Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021/2 EKPSS atamalarının yapılmasını talep ediyoruz

Ya Rabbim beni Ekpss ye kpss ye muhtaç etme Amin

Bende şunu anlayamadım

ocakta engelli memur alımı dediler

şımdı ocak sonu diyorlar

yakında bu engelli memur alımı alımını şubat 2022 ye atarlar

olur mu ???
Olur

bir seçim mevzusu dönebilir

Cansu K.
Bu sene başında yapıldı yani sınavdan sonra. Atamalar genelde yapılan sınavdan sonra olur.

guleman18
En son kadro sayıları belli oldu tercih tarihi olarak aralık ayı vardı haberlerde. Sanırım sınavdan önce ve sonra atama yapacaklar.

yani 2022 yılında yapılan sınav için 2023 yılında mı atama olur tahmini ?

Cansu K.

Hayır genelde sınavdan sonra ya da sınava yakın açıklanır tercihler. Geçen sene sınav ertelendiği için tercihler sonra açıklandı.

Memur olamadık
işe gıremedık dıye birsürü laf eden insan var

hanı böyle eleştiriyorlar ya

akraba cevresını allah a havale edıyorum
sızın cocuklarınızıda göreceğiz

Bakan Yanık: 2 bin 927 engellinin atamasını yapacağız

2 bin 927 kadroya ocak ayının ilk haftasında engellilerimizin atamasını gerçekleştireceğiz"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının üç gruba sosyal atama yaptığını anlatan Yanık, "Birincisi engellilerimizin kamuda istihdamı, ikincisi şehit yakınları gazilerimizin istihdamı, üçüncüsü bakımevlerinde yetişen çocuklarımızın istihdamı. Bu üç alandaki istihdamı biz yapıyoruz. Bu istihdamlarda kadroyu biz belirlemiyoruz. Her bir kamu kurumun yüzde 3 engelli çalıştırmak mecburiyeti var. Biz kurumların taleplerini topluyoruz sonra onun atamasını gerçekleştiriyoruz. 2 bin 927 kadroya Ocak ayının ilk haftasında engellilerimizin atamasını gerçekleştireceğiz. 6 bin kadro bizim Bakanlığımıza açılan kadro. Ocak ayının ilk haftası da bunun ilanına çıkmış olacağız. Tüm alanlarda alım olacak. Meslek personeli, büro personeli, yurt personeli bizim bakanlık olarak alacağımız her alanlarda özellikle meslek mensubu alanlarında tüm kadrolarda alıma çıkıyoruz. Başvuru koşullarını taşıyan bütün vatandaşlarımız Bakanlığımızın sitesini takip etsinler. Bizim genç, çalışmaya hevesli arkadaşlara ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

https://m.sgkrehberi.com/haber/345983/bakan-yanik-2-bin-927-engellinin-atamasini-yapacagiz.html

Engelli Ataması HK.

EKPSS ATAMA SÜRECİ
21 Aralık 2021 tarihinde kurumların kadro talepleri bakanlığımız tarafından ÖSYM’ye iletilmiştir. ÖSYM tarafından kılavuz hazırlama ve yayınlama süreçleri devam etmektedir. Henüz resmi olmayan takvime göre 06-14 Ocak 2022 tarihleri arasında adaylar, ÖSYM’nin yayınlayacağı Tercih Kılavuzuna göre tercihlerini yapacaklardır. Tercihlerin tamamlanmasından sonra iş ve işlemler ÖSYM tarafından tamamlanacak ve Ocak ayının son haftasında “ENGELLİ MEMUR ATAMASI” gerçekleştirilecektir.

Selamun aleyküm..
2022 EKPSS atamalarında ortaöğretimde puanlar 81.83882'e düşer mi?Malum 2927 engelli ataması+750 öğretmen ataması olmak üzere kadro sayısı toplam 3677'dir.Atanma ihtimalim ne olur?

kaderimsee çekerim..

Yeniden tercih yapılacak. Her alımda bir defa tercih hakkı oluyor.
CgrFb

Normal alımda sayının 5000 ve üstü olması gerekirdi. Öğretmen alımları gibi senede 3 alım olsaydı iyi olurdu. Çünkü sınava girene kişi sayısı 100 bine yakın.

Ben bunu anlayamıyorum
normal kpss den adam 50 puan alıyor atanıyor
ama normal kpss den 95 alan atanamıyor

ekpss de böyle yüksek puan alanı atamıyorlar 90 puan alan kısıye atama yok

ne yapsın bu ınsanlar ya

adaletli değılsın dünya

90 üstü PUAN Alanlar ATANAMIYOR
NORMAL KPSS DE EKPSS DE BÖYLE

ADALET İSTİYORUZ ADALET

GECE -GÜNDÜZ DERS ÇALIŞANLARIN EMEGINI ÇÖPE ATMAYIN

ALLAHA HAVALE EDİYORUM

BU KADAR İNSANIN YILLARI GIDIYOR YILLARI

50 PUANLA MEMUR OLANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

3-10 Ocak arası klavuz beklenecek denmiş haberde ancak resmi bir açıklama yok. Haberde yine Ocak ayında 2.927 engelli memur ataması yapılacak denmiş. Bu kadroların yarısından çoğunu yine diyanete ayırırlar ve o kadrolar da boş kalır. 2018 mağduruyum. Hakkım çok yendi doğru dürüst kadro açılmayarak. Branş bazında hiç kadro açılmadı, 73 puanla da düz memur bile olamadık. Görünen o yine olamayacağız. Ya yeni sınava deli gibi çalışacağız ya da artık ümidimizi tamamen keseceğiz...

Artık 90 puanın altında alanlar hiç umutlanmasın, zira 90 üzeri alanın da atanması garanti değil :)

guleman18

ne puanı , sınava girmeden yerleşenler var heryere ( engelli değil memur olarak -sınava gerek yok onlara ) hooooop memur

Ne YAZIK ki ÖYLE hanifeaydin

Bunun AHİRETİ de var .Torpille yerleşenler için diyorum.

Allah icimizdekini biliyor ya yetmez mi

ÖSYM i SEVİYORUM ya

3 YILDIR ATANAMADIM .Ben sonucumu biliyorum artık .Bünyem alıştı ARTIK 😂😂

OCAK 2022 EKPSS Sonuç AÇIKLAMA Sistemi

Herhangi bir KADROYA Yerleşemediniz

En büyük hobim SINAVA girip Atanamamak

Üst Alt