Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Ağustos evde bakım aylıkları ödemeleri!?

Zamlı yatacagı için geç yatıyor olabilir. Ama e devlette zamlı da olsa. Mutlaka güncelleme yapılırdı. Her ay için.

İyice SAVSAKLADILAR. E-devlette güncellemeler görünmüyor.
Maaşlar gününü geçiyor.
Maaşlar artınca hesaplamalarda iyice titizlenmiş olabilirler.
Bakalım bu ay yatacak mı? ve sonraki aylarda düzen gelecek mi?

[FONT=&quot]Arkadaşlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün sitesinde "Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) Engelli Evde Bakım Modülü 22.07.2022 itibarı ile kullanıma kapatılmış olup, 25.07.2022 tarihi ile Aile Bilgi Sistemi (ABS) Engelli Evde Bakım Modülü kullanıma açılmıştır." şeklinde duyuru yayınlanmış. Yeni bir sisteme geçilmiş ve çalışanlar için hizmetiçi eğitim düzenlenmiş. Gecikme bu geçiş sürecinden kaynaklanmış olsa gerek. Bu ay bu nedenle bir gecikme yaşanmış olsa da bundan sonra yaşanmayacağını düşünüyorum.[/FONT]

Az önce shm yi aradim bakanlıktan kaynaklanan bisey dediler aldıkları habere hore 1 2 haftaya kadar yatarmış

Son düzenleme:
Bende az önce alo 183ü aradım.Evde bakım maaşlarının her aynı 15 ile 31 i arası yatacağını söylediler.
Zamlı maaş 3336 tl olmuş.

Arkadaşlar kurumu aradım cuma gününe kadar yatacak dediler genel bir durum sözkonusuymuş

Yatan hiçbir il yok!! Çünkü kasada para yok. Güncelleme var yalanı bahane!! Kocaman Türkiye Devleti hem ödeme yapar hem de güncelleme yapar. Ama sorun güncelleme değil,becereksiz hükümet yöntemiyor kasada para yok

bu hükümetten öncede böyle bir maaş yoktu sıkıntı degil

Yatan hiçbir il yok!! Çünkü kasada para yok. Güncelleme var yalanı bahane!! Kocaman Türkiye Devleti hem ödeme yapar hem de güncelleme yapar. Ama sorun güncelleme değil,becereksiz hükümet yöntemiyor kasada para yok

Devam...

Twitter'de instagramda böyle yazıyor arkadaşlar

Son düzenleme:
Siyaset bunun neresinde?! Becerikli bi hükümet olsaydı evde bakım maaşı ile geçinen bi kesimi 10 gündür maaş ödemesi yapmayarak mağdur etmezdi! Becerikli olan bi hükümet önce fakirin aylık ödemesini yapar sonra güncelleme yapardı. İşte bunları yapamayan her kim olursa olsun,Beceremiyen yönetime BECERİKSİZ denir!!
@dolunay3473

Ersinfb
Minareyi çalan kılıfını da hazırlar, diye bi ata sözü duymuştum 😄

yarın öbürgün maaşlar yatar diğer aylarda düzene girer boşa uğraşıyon provakatörlük yapma

yarın öbürgün maaşlar yatar diğer aylarda düzene girer boşa uğraşıyon provakatörlük yapma

Ben senin gibi çanak tutan ve yağcılık yapan değilim. Ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyük ve güçlü olduğuna inanan ama bu güçlü devleti yönetemeyen BECERİKSİZ bi hükümet olduğuna inanan biriyim

boşa uğraşıyon provakatörlük yapma

Bu söylemin bi suçtur. Dikkat et konuşmana !!

Sende biraz kötüleme yapmadan önce nankör olmamaya gayret göster. Allah yapısı değil kul yapısı. kırk yıl taşırsın bir gün yoruldum dese kötüler nankör olan insan... yazıkkkk

Eree

Senin savunduğun becerikli olduğun kim var ise bu hükümetten öncede ülkemiz güçlüydü dimi. yine vergiler alınıyordu ve sana göre kasalar para ile doluydu dimi... neden böyle bir para vermediler doksan yıldır. sana [FONT=Georgia]provakatör dediği için soruna gitti sanırım. Sende eleştiri yaparken kışkırtma yapmadan konuş ki kimse sana [/FONT][FONT=Georgia]provakatör demesin.[/FONT]

Eree

Akr3pKraL

Ben burda A partisi B partisi belirtmeden sadece yönetimde olan partiye eleştirdim. Neredeyse 10 gün olacak nakdi yardım ile geçinen insanların yardımını yaptırmayan bi yönetimin savunulacak bi tarafı yok!! Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!!

Eree
sen bilip bilmeden salla hükümete, beni yağcı çanak tutan olmakla yargıla beni suç işlemekle suçla aç davayı açda görüşelim mahkemede asıl sen suç işliyorsun ve provakotörsün

dolunay3473

Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır.
10 gündür nakdi yardım ile geçinen insanların yardımını ödemeyen bi yönetimin savunacak bi tarafı yok.

Sen az öteye git...

Ben ve benim gibi bu yardımlarla geçinen Binlerce insan var, bugün faturam kesme ihtarnamesi geldi. Pazara da gidemedik!! 10 gün olacak sosyal yardımlar ödenmemiş!! Bu duruma sessiz kalıp ve savunan kişileri de Allah'a havale ediyorum. !!!

bu ülkede her zaman engelli vardı ve perişandı ben hastane doktor parası ödemek için evini tarlasını satan ınsan gördüm bu cumhuriyet 100 yıldır var öncekiler insan degilmiydi neden hiç bir hakkı yoktu

Üst Alt