Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Hayır guncellenmedi guncelense ne olcaki erkenmi vercekler aylılları

Hayır ben bişi demedim lütfen yanlis anlamayin sadece sordum

ülkede toplam ne kadar engelli var ki düzgünce bir maaş verilse engelli insanı çalışmaya zorlanmasa zaten engeli yüzünden bir sürü zorluk çekiyor birde çalışmaya zorluyorlar düzgün ortalama bir maaş verilse ne kaybeder bu ülke allah aşkına .

Ne yazikki maaslar gununde veeilecek ayni 567 valla

Ogrendim ah be kader ne cekiyom senden

Niloya sen bunu hak etmissin zaten engellisin bunu bilmiyon mu

Maaşlar PTT kurum ödemesinde görünüyor edevletten öğrenebilirsiniz

Evet, maaşlar PTT kurum ödemesi kısmına düşmüş ve erken ödeme söz konusu değil. Herkes gününde alacak, bilginize. Sadece doğum tarihi son günü."9" olanlar, ayın 8'inde yani Cumartesi günü alabiliyorlar çünkü Pazar gününe gelen ödeme Cumartesi alınabiliyor.

Buğun asgarı ucret belli oluyo Kalem abla acıklar ne kadar alacagimizi

engellilere ödenen aylık 851,95 liradan 1.035,63 liraya yükseldi. Yanlız 567 alan ne kadar oldu göremedim

@Adanali 01

[FONT=sans-serif]oCAK AYININ 4 ÜNDEN SONRA BELLİ OLUR ENLASYON (TÜFE) ORANINA GÖRE[/FONT]

@Oglak265
Nerede yazıyor o bilgi

Son haber bilgi mesajı yaz numaranı özelden atayım sana Whatsapp dan istersen

Oglak265
Benim bildiğim ocak ayında enflasyon (tüfe ) oranları belli olur ondan sonra belirlenir maaşlar

Yazıyor işte açıklamışlar uygulama olarak telefonuna son dakika adındaki uygulamayı indir kendin bak istersen

Oglak265

Kesin bilgimi cok iyi olur ya,,Nerden gordun haberi bizede soylede bakalim..

Üst Alt