Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Mayıs 2022 aylıkları e-devlete yansıdı mı?

Arkadaslar bugun kartiyla maasini ceken olursa soylerseniz sevinirim

Gecenki odemeler 1inde baslamisyi ondan oyle soyledim.birde gece 00.30 gibi hesaba duser o zaman 2sinde alcak olanlarin maasi

Arkadaşlar kartınız varsa ziraat, vakıf, halkbank, ve PTT bankamatiklerinden hiçbir kesinti olmadan çekebilirsiniz.

Ptt müşteri hizmetlerini kim arasa 2 de alcan diyor maaşini yasak var nasil cıkcaz disarı pazartesi yani ayin 4 de anca cekeriz maaşlari ben öyle düşunuyorum

Arkadaslar mayis 2 de maaslar yatcak dendiyse bu gece 01.15de hesaplara gecer .karti olan bakip haber verebilirse sevinirim

Son düzenleme:
arkadasım 01.15 de geçıyor bilginize ptt hesaplarına

arkadaslar ben bu ay ilk kez alıcam, kartım yok nerden ve nasıl alıcam ayrıca kartı nasıl cıkartıcam

3.fas yardim ne zaman verilmeye baslancak ve ? ve kimlere verilcek bilen varmi??

umuda92 3. farz ödemeleri başladı. ve 1. ve 2 den yararlanmayan kişiler. yararlana bilir. hanede alan varsa. aynı haneden 2. kişi yararlanamaz. e devlet e gir şartlar yazıyor.

ben bu ay ilk kez alıcam,ve kartım yok nerden ve nasıl alıcam ayrıca kartı nasıl cıkartıcam??

kartı olanda olmayanda beklesin. yok birşey olmaz bana ceza kesmez ler. diyen varsa gitsin çeksin :)

fkrtce

tamam da beklesin diyorsun da nerden ve nasıl cekıyoruz bankaya mı gidiyoruz PTT ye mi

herokobra kartı olan ptt atm leri ve kamu bankaları atm lerinden ceke bilir olaman. ptt şubelerinden çeke bilir. belki eve getirirler bekleyelim. pazartesiye kadar..

herokobra ptt şubelerinde başvuruyosun kart için maaş ın eve gelmezse cumartesi pazar. pazartesi hem gider maaş ını çekersin hemde kartını istersin.

bu ay engelli.maaslari ayin 2sinde yatcak diolar bunun hakkimda bilgin varmi

Bana neden 400 tl yatmis anlamadim 100 40 raporum var kesintimi yapildi gecen ay toplu para aldim

zafer8484 yerinde olsam cekmem onda bir yanlışlık var. devlet hesabında yanılmaz. araştır sorgula.

arkadaşlar nisan ayında almış olduğumuz 1000 tl lik yardım bu ayda verilecekmi bilgisi olan varmı acaba? yoksa sadece nisan ayına özelmi oldu o yardım? herhangi bir haber göremedim bu konuda...

Bu saat itibariyla pttden kartla maasini cekebilen varsa solerse sevinirim

Normalde 8 inde alıyorum ptt ye yatmış bilginize
qCtbVg.jpg
[/url][/IMG]

Üst Alt