Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 engelli öğretmen atamasına 500 kontenjan verildi

Tercihler bugün başlıyor; ancak herhangi bir gelişme yok. Ne zaman başlayacak, bilgisi olan var mı?

Gerçekten harika, ne bir duyuru ne bir haber var. Pozitif ayrımcılık bir kenara sadece eşit mesafeyle yaklaşılsa keşke. 11 Şubat değil miydi tercihler?

Şimdi açılmış sistem gördüm ama kontenjanlar belli mi acaba bilgisi olan var mı

Merhaba formasyonsuz başvuru yapmıştınız hatırladığım kadarıyla sıkıntı çıktımı acaba...

71 tane branş var içerisinde Muhasebe ve Finans Öğrt. Yok. Yatacak yeriniz yok ne diyim.

barbaros1048

Evet formasyon olmadan ön başvuru yaptım, sorun çıkmadı; ancak atamada ikinci öncelikli olacağımız söyleniyor. Bakanın açıklamalarına göre hiçbir sorun olmaması lazım, bekleyip göreceğiz...

Merhaba arkadaslar, araniza yeni katildim. Bu Ikinci Asama'da ama sadece Istanbul ve Ankara secenekleri var? 10 tercih hakki var, ama her tercihte Ankara ve Istanbul verilmis.

Bizdede 9 tercih var ama 8 şehir var. Şehir olarak seçiyoruz ama keşke hangi okul hangi semt olduğu belli olsa

tercih yapamayan tek ben miyim ?Server Error hatası alıyorum

AlternanSS

Ben de aynı hatayı alıyorum, ilk başvuru aşamasında da almıştım, yarın ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayacağım sorun olacağını sanmıyorum. 05 Şubat demişlerdi 09'a kadar uzattılar, yine mağdur etmezler "sanırım".

Hayırlı aksamlar ben de tercih yapacağım ama sadece Bitlis ili çıkıyor bütün tercihleri Bitlis diye mi işaretlemek lazım acaba

engelli kadrodan okul öncesi öğretmenliği bölümünden tercih yapacak olan veya atanmış engelli okul öncesi öğretmeni varsa benimle iletişime geçebilir mi

Hangi okul olduğu nasıl öğreniriz okullarda belli olsaydı ikinci bir şey o ildeki kontenjan sayısı belli değil? bunu düzeltirlerse çok iyi olur.

tercih kısmına gırdıgımde hata verıyor tercıh yapamıyorum

Bir konuda bilgi öğrenmek istiyorum. Bakanlığı aradım ulaşamadım.

2016 yılında Meb'e G.İ.H. sınıfında atandım. O atamada bı defaya mahsus tayin hakkını kullandım.

2021 öğretmen alımlarında tercih illeri benim ve aile düzenim için uygun değil, yeni bir kadro tahsisi ile atama olursa eğer adı geçen ve Danıştay'ın yürütmeyi durdurma talebini reddettiği tayin hakkim olur mu?

Ekleme: Bakanlıktan şef ile görüştüm, öğretmenlere bir defaya mahsus tayin hakkı verilmiyor denildi. Ben tercih yapmamaya karar verdim. Tercih yapacak arkadaşlar, umarım her şey gönüllerince olur.

Son düzenleme:
Umarım herkesin gönlüne göre olur, bir sorum olacak, şimdi bulunduğum il kontenjan açmamış öğretmenlik için, başka bir ile gidip oradan bulunduğum ile dönme durumum nasıl olacak? mevzuaatta bir defaya mahsus tayin isteyebilirler diyor ama açıklayıcı bilgi yok, bu durumda olan ya da bu durumda tayin yaptıran birisi cevap verirse sevinirim

Arkadaşlar öğretmenlik yapabilir durum bildirim raporu olumsuz olursa düz memur olarak MEB te çalışabiliyor muyuz

Basvuru islemleri bitmis. Sonuclar ne zaman aciklanir?

Payitaht
Hayırlısıyla inşallah atanırsınız, benim formasyonum yok 2022 de bende gireceğim sınava, inşallah formasyonsuz kabul edilir tercihim...

Sonuçlar açıklanmış. Ataması olan arkadaşları tebrik ederim. personel.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

Formasyon belgesi olmayanlar 3. öncelikli olarak görüldü. Yani şu an görünen o ki formasyon olmadan atanmak imkansız. Bir sonraki atamaya kadar bu mağduriyetin giderilmesini umuyorum. Tecrübeli arkadaşlarım sonraki atama ne zaman yapılır? Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. 2020'de EKPSS'ye ilk kez girdim ve 78,52 puan aldım. Coğrafya Öğretmeniyim. (Formasyonu) ÖSYM sitesinde Coğrafya Öğretmeni sıralamasında 2., Coğrafya Bölümü sıralamasında 38. olduğum belirtiliyor. Bu şubat ayı atamasında Coğrafya Öğretmenliği için 16 kadro verilmiş. Atanırım diye düşünüyordum. Ama malesef atanamadık. En son alınan kişi 81,92 İLE kapattı. Sorum şu: 2021 içerisinde yeniden bir ENGELLİ ÖĞRETMEN alımı olacak mı?

byersoy
Hocam, siz sanırım geçmiş yıllardaki atama takvimlerini biliyorsunuz. 2019 ve 2020 yıllarında ikişer kez atama yapıldığını mı söylüyorsunuz? Eğer öyleyse MEB'in 2019 ve 2020'de açıkladığı taban puanlar listesinde her yıl bir dönem listesi mevcut. Bir de şu sorum olacak, 78,52 puanım var ve 16 Coğrafya Öğretmeni kadrosu verildi. Ancak 10 tercih hakkı tanındı. Bu 10 tercih içerisinde taban puan 81,92 deniyor. Peki soru şu:kalan 6 kadronun puanı nedir bunu MEB belirtmesi. Sadece 10 tercih listesindeki puanlar mevcut.
Cevap yazarsanız minnettar olurum size.

CoğrafyacıTahsin

dönem içerisinde iki yada üç öğretmen ataması olur, bu bir sınav döneminden diğer sınan dönemine kadar devam eder ama sizin aldığınız puanınız 4 yıl geçerlidir, bu atamaların kaç puanla kapandığı ve sizin puanınızın kaç olduğu önemini taşır,dahası kontenjan sayısıdır.sadece takip edip sıralamanızın gelip gelmediğini öğrenmektir.sorunuza gelince 10 kontenjan verildi aldığınız puana göre ve tercih sırasına göre atamınız uygunsa yapılır 6 kişinin puanını ise 11.tercihte tercihlerim dışında atanmak istiyorum ile atananlara verilir ve ne yazıkki tercih dışı olduğu için bunu anca atanan görür diye düşünüyorum. (emin olmamakla) düşüncem bu ...

şunuda belirteyim 1.öncelik eğitim mezunlarına verilir formasyonlu öğretmen adayları 2.önceliklidir.sıralamanızı buna göre değerlendiriniz.

Gerekli belgeler için veya şu tarih son diye bir duyuru yapılmadı telefon ile ulaştım herhangi tarih yok öğretmen olabilir raporunuzu alacaksınız dendi oda hastaneden kaç günde çıkar belli olmaz dendi alım duyurusunda engeç 2 ay içinde başlamayanın ataması iptal olur dendi kafam karışık.
Atanan yerleşen arkadaşlar şuan belgeleri hazırlayacam ve beklemedemi kalmalıyım
Birde tebligat var ikamet adresinemi yollanacak?

byersoy
Hocam cevabınızı anlamadım. Ben 10 tercih yaptım. Ayrıca altta da tercihlerim atanamazsam tercih dışı atanmak İSTİYORUM diye de işaretledim. Şimdi benim puanım 78,52 ve 10 tercihim içinde en düşük puan 81,92. Peki soru şu, kalan tercih dışı 6 kontenjana yerleşenler 10 tercih içindeki taban puan olan 81,92'nin altında mı atandı3 Ayrıca Formasyonu olanlar neden 2. öncelikli oluyor. Bu öncelik nerede işe yarıyor. Sonuçta puana göre değil mi?

Üst Alt