Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021/2 EKPSS atamalarının yapılmasını talep ediyoruz

CgrFb

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
11
Dün 2021 EKPSS tercih sonuçları açıklanmıştır...Ve bu tercihler sonucunda yine atanamadık..Mart'ta 2021/2 EKPSS atamalarının yapılmasını istiyoruz..Mart'ta olmasa da Haziran-Temmuz arasında 2021/2 EKPSS atamalarının yapılmasını, 10000-15000 kadro verilmesini ve kamuda engelli kotasının %6'ya artmasını istiyoruz..Atanmak istiyoruz artık..
Atanmak
2.atama
10000 atama
%6 kota isteyenlerı bu sayfaya bekliyoruz..
Yeter ki taleplerimiz yerine getirilsin..

Lisans 75 puanla düz memurluk tercih yapmadım.kendimi yormadım.biliyorumki atanmak hayal.1 yıl atama falan olmaz.kota artırımıda yok.2018 lilerin hakkı yendi.şimdide 202o ye girenlere geçmiş olsun.sınav yapılsın diye tutturanlara hodri meydan.hadi bakalım yeni atama yaptırında görelim 😂😂

Atanmış olmam geride kalan arkadaşları unutacağım anlamına gelmez, gerek sosyal medyadan gerekse toplu protesto vs. nerede destek lazım olursa elimden geleni yapacağım. Atanan/atanamayan herkes gerekli hassasiyeti göstermediği sürece gür ses çıkaramayız.

Arkadaşlar atananalara başarılar atanamayan arkadaşlarada bol sabırlar diliyorum umarım sesiniz duyurulur bn sınava girmedim ama sağlık sebebleri nedeniyle atanamayan kadro açmayan ve dahalen atama bekleyen arkadaşlar için destek veririm 🤚

Bu yil bir atama daha olmaz gibi.2018 yilindan beri 1 yil icinde 2 atama yapilmadi zaten.Diger atama 2022 yilindaki ekpss sinavindan sonra yapilabilir.Ben boyle dusunuyorum.

Ozaman sınav yapmasalardi 2016 yılından beri ekpss giriyorum atanamiyorum keşke ilahiyat okusaydik...

Talep ettiğin kadronun yüzde 10'unu verseler öp başına koy. Ben de ikinci atama yapacaklarını sanmıyorum.

Kurumların engelli personel açığı kalmadı artık. Fazlasını alabilirler, ama geçmişte almadılar, bugün almıyorlar, yarın da almayacaklar.

Tek çare engelli personel kontenjanının artırılması. Bu olmadıkça atama talepleri de kadro talepleri de havada asılı kalacak.

Atama istiyorsak Twitter’dan bakan, bakanlığın sayfasına her gün twit atmamız farkındalık oluşturmamız lazım yoksa zor

2021 2. Atama Olursa Puanlar Kaça Kadar Düşer?

Arkadaşlar 2. Atamada düz memurluk puanları sizce kaça kadar düşer? 2018 sınavıyla 2. Atamada puanlar kaça kadar düştü bilgisi olanlar yazabilir mi?

Değil twitter, başkanın eşinin cep telefonuna dahi mesaj atsan bir şey değişmez. Ya hazine bu yükü kaldırmaz ya da memur açığımız yok vs derler kapatırlar konuyu. 2023'ü bekleyin o zaman şahlanacağız, yahut kendini kurtarmak için kontenjan açacak.

2018 deki durum başa sardı desenize. Böyle sürüp gider bu konular. 2022,2024...

Hazine kaldırmaz diyen arkadaş okadar şeyi kaldırıyor da sana verdiği maaşı kaldıramayacak haklarımızdan niye vazgeçiyorsunuz hemen rıza göstermek yıllardır bu ölümü gösterip sıtmaya razı etmek geniş düşünme gerek

10 Mayis Engelliler Haftasında Ankarada buluşup Bakanlık önünde pankart açalım slogan atalım hakkımızı isteyelim... en az 200 300 kişi olursak sesimizi kanallarda ve gazetelerde duyurabiliriz. İnstagram ATAMA ENGEL sayfasına istek atarak önce orada toplanalım. Ordan haberleşelim organize olalım. Bütün Engelli Öğretmen Aday Adayları davetlidir. Lütfen Paylaşalım Yayalım...

✅ İnstagram: atamaengel

Arkadaşlar 2. atama için mücadele grubumuz. 2atamanın yapılması için twiter etkinlikleri, engelli dernek stk federsyon konfederasyonlarıyla, millet vekilleriyle, haber kanallarıyla iletişime geçiyoruz. Destek için grubumuza geliniz destek veriniz. İlerleyen zamanda Ankarada eylemde yapacağız.

Arkadaşlar, ben de 2020 yılında EKPSS'ye ilk kez girdim ve 78,52 puan aldım. 2 fakülte mezunuyum. Gazi Üni İletişim Fak. Gazeteci ve İstanbul Üni Coğrafya Öğretmenliği. Ama düz memuriyet ve Coğrafya Öğretmenliği başvurusunda atanamadık. Son iki mesajı yazan arkadaşları destekliyorum. Ben bir gazeteciyim. Ankara'da basın alanında bürokrat abilerim var. Organize olur ve Ankara'da 2021 yılı içerisinde yeni bir alım olması için eylem yaparsak onlardan da destek alabilirim. Size söz veriyorum. Bu arada atanamayan coğrafya öğretmenleri de kaç puan aldıklarını yazabilirler mi?

Atanamayan öğretmen arkadaşlar! Size sesleniyorum, neden hala uyuyorsunuz? Lütfen herkes burada birşeyler yasasın gerçek bir oluşum kuralım ve Ankara'ya gidip, bu yıl içerisinde yeniden bir atama talebinde bulunalım. Korkmayın Türk polisi engellileri itip kalkmaz. Bizim haklı talebimiz engel olmazlar. Bakın ben medya ayağınız olurum. Çünkü Coğrafya Öğretmeni ve Gazeteciyim. Lütfen burada birleşelim. Lütfen. Ağlamayan emzik yok yok yooook!

Hocam grup dediğiniz nedir? Bu platformu mu kastediyorsunuz?

http://t.me/engellihaklarisavunuculari

Bi hata olmuş orada kusura bakmayın.

Telegram grubumuz. 2. atamanın haziranda olması için mücadele ediyoruz. 10000 atama ve %6 kota için çalışmalar yapıyoruz. Grubumuza gelip destek verebilir bilgi alabilirsiniz.
Grubumuzda öğretmen sağlıkçı mühendis mimar ayrımı yoktur. Her bölümden atama olması için mücadele ediyoruz.

Keske haziran ayinda bir buyuk atama gercekleşse ve bizlerde sevinebilsek.Ancak benim sahsi fikrim bu 2 .atamanin kasim ,aralik ayinda olur.belkide hic belli olmaz ocakta bile yapabilirler.Kota ve kontenjanlarin yeterli olmamasi buyuk bir yigilma meydana getiriyor.Engelli dernek ve konferadasyonlari boş oturmak yerine bu meseleyi cozmek icin ugrasmali ama pek umrunda bile degiller.

Keske yarin sayin cumhurbaskanimiz yarin bizlere bir mujde verip bir ek atama daha veriyorum dese.Ne guzel olurdu.

Bu yil icinde tatmin edici bir atama yapilmalidir.Yigilma 2022 yilina kadar cok fazla olusursa buyuk magduriyet olusturacak.

Umariz haziran veya temmuzda bir atama yapilir.Eger bu sene tatmin edici bir atama yapilmazsa yigilma katlanarak artacak.

Bugun bir habere denk geldim.Sayin bakan atamanin aralik veya ocak ayinda olabilexegini ifade etmis.Bu konu dogru ise 2022 yilindan once bir atama olmasinin imkansiz olacagi anlamina gelir.

Üst Alt