walera;
Arkadaşım yıllardır aldığımız maaşıo kesemezler keserlerse kendileri belalarını bulurlar, rayiçmiş bilmem neymiş, şimdiye kadar yoktu böyle birşey, insanlar evlerin duvarlarını mı yiyecek, nerden çıktı bütün bunlar, biz yıllardır alıyorduk da gelip rayiç hesaplayan mı vardır neden bu sene çıkardılar bu saçmalığı
BAkın bu maaşlar kesilirse biz internee falan da giremeyiz, hangi parayla interneti ödeyeceğiz, yapmak istedikleri tek birşey var engellileri sosyal hayattan tamamen söküp almak, eve mahkum etmek, parası olmadan zaten dışarı çıkamaz, daha evrimi bile kabullenmeyen, bütün bilim adamlarına sırt çeviren AKP den başka ne benlenir, belki bu engellilerden de Stephen Hawking gibi bir bilim insanı çıkacak, nasıl olur da onları her türlü eğitim, sosyal haktan mahrum ederler, şimdi ben üniversite okuyorum, evrim öğretiyorlar ama Akp Tübitak'a bile el atmış DArwin başta olmak üzere bütün bilim adamlarının kitaplarının yayınlanmasını yasaklamışlar, zorla "Peygamberimizi şöyle seviyoruz, böyle seviyoruz gibi" dersler sokuyorlasr müfredeta