Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylık için başvurdum. Ne kadar maaş alacağım?

Errain

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 28 nisanda aylık için başvurdum şimdi nasıl hesaplanır Nisan sayılırmı yoksa sayılmazmı ne kadar alırım %46 raporum var?

480 tl baglanır haziran ayında 960 tl 2 aylık alırsın umarım

Bayramdan önce verilirse de 2 aylıkmı alıcam

@Errain

Vermezler sanırım

E devletin yokmu ordan baksana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kabul edilmiş devam ediyor yazıyor bide müstehak spas sorgulamada 60 c 3 aylık alanlar yazıyor

Yani bayramdan önce verilirse inşallah yine iki aylıkmı alacam

Mayıs ve haziran olarak 960 olarak alırsın bence

Toplam ödeme tutarı - böylesyse haziran a kalmıştır kardes zaten 5-9 haziran arası verirler dogum yılına göre

Evet çok saol yani anladığım bu nisanda başvurdum mayısta maaş alıyorum degilmi nisanda sayılmış oluyor

Başvuru degil onay tarihi itibariyle ödeme yapılır.

Emin misin?

Basvuru yapıp 2 ay sonra onaylansa o iki ay bosamı gider

Bide benim itirAz

Evet baktım yani bizim gibi çünkü böyle yazmış kasım başvuru yapmış başlangıcı Aralık yani Aralık ocak şubat 3 aylık alacak benimde Nisan basvuru mayıs hazıran iki ay alacam bence tahminim dogru

Güncellemeler olsaydı anlardık ama daha güncelleme yok ben 6 ay önce basvuru yaptım ilk hastane 36 verdi itiraz ettim sonradan 55 puan verildi özür oranı %46 itiraz süreci çok uzadı neredeyse 4 aydan fazla sürdü

Ben kasım da basvurdum red geldi yılbasından sonra mart olması lazım tekrar basvurdum nisan ayında 2 aylık aldım basvurudan itibaren sayılıyo ama bana red geldigi için kasım basvurusu sayılmadı yani artık geriye dönük vermiyorlar

Bende Nisan da başvurdum Mayıs'ta onaylandı 3 aylik alacağım , daha önce engelli maaşı alanın söylediğine göre başvurduğu Ayla birlikte almış

Evet bende öyle biliyorum başvurudan itibaren sayılıyor

Önceden rapor tarihine bakarlar 1 yıl sonra da basvursan 1 yıllık birikmiş verilirmiş ama sacma degilmi sen basvuracaksın ihtiyacım var diye öyle verecekler

Engelli maasi

İlk defa engelli maaşına başvurdum başvurusu tarihi 29.04.2019 toplu maaş ne kadar alırım ne zaman alirim

@cerra tr 3 aylık alamazsın 2 aylık alırsın mayısta onaylanm ış

En devletten baktığımda kabul edildiği tarih 29,04,2019 kaymakamlığa Mart ayında başvuru yaptim

28 nisanda basvurdum dedin konuyu actıgında şimdi mart diyosun

Kaymakamlığa gittiğim ay Mart e devlette 29 Nisan yasiziyor

Efe67

Basvuru tarihi ne yazıyor e devlette

onay tarihi itibariyle maaş baslar

Yanlışlık yokmuş sosyal hizmetleri de aradım.artık başvuru değil kabul olunan tarih baz alınıyormuş 2022 de.hatta 31.1.2019 kabul tarihiymiş.960 TL’de şubat ve mart ayınınmış.31 ocaksa kabul tarihi ocak niye yok diye sordum.artık aylığa dönüldü.yeni durum buymuş.diyor kutup yıldızı

Arkadaşım yazdığından sen bişey anladınmı? Aybala he yaw zaten arkadaşım bizde aynı şeyi konuşuyoruz şubat basvuruysa subata maaş alamazsın martta alırsın yani bu ne demek şubatta sayılıyor demek sen olayı anlamamışssın

Efe başvuru tarifi nedir

Efe67 sen iki aylık alırsın martı sayma nisanında sayma nisanın 29unda kabul edilmiş mayıs haziran alırsın

Fatma kabul edildiği tarih nereden anlaşılıyor

Errain kabul edildiği ayın bir sonraki ay başlar nisanda onaylanmış mayıs ve haziran alırsın

Üst Alt