Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Emekli bayram ikramiyeleri hangi tarihte verileceği açıklandı

Memur emeklisi 03 HAZiRAN P. Tesi bayram ikramiyesi alacaklar ve bankalar yarım gün çalışıyor. ☹️ vatandaşa gelince ödemeler hep aksıyor geçen bayramda aynısını yaptılar bağkur ve engelli maaşları bayramdan sonra yattı bu bayramda aynısı oldu.😈

HELAL OLSUN SURİYE LİLERE BİZDEN ÖNCE BAYRAM İKRAMİYESİ ALIP EVLERİNE GİTTİLER😀

Günaydınlar,
bence algı operasyonu yapıyorlar,
maaşlar zor yatıyor ,yatacak ve yatmama olabiliyor ,
dikkat li olarak kendinizi ve geleceğinizi düşünün.....

Helsinki

hocam onların arkasında tayyip babaları var senin benim arkamızda kim var!!!??

@Fikret66
23 haziranda İstanbul'u tekrar kaybederlerse bunlar 12.5milyon emekliye maaş falan ödeyemez. Ha İstanbul'u alırsa ağustos ayında dolar ve euro uçar deli zam yağmuru ile ekonomik olarak dibe vururuz.
Yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal☹️

@deathless
Suriye'lileri bilerek TR'ye aldı. Baktı Türk halkı gözünü açtı evlenmiyor yada evlensede çocuk yapmıyor yaparsa tek çocuk başımızdaki sultan istiyor üç çocuk çözüm olarak bunlara vatandaşlık verip üremelerinden bulacak.😈

Son düzenleme:
Helsinki..aynen hocam kendisine biat çı nesiller yetiştiriyor,o yüzden bizden daha değerli bu koyun sürüleri...ne güzel be ekmek elden su gölden...bizde burda bayram ikramiyesi alırmıyız maaşlarımız zamlı olurmu yok enflasyon şöyle böyle geçim derdi vs....bak onlara hiç dertleri varmı!!

merhaba, benim tahsis numaram dün belli oldu 30 mayıs da, ikramiye alabilir miyim acaba?

Emeklilik, aylık başlangıç tarihi itibariyle başlar.
Tahsis numaranız belli olsa da aylık başlangıç tarihiniz 1 Haziran olmalı. O yüzden kesin bir beklentiye girmeyin.
karaca11
ersnkrcn

Sagolun, ben sadece merak etmiştim olur mu diye..Sayın Ufukalp birde ben ziraat bankası olarak doldurdum maaş için ama hesap no yazmamışım sadece şube yazdım,acaba benim direk hesabıma yatar mı? yoksa açıkta mı kalır?

e-devlet de kontrol edebilirsin hesabın olmasına gerek yok yeni hesap açılıyor zaten.

karaca11

zaten sana boş bi kart verecekler. O kart üzerinden maaş işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Gittiğinizde bankodaki memura internet şubesinde hesabım görünsün derseniz ekstra form imzalıyorsunuz ziraat cep şubesinde de hesabınızı aktif olarak kullanabilirsiniz.

16 Mayıs 2019 itibari ile devlet memurluğundan emekli oldum. bayram ikramiyesi almaya hak kazanıyor muyum ?

23 Mayıs'ta emeklilik dilekçesi verdim. Dilekçe vermeden önce ön hazırlıkları vergi dairesi ve SSK arasında olan yazışmaları yapıldı ve kıdem ve emekli olur yazısı aldim.bundan sonraki sürec kısa sürede sonuçlanır dedi vergi dairesi.

SSK muracatimda vergi indirimi yazı ve raporları götürdüm kayıt yapan bunlara gerek yok dedi almadı.
Emeklilik Formu doldurdum ve teslim ettim.aradan 1 hafta geçti e-devlet e dusmedi.tekrar gittim benim dosyam ne durumda sordum.tesaduf dosyam gittiğim dakka en üstte işlem yapilmayi bekliyor.
Adımı görünce gösterdim bu benim dosyam dedim baktı içini inceledi raporların nerde dedi.getirdim almadiniz dediniz dedim olmaz getir dedi.aynigun gittim raporları getirdim verdim .
Daha işleme almamislar.
Şimdi araya 10 günde tatil girdi.
Görevliler çok umursamiyor işi.
Odaya ilk girdiğimde kahkahalarla sohbet ediyorlardı.

Bayram ikramiyesi alırsın dediler .
Ortada onaylanmış birşey yok.

Varmı böyle bir durum olan müracaat yapipta bekleyen.
Ufukalp benim maaşı bı hesapla mübarek.

Merhaba, Mayıs ayında emekli olup bayram ikramiyesi alan var mı? bana alırsın dediler ama e-devlette görünmüyor?

karaca11mrb
Emekli ikramiyeleri
e devlet görünmez emekli maaşı aldığinız bankaya yatar eğer yatırılmadi ise sgk gidip bilgi alıp talepte buluna bilirsiniz

@umut2135 kardeşim selamlar 16 mayıs 2019 itibari ile devlet memuru olarak (engelli kadrosunda) emekli oldum. emeklilik işlemlerim devam ediyor, maaş bağlanmadı daha ikramiye vs.

Sorum şu; Ramazan bayramı ikramiyesine HAK KAZANIYOR MUYUM ? kimİ hak edersin diyor kimisi yok diyor

NOT: cimer üzerinden bilgi almak istedim, SGK dan gelen yazıda alamassın diyor. DOĞRUSU NEDİR ?

gidengelmez mrb
Öncelikle hayırlı olsun emekliliğiniz
Emekli olma ve başvuru tarihiniz 16/05/2019
Olduğu için malesef bayram ikramiyesini hak etmiyorsunuz başvuru tarihiniz 30/04/2019
Öncesi olsa idi hak etmiş olurdunuz
Artık kurban bayramına nasip olursa alacaksınız.

Teşekkür ederim umut2135 kardeşim kafam netleşti en azından. Sağolasın

SGK den gelen bilgi şu;[FONT=&quot]
Başvurunuz üzerine konu incelenmiştir.[/FONT]

[FONT=&quot]5510 sayılı Kanuna aşağıdaki ek madde eklenmiştir.[/FONT]
[FONT=&quot]“EK MADDE 18- Kurumca bu Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca gelir ve aylık ödemesi yapılanlara, ödemenin yapılacağı tarihte gelir ve aylık alma şartıyla, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında 1000'er TL tutarında bayram ikramiyesi ödenir.” hükmünü amirdir.[/FONT]
[FONT=&quot]15/05/2019-14/06/2019 tarihleri arası görev aylığınız, emekli olduğunuz Kurumunuzca ödenmiş olup, bayram ikramiyesinin yapılacağı tarihte yukarıda belirtilen Kanun maddesine göre Kurumumuzdan emekli aylığı alma şartı olduğundan tarafınıza bayram ikramiyesi ödenmesine kanunen imkan bulunmamaktadır.[/FONT]
[FONT=&quot]Bilgilerinizi rica ederiz.[/FONT]

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK 2019

Yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 8-9 Ağustos’ta ödeneceğini açıkladı. Buna göre ikramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara da 9 Ağustos’ta ödenecek.

Yine bu tarihe kadar emekli olanlar da 1000 liralık ikramiyeden yararlanabilecek. İlk ikramiyeden sonra emekli aylığı bağlananlar, 2019'u bin lira ikramiye ile kapatacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, SSK'lıların 7-10 Nisan tarihleri arasında, Bağ-Kur ile Emekli Sandığı emeklilerinin de 11 Nisan'da bayram ikramiyesi alacağını belirtti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram ikramiyesi ödemelerini öne çektiklerini hatırlatan Selçuk, "Buna göre ikramiyeler, 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre 17-18-19 olanlar için 7 Nisan; 20-21-22 olanlar için 8 Nisan; 23-24 olanlar için 9 Nisan, 25-26 olanlar için 10 Nisan'da, 4b (Bağ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan'da ödenecek. Yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihleri arasında ödenecek."

Selam,
Benim tahsis talep son iki rakamım 13, bununla ilgili bir açıklama yok, Bunuda aydınlatırmısınız?ssk emeklisiyim.

Emeklilil İkramiyesi Tahsis Numaraları Listede Yazmıyor

Benim emekli Tahsis numaramın son 2 rakamı 27 Benim gibi olan ve Listede gözükmeyenler ne zaman İkramiye alacaklar?

Üst Alt