Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020'nin ilk yarısında evde bakım aylıkları ne kadar olur?
ebm de önce bakım sonra ödeme edılıyo.yanı sizinkı onaylanınca onaydan sonra baktıgınız ay degıl bı sonrakı ay alırsınız.ocak ayı bakım edersınız şubatta ılk maaşı alırsınız.
Eylülde bakım aylığına başvurduk. Heyet eve geldi ve bizden hesap numarası istedi.30 eylülde hesap numarasını bildirdik. E devlete bakınca hala kayıt bulunamadı yazıyor. Bağlanması bu kadar uzun sürer mi?
Evde bakım başvurmuştuk ıl müdürlüğünü aradım sisteme baktı bı sorun yok onaylanmış görünüyor ocak 13 14 de falan gelsın bakıcı ımzalasın sımdı gelsın dedım ocakta 13 14 de gelsın kı ıko sefer gel gıt yapmasın dedıler ıkı sefer ney onu anlamadım
Bakım Aralık ayı itibari ile başlamıştı, daha şimdi e-devlette Ocak ayı ödemesi görülüyor. Ama, en son alınan ödemenin tarihi : 06.01.2020. Başlangıç : 01.01.2020, Bitiş : 31.01.2020
Bunlar ne anlama geliyor, yani Ocakta maaş alacak mıyız?
ödemenin tarihi 6 olarak yazılmış normalde ilk ödemeler şehirlere göre ayın 10 undan itibaren başlıyor. İkamet ettiğiniz şehirde herkes ayın kaçında alıyorsa o gün alırsınız. Yani orda 6 yazması önemli değil herkesle aynı gün alırsınız.
başlama ve bitiş tarihi zaten ayın başı ve sonu yani 30 günlük maaştır diyor.
DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyı günler diliyorum öncelikle⦠Ben Turan KALENDER 1987 doğumluyum bedensel engelleyim Engellilere tanınan haklardan yararlanmak istiyorum ama babamın gelir seviyesinden dolayı bu hakları kullanmıyorum. Sağlık raporumda var %96 olarak. 2 ev var 1 Araba var 4 Kişi evde gelirimiz 5000 ben bakım maaşına baş vurmak istiyorum bu duruma baş vursak onaylanırmı size zahmet detaylı bir bilgi almak istiyorum
Turan bey eviniz ve arabanızın olması evde bakım maaşı almanız için önemli değil geliriniz ve ailedeki kişi sayısı önemli yani kişi başı gelir önemli 2020 için kişi başı gelir 1402 lira olmuş eğer siz in toplam geliriniz 1402×4 geçiyorsa alamazsınız. Bu konu hakkında bu forumdaki en önemli desteği verecek kişi kalem hanımdır. Ondan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Evde bakım maaşı için tüm gelir hanedeki kişi sayısına bölünür bu yıl itibarı ile kişi başı 1402 tl yi geçmiyorsa, raporda tam bağımlı ibaresi en az %50 ve üzeri olacak
Down Kızlı Baba
kardeş Başlangıç : 01.01.2020, Bitiş : 31.01.2020 in anlamı bu tarıhler arasında maaşların yattıgı demek oluo .en son alınan tarıh ıse 06.01.2020 ise bulundugun yerde ödemnın 6 sında oldugu ve ılk gun cekmıs gıb görunuonuz ama o önemlı deil her il için farklı yazabılır o yazıya ragmen ayın 13ünden önce ödeme edılmıo dıe bılıom bazen dahada geç oluo benmkınde 15 yazar ama ben 18inden önce almıom kısaca bı sıkıntı yok o yazılara aldırmayın ayın 13ünde gedip maaşınızı çekın
556298
eylülde noyu verıksınız son gun oldugu ıcın onaya yetısmeyık ekımde onaylanık önce bakım sonra ödeme edılıo ebm de.bu sebeplede kasımda yaptıgınız bakımın parasını aralık aralık bakımını ocakta almanzı gerekıodu.ocakda ödeme gunu (aralık için)henüz başlamadıgı için ocak maaşını alammanız normalde kasım maaşının ödenmemıs olması ilginç başvuru ettıgınız kuruma gedıp bı sorun maaş kaybınız olmasın.hadı onay ekındede yatısmadı desek en azından aralık maaşını alabılmenız gerekıodu pek sanmamakla beraber belgeleri tam teslım etmenıze rağmen yogunluk oldugu için geçikmişte olabilir ama bana kalsa kuruma sorardım
556298
eylülde noyu verıksınız son gun oldugu ıcın onaya yetısmeyık ekımde onaylanık önce bakım sonra ödeme edılıo ebm de.bu sebeplede kasımda yaptıgınız bakımın parasını aralık aralık bakımını ocakta almanzı gerekıodu.ocakda ödeme gunu (aralık için)henüz başlamadıgı için ocak maaşını alammanız normalde kasım maaşının ödenmemıs olması ilginç başvuru ettıgınız kuruma gedıp bı sorun maaş kaybınız olmasın.hadı onay ekındede yatısmadı desek en azından aralık maaşını alabılmenız gerekıodu pek sanmamakla beraber belgeleri tam teslım etmenıze rağmen yogunluk oldugu için geçikmişte olabilir ama bana kalsa kuruma sorardım[/QUOTE]
Tuturmuşunuz bir ''Memur masş katsayısı'' ben memurum ve kendi maşımı yüzdelik hesaplarla hesaplıyorum arada 1 lira bile oynamıyor.
atla deve değil 1460 lira diyorum yanılma payım 1 tl ))
Arkadaşlar,
Enflasyon farkına göre memur katsayısı Maliye bakanlığı tarafından yeniden düzenlenecek. Genelde bu işlem 4 Ocak gibi olurdu. Lakin 4 Ocak Cumartesiye geldiğinden bu iş pazartesiye kaldı.
Pazartesi günü Maliye Bakanlığı Memur katsayısını enflasyon farkına göre düzenleyip ilan edince ben de hesapları yapıp akşama evde bakım miktarlarını yayınlayacağım. algaNihat
Seninkinin resmiyeti yok mesele doğru çıkması değil