Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 engelli öğretmen atamasına 500 kontenjan verildi

neron_

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2021 Engelli öğretmen atamasına 500 kontejan verilmiş

BAŞVURU VE ATAMA TAKVİMİ
Birinci Aşama (Ön Başvuru) Başvuruların Kabul Edilmesi ve Onay Süreci

Başlangıç : 1 Şubat 2021

Bitiş : 5 Şubat 2021 (Saat 23:59:59)

İkinci Aşama

(Tercih Başvurusu) Tercihlerin Yapılması ve Onay Süreci

Başlangıç : 11 Şubat 2021

Bitiş : 15 Şubat 2021 (Saat 23:59:59)

Atamalar

16 Şubat 2021

https://www.memurlar.net/haber/9511...-duyurusu-yayimladi.html?utm_source=headlines

Formasyonu alamayanlar nasil basvuracak.istenilen belgeler arasinda var .Hala bu konu hakkinda bir aciklama yapilmadi.

Sanırım formasyonu olmayan başvuru yapamayacak. Zaten memurluğa atanamadim, bir de formasyonum yok diye başvuru yapamıyorum. Sıkıntıdan kanser olacam en sonunda..

Formasyon istemeleri son derece normal eskiden beri böyle idi bu o yüzden son 5 yılda dünya kadar üniversitede formasyon programları açıldı. Aslında formasyonsuz başvuru şansı büyük haksızlık olacaktı. Bakanlık keşke açıklama yapıp bunu netleştirse idi bu yönüyle ümit oldu çoğu kişiye ne yazık ki...

naps
Tamam kardeş al bütün öğretmenlikler sizlerin olsun, biz ölelim..

İstorika
Ne öğretmenim ne de formasyonu kaldıranim bence agresif tutumunu bana değil kendinize yapın. Beni değil kariyerinizle ilgili yaptıklarınız yada yapmadıklarıniza yönelik kendi öz elestirinizi yapın.

naps
Formasyonla ilgili yorum yaparsan ben de böyle cevap veririm. Formasyon herkesin hakki!

Çizelge ile bu Çizelgede mezun olunan yükseköğretim programları/fakültelere göre belirlenen öncelik durumları dikkate alınarak yapılacaktır.
Edebiyat mezunuyum ben bu maddeye göre İlk önce edebiyat öğretmeni mezunu sonra bölüm mezunlarımi olacak öncelik edebiyat öğretmeni sonra bölüm mezunumu böylemi anlamaliyiz

Formasyon olayı başlı başına saçmalık zaten (bana göre). Ben Türk Dili ve Edebiyatı "Bölümü" okumuşum, edebiyatın yanında dil dersleri de almışım ama formasyon belgesi ile öğretmenlik yapabileceğim söyleniyor. Evet eğitim verebilmek için formasyon dersleri şart ancak mağdur ettikleri insanlar oluyor. Ya çıkıp öğretmenlik okumayan bölümdekiler öğretmenlik yapamaz diyeceksin ya da formasyon verilirken kimseyi mağdur etmeyeceksin.

Çıkıp bölüm ve öğretmenlik kontenjanlarını her sene bu kadar yüksek tutup atamalarda iki elin parmağı kadar öğretmen atarsanız bu iş olmaz, olamaz, kaldı ki olmuyor zaten görüyorsunuz.

Kimse yanlış anlamasın bölüm bitirdim formasyon aldım benim bir mağduriyetim yok ama olanları gördükçe rahatsız oluyorum.

Ben kılavuzdan çok bi şey anlamadım bi bilen anlatabilirmi on başvuru yu aynı zamanda gerekli belgelerle il milli eğitim müdürlüğü ne mi göndereceğiz -bunları nasıl yukleyecegiz anlamadım süreç çok karşık

Merhaba arkadaşlar kılavuzu okudum ve gerçekten onbasvuru ne için anlayamadım bu ön başvuru geçen yillardada varmiydi ben ilk kez görüyorum bizi dezavantajli duruma düşürüyor gibi anladım mesala meslek lisesi öğretmenliğinde birden fazla alana kaynak teşkil edilebiliyor lütfen yardımcı olun bu ön başvuru nedir

Çizelge ne acaba ben ilk kez girdiğim için bunu da bilmiyorum malesef lütfen bilen birileri yardımcı olabilir mi yanlış birşey yapmak istemiyorum

Formasyon varmı neye başvuru yapacaksın bölüm mezunumusun bölüm mezunuysan öncelik öğretmenlik mezunu olanlar sonra sen ve sadece bir alana başvuru yapabileceksin...seç beğen al

Formasyon hakkinda yetkililerin cikip bir aciklama yapmasi gerekir.Aciklama yapilmadan formasyonun olanlar tercih yapip yapmama konusunda bilgiye sahip olamayacagi icin magduriyetler olusacak.Eger formasyon istenilecekse o zmaan formasyon almayanlar aciklama yapana kadar beklyebilirdi.Cok karisik bir durum.

Ben.malulen emekliyim .SGK dan ilişiğimi kesmeden öğretmenlik tercihi yapabilir miyim acaba.yoksa arama sonucu belli olduktan sonra mi ilisi kesilir. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

İnşaat Teknolojisi / Yapı Tasarımı Alanına atanmak isteyen arkadaşlar var mı?

2021 öğretmen atamları

beden eğitiminden formasyonu alamayan arkadaşlar varmı???

ön başvuru süreci bugun başlayacak suana kadar hala bir ses yok

neron
Başvuru ekranı açıldıda sistemdemi sıkıntı var acaba şuanda lisans mezunu değilsiniz veya ekpss puanınız yok dio

trn59 lisans öğretmenlik mezunuyum başvuru ekranı nerede link paylaşabilirmisiniz
tamam hocam linkı buldum ama hata verıyor

Başvuru ekranı nerede? Bulamadım, yardımcı olur musunuz?

Lisans mezunu değilsiniz yada geçerli bir EKPSS puanınız bulunmamaktadır.

Geçerli bir EKPSS puanınız bulunmamaktadır.
Bende böyle bir uyarı veriyor

tmZlWa

Merhaba, geçerli ekpss puanınız bulunmamaktadır diyor. Sanırım sistemle alakalı genel bir sıkıntı var.

Sorun halledilmiş arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun

bu önbasvuruda resim koyacakmıyız

evrak işleri kısmında tıkandım kaldım yapabılen arkadaslar bı yardımcı olabılırmısınız?

Evrak işlerinde ben de takıldım. Güncel fotoğraf diyor son altı ay mı bunun kıstası nedir. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Üst Alt