Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 yılında 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Odeme gunu pazara gelenler kartla pazar gunu cekebilirmi yoksa hesaba pazartesimi geciyor arkadaslar

pazar gunu karttan yani bankamatikten cekersin ama bizim ki evde odeme yani eve postacı getiriyor biz nasıl alırız bilmiyorum

EYVALLAH.

Çekemezsin.. Bakım maaşı pazara da gelse çekiliyor ama engelli maaşında olmuyor.. Belki cumartesi yatar. Onu bilemem

Maaş gunu cmts denk gelenler cuma gunu aliyo pazara denk gelende pzts

Cumartesiye gelen cuma pazara gelenler pazartesi aliyir onu biliyorumda kart aldigimdan beri ilk defa pazara denk geldi ondan sordum kartla alirim belki diye neyse online bankaciliktan bakarim ona gore giderim tskler cevaplar icin

Engelli maaşı asgari ücret düzeyinde olmalı

evet biz calışamıyan engellilere maaş diye adeta sadaka veriliyo halbuki calışabilseydik asgari ücret alacaktık ama asgari ücretle bile onlanda geçinilmiyo ama en azından maaşlar asgari ücret düzeyinde olmalı

Bunun olabilmesi için biz engellilerin kendilerini muhtaç ve zavallı insanlar olarak görmekten vazgeçmemiz ve birey olduğumuzun farkına varmamız gerekiyor. O kadar dernek, federasyon vs var. Hiç engellinin hakkını arayan var mı içlerinde? Neredeyse aldığımız nefes için bile vergi ödüyoruz ama sıra maaşlara gelince sadaka veriyorlar. Önce biz itiraz etmeliyiz ama birlik yok.
Devletin bize vermek zorunda olduğu parayı bir lütuf olarak gördüğümüz için bu haldeyiz..

from.istanbul

O dernek ve federasyonlar sadece sinav yaptırmak için uğraşır, sözde engellilerin yanındadırlar ama engelliler onların zerre umrunda değildir. Tek amaçları birilerine yaranmak..

Demet.038
Ptt nin online bankaciligi var ptt uygulamasini indirip ptt subelerinden sifre alirsaniz hesabinizi kontrol edebiliyorsunuz ayni banka islemleri gibi

Uygulamaya tc ve sifre ile giris yapiyosunuz sifreyi ptt subesinden aliyorsunuz sifre almaya giderken yaniniza guncel kullandiginiz telefon ile gidin

maaş çektiğimiz sosyal kart ile uygulamaya giriş sağlayamıyoruz müşteri temsilcileri ile görüştüm zaman maaş kartını sadece PTT atm'lerinde kullanabiliyorsunuz uygulama için geçerli değil dedi hani normal PTT kartımı zaten bende uygulamada kullanıyorum ama maaş çektiğimiz sosyal kart uygulamada kullanılamıyor diye biliyorum

Burda bussuru arkadasimiz kullaniyor bende burda gorup sordum ptt subesine 6 ay once karti yenilediler 1 haftada yeni kart geldi o gunden kullanip beri kontrol edebiliyorum hesabimi hatta hesaba gece 3.30 4 gibi yatiyor benim maas yolunuz duserse subeden sorun isterseniz

Hm benimki eski kart sanırım o yuzden olmuyo cok teşekkür ederim

2022 maasi nezaman uygun bir paraya yukseltilcek

2022 maasi nezaman uygun bir seviyeye yukseltilcek 600 tl neye yeter bir ay boyunca

Engeli maasi

bu tayip erdogan engelilerin ve fakirlerin maasini alcak tutup halki fakirlestiriyor az bisey para verip kendini hep baskan sectirmeye calisiyor zengin kesim bu adama oy ermiyor sadece fakirler veriyor buyuzden oda halkin fakir kalmasi icin elinden geleni yapiyor yeri geliyor uckurus maas verdigi engelilerin bile yasa cikartip maasini kesiyor

Engelli maaşlarına 6 ay arayla mi zam gelmektedir?

Merhaba engelli maaşlarına 6 ay ayarla mi yoksa senede bir kere mi zam geliyor yardımcı olmanızı rica ederim 🤘

zafer8484

Devletin anca gücü yetiyo yerinden doğana maaş veriyo bu kadar aldığımıza şükretmek lazım. Türkiyeyi zamanında bitirdiler yeni yenii kendini toparlamaya başladı :)

Mrcharming34

Merhaba, Maaşlara yıl da iki kez zam yapılıyor. Bir daha ki zam haziran ayında belli olacak, maaşlara yansıması ise temmuz ayını bulur.

Niloya

Ne cahil insansın sen ya bu 2023 engelli maaşı yasasını ilk erbakan hocamız yürürlüğe koydu ve asgari ücret maaş veriyordu her ay.
Ondan sonra gelen akp hükümeti bu maaşları düşürdü bukadar düşük vermeye başladı..öyle bi konuşuyon ki sanki bu maaşı akp iktidarı çıkardı gibi boş boş konuşuyon.
Erbakan Hocamızın oğlu fatih erbakan yeniden refah partisini kurdu iktidara gelir gelmez maaşları yine asgari ücret verecek her ay

ÇOK HAKLISINIZ BİZ TOPLU OLARAK SES ÇIKARMAZSAK ÇOK GÖRÜLÜR 2 KURUŞ ARTIŞ.. DÜŞÜNÜN Kİ EĞER SES ÇIKMAZSA TOPLULUK OLUŞMAZSA BU BÖYLE GİDER SÖZDE ENGELLİ HAKLARI VAR AMA YOK.. DR.LAR HAKKI OLANIN HAKKINI VERMİYORLAR BU KONUDA HAKKINI ARAMAK BİLE ÇİLE TEKRARDAN HASTANELERE GİDİP KONTROLLER YAPILMASI GEREKİYOR ŞUNU İYİ BİR ANLAYALIM 1. HASTANE %57 VERİRSE BUNA İTİRAZ EDİP TEKRARDAN BAŞKA HASTANEYE GİDİP KONTROL EDİLİYORSUN VE RAPORUN %79 OLSUN BUNA DA iTİRAZ EDİYORSUN VE SON HAKEM HASTANEDEN ALINAN RAPOR İSE %97... BURADA DEMEZ Mİ İNSAN EYY 1. VE 2. HASTANE DOKTORLARI NEYE YARIYORSUNUZ NE YAPIYORSUNUZ SİZ İNSANLARI DEVLETE Mİ KÜSTÜRECEKSİNİZ (AKP)??? HANGİ HİPOĞRAT YEMİNİNİ YAPTINIZ..

Cimere gitti bunca olay ve sonuç bilindiği gibi boş devlet vatandaşının kendisine küs olmasına sıcak bakıyor.. Aklı olan bunca şeye bir güzel yorum yazar yanlış olan nedir hastane mi yoksa sistem mi?.. Yoksa adaletsizlik mi dr.ların insafiyetine kalmışız bu hak mıdır 1. Ve 2. Hastanenin dr.larına yaptırım uygulanmaz mı? Hakkı ile işini yapanları rabbim yanında olsun.. Diyecek sözüm yoktur..

Saadet34

Çok haklısınız Benim annem 87 yaşında alzheimer vs. % 65 bağımsız raporu var 2 yıl önce utanmadan verdiler. itiraz edip annemi süründürmek istemedim. Şimdi gitsek bağımlı verirler belki o zaman da bağımlı idi ama . Sedye ile giden kadın bağımsız.

Üst Alt