Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musty35

Kendimi kandirmiyorum bayramdan önce ödenir sen rahatına bak

Şimdi biz eylülde toplu hazirandan beri yatan parayı 3aylik olarak alacağız degimi

2022 eylülde hazirandan beri yatan 3aylik olarak alacağız degimi

Arkadslar

Böyle değilse hiç olmasın daha iyi

Hâziran dönemi bitti, yani havada bulut 3 âylığı unut
Eylülde peşin aylığınıza talim var
Hayırlı olsun

Son düzenleme:
Tmm da 1370 almicakmiyiz kalem alanın dediği gibi

Hâziran dönemi bitti, yani havada bulut 3 âylığı unut
Eylülde peşin aylığâ talim var💰

Resmi gazete yayınlanmadiki herkes bu miktarı alacak
Iz biliyor inşallah bu miktarı aliriz

Onun bunun lafina bakmayin arkadaslar herkes rutbesi belli ahkam kesmesin engelli maaslari aylik olmicak diye kendi yirtan arkadaslar vardi.simdi ne oldu simdi.onlar araya girmesin neydi belirsiz yasam tarzi

afyonlu_03
Şimdi yani resmi gazetede yayınlandımi yani eylülde 1370 tl almicakmiyiz

Kalem abla bu kesinleştimi çünkü çoğu engelli burda zam yapıldı diye sevinirken 1370 tl alacaklarını biliyorlar eylül ayında bende dahilim

Henüz resmi gazete de yayımlanmadı. Bu ay yada gelecek ay yayımlanır. Maaşlarin aylik olacagini ilk gundeme getirenlerden biriydim. Kesinlikle aylik olacak. Aylik olmasi iyi olmayacak diyenleri de anlamak güç. Aylık olmasına karşı olanlar yine isterlerse bekleyip üç ayda bir alabilirler :) Maaşlara zam da olabilir. Ak parti ekonomi yüzünden oy kaybi yaşadı. Bunu anlamış olacaklar ki Tayyip erdoğan bugün külliyede yaptığı konuşmada sosyal politikalara vurgu yaparak sosyal politikalar da daha fazla reform yapılacağını yoksul kesime daha cok yogunlasilacagini söyledi. Konuşmasının büyük bir bölümünü sosyal politikalara ayirdi.

iLLeqaL
Tmm da eylül ayında 1370 toplu alacaktik ee bu noldu simdi 400 tl ben kiraciyim em3ayda bir veriyordum

rivotril01
Düşündüğün şeye bak
3 ayda veren kiracı nerede görüldü
Aylık Verde sevinsin fukara evsahibi

rivotril01

İns kardes ayliklar bi gelisme olur olmazsa yandik

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorro

Kardeşim neyi düşünüm sana msj yazmayimi 3aya bir kirasını toplu veriyordum anladin simdi aylik oldumu düşecek gormedisen gör iste

bazı arkadaşlar halen anlamış değil. arkadaşlar direk olay şu. aylık olursa ilk aylık eylülde başlıyor. yani üçün birini alıcaz. ve ay ay takip edicek. aylıklar. alışırsınız sıkıntı yapmayın :)

Yahu sizin ne istediğiniz belli deil bi aylık olsun istiyoruz bi üç aylık olsun diyonuz aylık olursa üç aylığın üçte birini alacaksın eylülde ekimde ikinci maaşı alacakşıñız biriniz diyo 1200 tl mi alıcacaz biriniz diyo 1300 tl mi alıcaz yahu siz emeklimiziniz bu kadar para bekliyonuz dua edinde şu hizmetler devam etsin emekli bile bu kadar para almıyor şu kadına okadar eziyet ediyonuzki kimse bu eziyete katlanamaz kadın yüz defa aynı şeyleri yazıyor aynı sorular soruluyor el insaf yani konunun özeti şu aylık olursa maaşını üçe böl alacaın maaş bu Kalem hanım genede bıkmadan cevap verdığin çok teşekkür ederim arkadaşlar adına

Son düzenleme:
Abla bakım maaşi na zam varmı bu ay ve yukarıda yazdığın doğrumu ben özürlü maaşi aliyom 3ayda bır her aymı alcem bundan sonra

Abla öndenmi gidiyo ödemeler tembus ağostos ayı ne oldu kfm karıştı eylülde 1200 tl almicezmı

Tembus ödendi ya,Haziranda peşin 3 aylık.

Eylülde peşin aylık artık,3 aylik değil

Ali 1234
Ne demek emekli almıyor ikramiyelrr ney senin gözün kör heralde birader nerde yasiyon

nurlah

değişiklik yetişirse eylülden itibaren 2022 maaşları aylık olarak ödenecek.

rivotril01

böyle bişiye niyet ettılerse yetişir sanırm ha eylüle yetişmezse bir sonrakı maaşa yetiştirirler.

-mka

Tmm bir sonraki ay aylik olsun bisey demiyorum bir ton engelli eylülde 1300 alacağını biliyor yazık ptt ye gidecek 1300 yerine 400 adam şoka girecek yazık değilmi kardes ya zaten e rapor da demişlerdi 6 aydir hala işleme geçecek

Ali 1234
Yok emekli değilim pisikyatriden engelliyim emeklilere bayram ikramiyesi ayrı maaş ayri ödendi biliyon burda engellilere zam verildi ha birde baya engelli eylülde 1370 alacam diyor dedim 400 alacan adam bayıldı şoka girdi yani eylülden sonra olsa tmm birde bayram var arada birader

Sonra bir daha zam
Yeni yılda

Ya şu resmi gazeteye bir düşsün bakim düşmezse yine 3 aylik aliriz artık allah bilir gerisini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt