Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar evde bakım aylıkları e devlette halen güncel değil ayrıca geçen ayın gözüküyor zamsiz olarak bu aile destek yardımı yoksa bizi mi etkiledi sonuç ne olacak bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Sistem güncellemesi varmış ( diğer adı kasa tam takır) her kafadan bi ses çıkıyor,her kurum farklı bilgi veriyor. Ağır engelli raporlarını değiştirdiler yetmedi şimdi de maaş yatma günü belli değil. Yetkililerden bi açıklama yok
Engelli Evde Bakim odemeleri 20.08.2022 - 25.08.2022 tarihleri arasinda T.C. Ziraat Bankasi hesaplarina aktarilacaktir. Bize böyle mesaj geldi 13 de yatardı bizimkide
Merhaba bir kac haber sitesinde evde bakım maaşının 2706 liradan 3340 liraya yükseldiği yazıyor. Ama ben hiç 2706 lira maaş almadım. Bir önceki zamdan sonra düzenli olarak 2354 lira yatti. Bu işte bir yanlinlikmi var? Varsa sizce nerede bana mi eksik ödeme yapiyolar haber sitelerindemi bir hata var. Siz ne kadar alıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar. İstanbuldan maaşı yatan oldu mu? Ya da bu konuda bilgisi olan var mı. Normalde 13'ünde yatardı. Saat şaşmazdı. Sorun sadece bende mi acaba