Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020'nin ilk yarısında evde bakım aylıkları ne kadar olur?

ben kardeş down kizli babayla bizim bakim aylığı yazisi aynisi ne demek istiyor anlamadim hesap actirmadik imzaya cagirdilar bu durumda aylik odeme zamani bu ay 13 18 arasi bizde mi aylik alacagiz

İlk maaşı şubatta alacaksınız demiştim dinlemedim cevabı yok saydılar
Aralık onay verildi ise şubatta ilk maaş alınır

Engellilere tanınan haklardan yararlanmak istiyorum ama babamın gelir seviyesinden dolayı bu hakları kullanmıyorum. Sağlık raporumda var %96 olarak. Engellilere yapılan bütün çalişma ve iyileştirmelerin yapılması güzel şey ama faydalananlara tabiki. Ben bu türkiyenin engelli vatandaşiysam sunulan olanakların babamın gelir düzeyine bakılmaksızın faydalanmamın en doğal hakkım olduğunu düşüneyorm
babamın geliri de düz bir devlet memuru

Engelli haklar derken?
Engelli aylıkları ile evde bakim maaşını kastediyorsanız, onlar engelli hakkı değil, maddi muhtaç durumda olan maddi yardim olup, belirli oranda ve derecede engelli olma, hanenin cooook düşük gelire sahip olması veya mümkünse hiç gelirinin olmaması şartlarına bağlanmıştır.

Kalem Hanım, Evde bakım aylığı için Ziraat bankası 4747 BAYIYEM'e mesaj atım hesaba bin.469 lira yatmış.
Oysa e devlett'e '' 13/01/2020 1.384,59 --- 01/01/2020 --- 31/01/2020 --- Normal '' gözüküyor hangisi doğru?

Üst Alt