Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021/2 EKPSS atamalarının yapılmasını talep ediyoruz

Merhaba;
Sizce bir sürpriz olup haziran ayında atama olma ihtimali var mıdır.? Ben çok umut ediyorum. Ama bir yandan da olmama ihtimalini düşünüp tekrar konu çalışıp test çözmeye başladım. Ama eğer haziranda atama olursa ne kadaaar güzel olur... İnanın iyice duygu bozukluğu içindeyim...

Şuan öyle bir şey imkanız normal şartlarındaki gibi 2022 ocakta olacaktır bence

Bende ocakta yapacaklarini pek sanmiyorum.Cunku sinav yili ve bir atama yaparlarsa 2022 yili icinde bir atama daha yapmalari gerek.2022 sinava girenler yoksa magdur olabilirler derler.2020 sinavinda sadece tek atama yapilmis olabilir.

Engelli dernek ,vakıf,yardim kuruluslari,konfedarasyon,engelli vekillerimizi EKPSS2021 yili icin bir ek atama yapmalarini istiyoruz.Yoksa 2022 yilinda cok fazla bir yigilma yasanacak.Ayrica engellilerin saglik raporlari incelenmeli ,gecici saglik raporlariyla sinava girmeleri engellenmelidir.Bu incelemeler hem kamu hemde ozel sektorde olursa bir olumlu sonuc alinabilir.

Merhaba ben 2018 de girdim sınava 2020 de girmedim.Cunki sınav geç yapıldı ve az atama olacağı belliydi.Korona yüzünden bu riske girmek istemedim. 2022 Nisan'da sınav yapilacaksa Aralık ayında 1 atama daha olacak demektir.Bizde 2018 de umutluyduk hiç düşündüğümüz gibi olmadı. 2022 ye hazırlık yapın bence 86 altı almamak gerek.Kota yok zira.

Kesinlikle katılıyorum.2022 hazırlık yapın 2023 daha fazla atama olacaktır.

Sizce Aralık ayındaki atamada ne kadar alım olur? Lisans 84 kusurle kapattı. Bu 84 ne kadar düşer?
Teşekkürler.

Bu gidisle aralikta atama yapilmaz.Cunku 2018 bu yana bir yil icinde 2 atama yapilmadi.Ayrica sinava giren engelli sayisi 2022 yilinda 100 binin uzerinde olacak.Bu yaz bir atama yapilsa ve kota arttirimi yapilip 10 bin atama yapilsa bir yogunluk azaltilabilirdi.Ama ne derneklerden nede bircok engelli kisinin umrunda.Ekpss sinavi eksiklikleri gozden gecirilmeli yoksa atanma hayal...

Merhaba;
Lisans düzeyinde soru bankası, deneme seti için para biriktirdim. Sizden ricam hangi yayınevinin kitaplarını almam daha verimli olur? Yazabilir misiniz?
Teşekkürler.

Daha cok benim hocam yayinlari kullaniliyor.Kpss kitaplarini almaniz size cok fayda verir.

Haziranda 7 bin ek atama taleb ediyoruz.Herkes bu konuda destek vermeli.2022 beklemek umut degil .Cok yigilma var artik.

vALLA BEN ARTIK umudumu kestim bu ekpss den bu saatten sonra atanırsam da çok büyük süpriz olur yani lotodan para çıkmış gibi birşey olur...sınava girersem de eger sırf girdim demek için girecem....

talep var ne duruyorsunuz çok önemli bu talep

2500 engelli ogretmen sesini duyurdu ,95 binin uzerinde engelli hala bekliyor...

Keske bir mujde aciklanip engelli atamasi kota ve kadro artilirak yapilsa ne guzel olurdu.Hep bir umut 🙏🙏🙏

Keşke... inanın aileme yük olmaktan bıktım..

Sayin bakanla bir randevu alindi mi ?oyle haberler var internette ama dogru mudur bilmiyoruz.Bilgisi olan var mi arkadaslar.

Temmuz veya agustosta bir alim yapilmasi sart.Cok dikkatli ve eksikleri gidererek yapilmalidir.

Bencil öğretmenler kadar olamadık. Ki çoğu sahte engelli..

İstorika
Onlar istediklerini almak uzere ama biz hala bekliy,oruz.Boyle bekledikce yil sonu bile atama zor gibi.Sanki 100 bin kisi yakin aday yokmus gibi.

1)Kamuya alinacak engelli kadrosunu nereden nasil takip edebiliriz ?
2) Alimlar okuduğum yorumlardan anladigim kadariyla bukadar az ise bizler bisey yapamazmiyiz ?

Son sorum, kurban bayramindan sonra atama olur mu ?

@ sunshine, hocam iskur sitesi üzerinden takip ediyorum.
Bayram sonrası atama olacağını düşünüyorum insAllah.

Zoraki

Ayyyy Insallah okadar cok istiyor ve bekliyorum ki. Bayram sonrasi olacağını bir arkadasdan duydum ama bununla ilgili dogruluk payi nedir diye merak ediyorum. Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah .

Kimi bayram sonrası diyor kimi aralık ayında olacak diyor bekle babam bekle neredeyse 4 yıla yakındır bekliyorum.

Bayram sonrasi olmasi için yapilmasi gereken birsey yapalim lutfen. Tweeterdan cok anlamiyorum ama anlayanlar bi adim atarsa bende destek olmak icin mutlaka hesap acarım . Engelliler de pandemiden cok etkilendi. Bizim icinde guzel adımlar atılabilir

Bizlerde engelli ogretmenler gibi sesimizi duyurmaliyiz.Yoksa bu sene atama yapilmaycak gibi.İsin daha kotusu 2022 sinavi yaklasiyor ,atamayi sinavdan sonra yapilacak denirse o zaman cok gec olacak.

Bizde yapalim. Koordine olmak cok zor olmamali. Bu sitede bile kac uye var gerek atama bekleyen gerek beklemeyen. Birbirimize destek olabiliriz.

anasını satım bunlar nasıl atama yapıyor ben anamıyorum ki atama yapılıyor yapılıyor bize bir türlü sıra gelmiyor ...
nerde ağır engelli iş yapamayacak durumda adamlar var hep onları işe alıyorlar misal ben teknik elemanım boştayım Allahtan revamıdırr ?? batsın bu dünyaaa....

Bana kalırsa (tamamen şahsi düşüncem) 2022'de yüksek alım yapılacaktır. Onun nedeni de 2023 seçimleri. Hepimiz biliyoruz ne zaman seçim yaklaşır, devlet o zaman kesenin ağzını açar.

He umarım o tarihe kadar bekletmezler bizleri.

Atama ne kadar gec olursa ekpss giren sayisi o kadar artiyor.Ekpss 10000 atama yapilmali ve gunu dolan engelli personel emekli edilmeli.Ayrica sinav sistemi gozden gecirilerek,eksik yanlari duzeltilmelidir.Ekpss sahte rapor alan ve atamasi yapilmis kisiler tespit edilmelidir.Ayrica engelli kisilerin ozel sektorde sorunlari cozulmeli ve işe alinmalari kolaylastirilmalidir.Bekle ,bekle olmuyor,2022 ekpss geliyor...

Üst Alt