Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylık için başvurdum. Ne kadar maaş alacağım?

@usernamen34
temmuz 25 den ağustos 3 üne kadr olan günlerde kontrol edın
[FONT=sans-serif]
2022 Maaşı Ödeme Günleri
Doğum tarihinin son rakamı 0 - 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü. yani ayın 5 i
Doğum tarihinin son rakamı 1- 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü. yani ayın 6 sı
Doğum tarihinin son rakamı 2 - 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü. yani ayın 7 si
Doğum tarihinin son rakamı 3 - 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü. yani ayın 8 i
Doğum tarihinin son rakamı 4 - 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü. yani ayın 9 u
alacagınız mıktara gelınce aylık olarak engel durumunuza göre alırsınız
%40 - % 69 arası 482 lira alıo
%70 ve üzeri ise 723 lira alıo

[/FONT]

Bir evde 2 engelli var 1980 tl emekli maası 1305-1390 civarı bakım aylıgı var zam ne kadar oldu bilmiyorum ve 480 tl 2022 maası giriyor eve 775 tl kiramız var 2. Engellinin raporu 90 ona engelli aylıgı alabilirmiyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ugurkrdg

emeklı maaşını alan kim
engellilerin ikisinde de eskı ismi ağır engellı yenı ismi tam bagımlı kısmı işaretli mi
kira derken gelir olarak mı gider olarak mı var
biri %90 mış diğer engellının ki kaç
evde kaç kişi var
bağ bahçe arsa araç koyun keçi inek vs varmı
her ne ad adı altında olursa olsun başka gelir var mı.
bu bilgileri bilirsek yardımcı olabilirik yoksa bu bilgilerle çok net bi cevap verilecegını sanmıom

-mka

Kaynanam % 90 engelli esim onun bakım aylıgını alıyor malül olarak emekli oldu kaynanam 1980 civarı aylık alıyor ve agır engelli ben %55 engelliyim 480 alıyorım evde 5 kişiyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ugurkrdg
şimdi kaynananın malül emeklı maaşı var + ebm alınıyo ondan dolayı (eşinizin aldıgı)
siz 2022 alıyonuz
sorunuz siz ebm alabilirmisiniz ve kaynana ebm + malul maaşından ayrı olarak 2022 alabilirmi
kaynana malül emekli maaşı aldıgı için sigortalı oldugu için 2022 alamaz sizde ağır engelli yada yeni ismi tam bagımlı rapora sahip değilsiniz sizde ebm alamazsınız.kısaca başka bir engelli maaşı girmez sizin haneye

-mka

2022 icin %77 rapor ile

1 temmuz 2019 başvuru
11 temmuz 2019 onaylandı

Bugün edevlet te baktım ödemeniz hazırdır 763tl yazıyor

Temmuz ayını sizin dediginiz gibi yonetmelikten dolayı alamiyoruz galiba.

usernamen34
yönetmelik öylede son zamanlarda farklı uyuglma edıolar ama ağustosda zam farkıyla beraber alırısn maaşını

Üst Alt