Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 engelli öğretmen atamasına 500 kontenjan verildi

Arkadaşlar ilk sayfayı yapıyosunuz sonra belge yükleme var orda üsttekinde belgeleri yüklemeniz gerekio en fazla 6 sayfa diploma formasyon ikisi arkalı önlü birde engelli raporu 2 sayfa zaten pcden dosyaları seçiosunuz yükke yapıosunuz o aşağıya düşüyo alt kısımda görebiliısunuz sonra diğer fotoyu bu şekilde hepsini ekliosunuz benim bazıları 1mb ın üstündeydi internette jpg dosya boyutunu küçültme yazdım googleda anlık küçülten siteler var ordan küçültüp ekleyin sonta güncel fotonuzu ekleyin yazan yerin karsındada fotunuzu seçip fotoyu yükle yapıosunuz sonra basvuruya geri dön var orda tamamlıyorsunuz

Merhaba, dediğiniz işlemi yaparak fotoğrafı küçülttüm. Dosya boyutu 196 kb olmasına rağmen yüklemedi. Nasıl yaptınız. fotoğrafın yüklenip yüklenmediğine dair bir uyarı almadım. Altta diğer dosyalar ekli gözüküyor ama fotoğraf bilgisi yok.

Fotoğrafı iki kez küçültmeyi denedim tekrar 196 kb oldu. Yükleyemedim.

Fotoyu direk ösymden aldım farklı kaydet yapıp. Belgeleri fotoyu yüklüyosunuz sonra basvuruya dönmü ne vardı o sayfada herşeyi bitirince ona basınca ilk doldurulan sayfaya geçio orda en üstte foto gözüküyo

Engelli raporu
Lisans mezuniyet diplıma arkalı önlü
Formaston arkalı önlü fotoları

diploma ve rapor edevlet üzerinden de yüklenebiliyor diye biliyorum ama doğru metteki
. Yani edevlet evrakını kaydedip yükledim. bi sorun olmaz değil mi?

Hocam 30 KB ı geçmeyecek fotoğraf kaydet dediğinizde arkaplanda sisteme kaydediyor siz görmüyorsunuz. Sistem e en baştan tekrar girdiğinizde fotoyu en üstte bilgilerinize beraber göreceksiniz.

evrenevren

hocam teşekkür ederim fotoğrafı yüklemeyi başardım. Cinsiyet kısmı boş gözüküyor onu nasıl yaptınız. ben bayanım. bir de adli sicil belgesi istenmedi ama atamaya esas diğer belgeler dediği için tereddüt ettim. Bilginiz var mı bu konuda?

kılavuzda formasyon istenmiş. Daha neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar? Sözle iş yapıldığını gördünüz mü? yönetmelik açık. 1 ocak 2021 tarih ve öncesinde alınan formasyon geçerliliğini sürdürecek. Bu tarihten sonraki durumlar için TZYL şartı öne konmuş. Bunu da YÖK ile MEB ortaklığında yapılacak. Bu kadar basit. Bakanın sözünü bekleyene kadar birlik olup, YÖK+MEB yetkililerine TZYL açılması baskı oluşturun derim

2021 öğretmen atamları

ön ataması onaylanan var mı?

Blacsea önce ilçe milli eğitim müdürlükleri onaylayacakmış,daha sonra il milli eğitim.Henüz ilçelere bile sistem açılmamıştı bir saat öncesine kadar.Her ilde durum aynımı bilmiyorum ama İstanbul’da bu şekilde.

Arkadaslar gerekli kurumlari arayip bilgi alabilirmisniz.YÖK,MEB,ÖSYM GİBİ.Formasyon konusunda bizleri aydinlatmalari gerek.Milli Egitim bakani.SY; ziya selçuk formasyon olmadan atananlara Meb olarak biz verecegiz demisti.Bircok arkadas tercih yapmada belirsizlik icinde.Ben ogretmen olmadigim icin bilgi verilmiyor.Ogretmen olan arkadsslar arayip bilgi alabilirse iyi olur.

Arkadaşlar ön başvuruyu yapamayan kişiler için detaylı anlatım yapar mısınız? Yarın bende başvuru yapıcam belgeleri taratma işlemi sonrası

tornado64 hocam öncelikle başvuru bilgilerinizi gireceğiniz ekran geliyor.O sayfayı dolduruyorsunuz.Daha sonra sayfanın altında "evrak bilgilerimi gir" diye bir buton göreceksiniz.Orayı tıkladıktan sonra evraklarınızı yükleyeceğiniz ekran karşınıza çıkacak.İki tane "dosya seç" butonu göreceksiniz.Üsttekinden diploma ve engelli raporu, ikincisinden güncel fotoğrafınızı seçip yükleyeceksiniz.Diploma veya mezuniyet belgenizin ön ve arka yüzünü,aynı şekilde engelli raporunuzun ön ve arka yüzünü taratıp,dosyaları yükleyip "gönder" dediğinizde eklediğiniz dosyalar sayfanın altında görünüyor.(formasyon belgesine ve transkript'e gerek yok diyenler de var ama ben formasyonu da taratıp ekledim,siz de her ihtimale karşı ekleyin isterseniz.Altı adet dosya eklemeye izin veriyor sistem.) Daha sonra alttaki "dosya seç" butonundan da güncel fotoğrafınızı ekleyip kaydet diyeceksiniz.Fotoğraf boyutu 30 kb geçemez,o yüzden fotoğrafınızı küçültmeniz gerekebilir.(Ben evrakları pdf,fotoğrafı jpeg formatında ekledim.)Sonra başvuruya dön diyorsunuz.Tekrar aynı ekran açılıyor ve başvurunuzu onaylıyorsunuz.İlçe onaylamadan başvurunuzda herhangi bir değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz de yapabiliyorsunuz.

@meryemce teşekkür ederim

Başvurunun değerlendirilip onaylanıp onaylanmadığına nereden bakılıyor

tornado64 Başvuru ekranından takip edeceksiniz.Henüz onaylanmadığında ekranının en üst köşesinde kırmızı renkli yazıyla "Başvurunuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Onay Bekliyor." yazısı oluyor.

Mezuniyet tarihini girmeme rağmen gözükmedi. Bu konuda başka sıkıntı yaşayan var mı? Ayriyeten cinsiyet kısmı da boş gözüküyor hala.

başvuruyu bugun geç yaptım iletildi fakat onaylandı olarak göremedim şuan bittiği için takip edilmiyor bilgisi olan var mı

brk.tnl
dün saat 00.00 itibarıyla başvuru ekranı kapandı ama bugün tekrar denedim ekran açık ve oradan onaylı başvurumu kaydedip yazdırdım.(rapor al) sanırım onay tarihi 08/02/2021 saat 13.00'a kadar uzatılmış bilginize ...

Payitaht

Merhaba. Eğitim Fakültesi mezunu musunuz? Eğer Eğitim fakültesi mezunu olmayıp sadece Lisans bölüm mezunu olarak başvurduysanız; Başvurunuzu formasyon ile ilgili kısımları boş geçerek mi tamamladınız?
Atandığınız taktirde Talim ve Terbiye Kurulunun kararları doğrultusunda sizden atamaya esas olarak istenecek olan Tezsiz Yüksek Lisans Diplomanız veya Formasyon Belgeniz yoksa atamanızı nasıl yapacaklarını düşünüyorsunuz?
Öğretmenlik Mezunu olmayanların öğretmen olarak atanması sağlıklı olan vatandaşlar için bile henüz yapılamamışken engellilere şu an için böyle bir uygulama yapılmasını beklemek ne kadar doğru?

barbaros1048
Onu biliyorum. Yetkililer belirleyecek. Ben sizin ne yapacağınızı merak edip onu soruyorum.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunu söylüyebilirim, formasyonsuz atama 2021 yılı baz alındığında ilk atama engelli öğretmenlik ataması olacak. Yani normal öğretmenlik ataması olmadı daha net bir bilgi yok şu anda formasyonsuz atamayla alakalı. Benim ne yapacağımı düşünüyorsanız sadece sabredeceğim o kadar...

@İstorika
Başvurabildiniz mi acaba atamaya??

2 defa aradılar başvuru yapmadığım için doğrusu şaşırdım. (gerçi sistem bozuktu benim hatam yok)

05.02 olan tarihi 08.02 olarak düzeltmişler o zaman ayın 11'inde yapılacak tercih işlemleri de ertelenir mi fikri olan var mı? ya da açıklandı mı takip edemedim de

Üst Alt