Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelliye 592 lira ile 889 tl arasında, yüzde 40 oranında yüzde 69 oranları arasında engelli olan vatandaşların aylık gelirleri 592 liraya çıkarken, yüzde 70 ve üzeri engelli olan vatandaşların aylık gelirleri 889liraya kadar artış gösterecek.
Her yıl aşağı yukarı 40-50 TL zam yapılıyor ancak bu zam enflasyona göre belirlendiğinden belki bu sene bir tık fazla olabilir ancak maksimum 40-60 TL arası bir zam olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca maaşlar erken verilmez bence. 31 Aralık-4 Ocak arası sokağa çıkma yasağı var bu yüzden 5. Günde yine rutin ödeme döneminde alınır diye düşünüyorum.
en düşük maaş 1500 iken engelilerden neden öyle değl tükiyede tüm engelliler birleşip toplanmalı haklarrını aramalıdırlar 560 ile anca su içilebilir bir ay neden engelliler insandan sayılmıyor
Arkadaşlar ocak ayının 4 ünde tüfe (enflasyon) oranları açıklanır ona göre kesin hesaplama yapılır diğer söylemler tahmini rakamlardır benim tahminimde yüzde 6 buçuk - 7 gibi oranda zamlanır maaşlar