Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Mayıs 2022 aylıkları e-devlete yansıdı mı?

2022 mayis maasi hala guncellenmedi

Maas hala guncellenmedi arkadaslar niye boyle oldu acaba

Arkadaslar maas guncellendigi zaman burdan paylasirsaniz sevinirim

Her ayın 5'inde yansımıyor muydu? Değişiklik mi oldu?

bu gün içinde veya gece 24 den sonra belli olur. nisan ayı gibi 1 inde ödemeler başlayada bilir herangi bir açıklama yok. aşırı yoğunluk var o yüzden yansımıyor.

2022 maasları e devlete yansımış arkadaslar bilginize...

Maasi gecen ay gibi erken ceken olursa burdan bilgi verirse sevinirim.belki gecenki odeme gibi erken falan oderler

Geçen ayda 30'unda yansıdı.Korona salgınından ötürü kamu çalışanları dönüşümlü evlere gönderildiği için maaş,ayına girmedenki en son gününde yatırılıyor.

bu gün yansıdı ptt aradım ne zaman çekerim diye 2 sinde çekersin dediler. ben normalde 5 de çekiyordum.

Bende az önce aradım ptt müşteri hizmetlerini 02 05 2020 tarihde ödemenizi çekebilirsiniz dedi normalde 8 de cekiyodum maaşımı

Babamda engelli maaşı alıyo normalde 6 sinda alıyodu babama da demişler 2sinde alcan diye

Banada öyle dediler 2 sinde alcaksın diye normalde.5.de

Arkadaşlar bazı arkadaşlarım 805 TL 2022 maaşı yatmış. Bunu biri aciklayabilirmi?

2022 maaşları 805 TL'mi oldu?

Arkadaşlar biliyorsunuz maaşlarımız dün güncellendi.. Fakat bazı arkadaşlarıma ve bana 805 TL yatmış. Bazılarına 537 TL lütfen biri bunu açiklayabilirmi?

relax1275
Rapor oranı %40 %69 arası olanlar 537.
%70 ve üzeri olanlar 805 tl alıyor.

merhabalar arkadaslar benim engelli masımın odemesi 9 da ama simdi 4441788 ptt musteri hizmetlleri ile gorustum 02.05.2020 tarihinde kartınız varsa cekebilirsiniz yoksa eger ptt nin mesai saatleri içinde ptt subelerinden cekebilirsiniz diye bilgi verildi

eryaman

benimde 9 o zaman sanırım bende 2 sinde çekebilirim ama sokağa çıkma yasağı var nasıl çekeceğiz

pide almak fırına gitmek yasak degil ekmek almaya giderken cekebilirsiniz yakınızda ptt.halkbank,ziraatve vakıfbank varsa

Üst Alt