Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Mayıs 2022 aylıkları e-devlete yansıdı mı?

normalde ayim altısında çekilen maaşımı bu gün verebilirmiyim

Merhaba arkadaslar ayin 7 sinde aliyordum maasimi bugun sabah ptt gorevlisi gelmis aradi ve kapida maasimi teslim etti bilginize

az önce PTT ATM den çektim maası arkadaslar

bende atm den çektim. normalde ayin altısında odeniliyor qma bugün aldim

Ben gece 0030 da çektim maaşımı benim günüm 9 du ben ćektim arkadaşlar

benimde 9undaydı dün gece çektim paramı

Bizde ailecek çektik arkadaşlar 2 gece önce arkadaşlar yani bütün maaşlar yatmış bilginize.

Bayramdan önce yatar herhalde engelli maaşları malum erken vermeye başladılar salgın nedeniyle

musty35

G
Herkes çekti bi siz kalmışsınız anlaşılan, gidip PTT, Ziraat Bankası, Halkbank yada Vakıfbank ATM'si üzerinden komisyonsuz çekebilirsiniz.

Merhaba, mayıs ayı maaşı yatmış gözüküyor ama alışveriş yapamadım?

E devlette maaşım hazırdır olarak gözüküyo karta yatmıştır diye internet üzerinden kitap siparişi verecektim şimdi hata verdi neden acaba? sıkıntı internet alışerişinde mi? ben yapılıyo diye biliyorum da yapan var mı??? 5'inde yatıyodu gidip bakma şansım yok bikac gunlugune..

Benim günüm 9 mayıs tı ama bugun Bi bakayım dedim yatmış ama 1080 TL yatmış onu anlamadım

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asliölge
Merhabalar, PTT sosyal Kart ile sadece pos cihazları üzerinden fiziksel olarak alışveriş yapabilirsiniz. Onun dışında internet alışverişi için kullanılamaz.

Ugurkrdg
Ne güzel işte Allah'tan daha ne istiyorsunuz 😂 ancak sebebi bende merak ettim açıkçası, e-Devlet üzerinden bakabilir misiniz maaşınız kaç TL?

Üst Alt