lüks geliyor
Bir çoğumuz için :)

26'sında maaş alanlar maaşınız hesabınıza yatırıldı mı ben göremiyorum...

Sevgi58

sgk açıklama yaptı 26 nda maaş alanlar 27 ağustos p.tesi alacak maaşını bayram tatili bitince ben 19nda alıyordum pazara denk geldi 20nde maaşı alıp yedim bile:confused:

Bayram ikramiyeleri 31 Mayıs 2019 cuma günü yatacakmış.

Bayram ikramiye ödemeleri son güne kaldı.
31 MAYIS 2019 cuma günü ödeme yapacaklar.

Bankamatik için sorun olmaz vezneden alanlar için yığılma olabilir

Bâyram salı günü
Pazartesi açık olmâzmı bânkalar

Olurda 12 milyon emekli var Zorro

Aybala hoş geldin. Artık sana sert yazmayacağım istediğini yaz kardeşim bana atış serbest😁
P. tesi öğlene kadar açık bankalar ama yığılma olur 27 MAYIS P. Tesi ödemelerin başlaması lazım ama bugün açıklama yapmışlar 31 MAYIS son gün yatacak diye 12 milyon emekli var son güne kalması kötü oldu☹️

Hb Helsinki, dedeler nineler torununa harçlık veremeyecek bir pantolon alıp güle güle giy oğlum diyemeyecek

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri, gelecek hafta cuma günü (31 Mayıs 2019) hesaplarına yatırılacak. SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin ikramiyeleri, aynı gün ödenecek. Geçen yıl Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiyeler iki güne yayılarak ödenmişti. Sayıları 12 milyona ulaşan emekliler ile diğer hak sahipleri, bayram tatiline çıkmadan ikramiyelerini almış olacak.

KİMLER İKRAMİYE ALABİLECEK?

Bayram ikramiyesi, ödemenin yapıldığı tarihte SGK’dan emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı (dul-yetim aylığı) ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri almakta olan kişilere ödenecek. Ayrıca aylık almakta olan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri de bayram ikramiyesi alabilecek.

Mayıs ayına kadar emekli aylığı bağlanmış olan yeni emekliler de ikramiye alabilecek. Ancak, haziranda emekli olacak kişiler ilk bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı’nda almaya hak kazanacak.

BİRDEN FAZLA AYLIK ALANA TEK ÖDEME

SGK’dan birden fazla dosyadan gelir ve aylık alan emekli ve hak sahiplerine, en fazla ödemeye hak kazandıkları dosya üzerinden ikramiye verilecek. Örneğin, hem kendi çalışmasından dolayı emekli aylığı alan, hem de eşinden dolayı ölüm aylığı alanlar, bin lira ikramiye alacak. Emekli aylığı ile birlikte sürekli iş göremezlik geliri alanlara da bin lira tutarında ikramiye ödenecek. Kocasından dolayı yüzde 75 oranında dul aylığı, babasından dolayı da yüzde 25 oranında yetim aylığı alan bir kadın ise 750 lira ikramiye alabilecek.

Emekli veya hak sahiplerinin bayram öncesi vefatı durumunda, hak edildiği halde ödenemeyen bayram ikramiyesini varisleri alabilecek.

DUL VE YETİM AYLIĞI ALANLARA PAYLARI ORANINDA ÖDENECEK

Ölen eşinden veya anne-babasından dolayı dul-yetim aylığı alanlara, hisseleri oranında ikramiye ödeniyor. Ölen eşinin emekli aylığının yüzde 50’si bağlanmış olan eşe 500 lira; yüzde 25’i bağlanmış olan kızına ise 250 lira ikramiye ödenecek. Herhangi bir işte çalışmadığı, kendi sigortalılığı nedeniyle gelir veya aylık almadığı için eşinin aylığının yüzde 75’ini almakta olan dul eşe ise 750 lira ikramiye verilecek.

İş kazası ve meslek hastalığı dolayısıyla sürekli iş göremezlik geliri alanlara, gelir bağlanmasına esas olan sürekli iş göremezlik derecesi oranında bayram ikramiyesi ödeniyor. Meslekte kazanma gücü kayıp oranı yüzde 25 olanlara 250 lira, yüzde 45 olanlara 450 lira ikramiye ödenecek..

Evet kötü oldu bankalarda nefes alınmaz 2 ye bile bölünemedi demek vaziyet kötü

Üst Alt