Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylık için başvurdum. Ne kadar maaş alacağım?

Bende maaş için 24.04.2019 ayında başvurdum kaymamakamlıktan iki kişi geldi evime sorular sordu bende cevapladım evden çıkmadan önce telefonuna mesaj gelecek dediler ve gittiler ama hala mesaj gelmedi ben bunu nasıl öğrenebilirim bilgi verebilirmisiniz yada ne zaman mesaj gelir raporumun oranı %51 ama telefonuma mesaj gelmedi sizce ne zamana kadar gelir bilgi verebilirmisiniz lütfen

Benim biran önce e devlet şifremi alıp bakmam lazım bide e devlette onaylandığını mı yazıyor e devlete girdiğim zaman nasıl bakıcam peki ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Son düzenleme:
Git pttye 2 TL şifre al e devlete gir Yardım yaz orda 2022 yazar devam ediyor başvuru falan yazar

Selam aleykum arkadaslar benim basvuru tarihi 26.06.2018 1 senelik sureli raporum var ben bu onumuzdeki ayda maas alicakmiyim yoksa doluyomu suresi onumuzdeki ay temmuz oluyor maaslari ayi doldurupmu veriyolar yoksa o ayinkini pesinmi veriyolar bilmediyim icin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim hayirli gunler.

Bana soruyosan bu ay aldim ben maasi diger ayi soruyorum 26 haziran ya basvuru ayi 4 gun icin vermeme yaparlarmi diger ayi

Ya az önce bana mesaj geldi engelli maaşı için başvurduğun onay kabul oldu her ayın 6 ila 10 arası PTT den alabilirsiniz yazmış acaba ben bu parayı ne zaman alırım ve kadar alırım hangi ay alırım bide başvuru tarihim 24.04.2019 tarihinde başvurdum

Errain ne alakasi var kardesim kafa bulmakla gecen sene haziran 26 sinda basvurdum diyorum bu ayin maasini aldim diyorum calistiginda haziranin maasini temmuzda aliosun ya burdada oylemi isliyo diyorum yani temmuzda aldigimiz haziran maasimi yoksa temmuz maasimi egerse haziransa suresi dolmus raporumum temmuzda almam maas bilgisi olan varsa cevapladim dedim bunun neresi kafa bulmak daha detayli anlamissindir umarim

@Akanesma
doğum tarıhıne göre ödenıyo

[FONT='inherit']2022 Maaşı Ödeme Günleri[/FONT]
[FONT='inherit'] Doğum tarihinin son rakamı 0 - 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü. yani ayın 5 i
Doğum tarihinin son rakamı 1- 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü. yani ayın 6 sı
Doğum tarihinin son rakamı 2 - 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü. yani ayın 7 si
Doğum tarihinin son rakamı 3 - 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü. yani ayın 8 i
Doğum tarihinin son rakamı 4 - 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü. yani ayın 9 u
alacagınız mıktara gelınce aylık olarak engel durumunuza göre alırsınız
%40 - % 69 arası 482 lira alıo
%70 ve üzeri ise 723 lira alıo[/FONT]

eyvallah 2022maasları peşin ödenir haziran maaşını herkes aldı sende aldın sen raporun bitiş tarihine bak 26 haziranda bitiyorsa 4 gün fazla almışsın sana temmuz maaşı vermezler

-mka

Ben 13.05.2019 tarihinde başvuru yaptım hala sonuclanmadi e Devlet de de birsey yazmıyor ne zaman sonuçlanır ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet6060

normalde 15 - 20 günde ama bulundugun yerdekı yogunlugada baglı 1 ay ve dahada fazla sürebilir.

-mka

Bugün e devlette devam ediyor yazdı başvuru tarihi 2013 o zaman reddeilmisti şimdi kabul edilmiş ama neden 2013 yazıyor başvuruda?

Mehmet6060
ilk başvurun o tarıh oldugu için.red cevabı almış olsanda ,lk kez o tarıhte başvurmuşun. onda merak edecek bişi yok

-mka

Geriye dönük vermezler dimi

Mehmet6060

hayır.ebmde toplu ödeme gerıye dönük ödeme yok sadece 2022 de toplu ödeme var

-mka

Ne kadar alırım rapor %82 başvuru tarihi , 13 Mayıs onay tarihi 14 haziran birde temmuz da mı alırsam kaç aylık alırım toplu olarak ?

Mehmet6060

%70 - %100 arası olanlar 723 lira alıo fakat aü zamlanacagı için bu rakam 20 ila 50 tl arası artabilir 2022 de onay deil başvuru tarıhınden ıtıbaren bırıkenler verılıo ama son dönemelrde artık onay tarıhndn sonrakıler verılıo dıe söylentıler var

2022 maaşları her ayın kaçında güncellenir hesapta görünür

2022 maaşları her ayın kaçında güncellenir hesapta görünür
kardeş güncellenmeyı hesapta görülmeyi boş geç günü herkes aynı günde almıo günün geldı mı alırsın dıcenkı gün hangi cevap aşagıda
[FONT=sans-serif]doğum tarıhıne göre ödenıyo[/FONT]

[FONT=sans-serif]2022 Maaşı Ödeme Günleri[/FONT]
[FONT=sans-serif]Doğum tarihinin son rakamı 0 - 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü. yani ayın 5 i
Doğum tarihinin son rakamı 1- 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü. yani ayın 6 sı
Doğum tarihinin son rakamı 2 - 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü. yani ayın 7 si
Doğum tarihinin son rakamı 3 - 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü. yani ayın 8 i
Doğum tarihinin son rakamı 4 - 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü. yani ayın 9 u
alacagınız mıktara gelınce aylık olarak engel durumunuza göre alırsınız
%40 - % 69 arası 482 lira alıo
%70 ve üzeri ise 723 lira alıo[/FONT]

İyi gunler 2022 için %77 rapor ile 01/07/2019 basvurdum 11/07/2019 onaylandı. Agustos ta ne kadar alırım tsk ederim.

usernamen34

çok iyi ilk kez bu akdar kısa sürede baglanana denk gelıom.ağustosta sadece 1 aylık ağustos maaşı alırsın zamlı mıktarı 763 lira oldu %70 ve üzeri

-mka

Cevabiniz icin tsk ederim. Bu durumda Temmuz ayi maasi boşa mi gitmiş oluyor.

usernamen34
2022 de başvuruyu takıp eden aydan ıtıbaren ödeme edılıo.siz temmuzda başvuruksunuz takıp eden ay ağustos o yüzden ağustosda alacaksınız boşa gitme die bişi yok yönetmelık böle.gerçi artık bazı vakıflar başvuru değil onay tarıhıne bakıomus.

Üst Alt