Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS bitti. Sınav sonrası düşünceleriniz nelerdir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
2022 EKPSS "oldu bitti" geriye ne kaldı. Kaç puan bekliyorsunuz sizler arkadaşlar?

ben girmedim hayattan ümidimi kestim
bu dünya cehennem olmasın
ayDÜNYAvazooynadığın bir pc oyunu var mı

Neden sınava girmedin Ahmet hiçmi umudun yok?

Onlisans 34 net 80 puan bekliyorum iyi geçti.

Çalışmamin karşılığını malesef alamadım önlisans 77 78 bekliyorum ama tamamen hayal kırıklığı Türkçe bı banami zor geldi anlamadım

Türkçeyi normal kpss formatında sormuşlar bence

30 net bekliyorum ama atanmayı beklemiyorum :(

Matematik sorularını lisans düzeyi için kolay sormuşlar
Türkçe de zor değildi, paragraf ve cümlede anlam

Tarih beklediğimden zordu. Önceki senelerde i.ö 2-3 soru gelmiş ve kısmen kolaydı, bu yıl ne absürt soruydu öyle, törenlere resmi protokol oturma düzenine ne denir? O kadar kaynakta hiç rastlamadım.

Kısacası yatkın olmadığım bölümlerin soruları kolay, kendi bölüm sorularım ise zordu. Yani yine hüsran :)

O KADAR iğrenç bi sınavdı ki ilk kez lisanstan girdim hem süre yetmedi hem gk çok zorladı mat türkçeye süre kalmadı resmen o kadar çalıştım kabus gibiydi

Matematik (Lisans Genel) dışındaki bütün dersler son derecede zordu. Öyle sorular vardı ki dersi yalayıp yutsan bile kesinlikle bilinmesi mümkün olmayan sorular vardı. O yüzden büyük şükranlarımı sunarım bu soruları hazırlayıp önümüze çıkaranlara. Çok büyük öfke doluyum ve hayal kırıklığı yaşadım.

GaribanÖğretmen

Muhtemelen öyledir ama önceki sınavlara katılmayıp bu sınava girmiş bir adaya yapılan büyük bir haksızlık var ortada. 2020 de 70 üstü puanı çok rahat almış biri bu sınavdan o puana kesinlikle ulaşamaz. Hal böyleyken de bu yıl sınava girenlerin hakkına girilmiş oluyor. Katılım yüksekse normal düzeyde sor herkes alması gereken ortalama puanı alsın. Zaten daha yüksek alan sıralamada önde olacak ve atanma şansı yüksek olacak. Zaten hayata geride başlıyoruz ve birçok hakkımız her geçen gün elimizden alınıyorken bu derece de bir sınavla insanların ümidi niye ellerinden alınıyor. Böyle soru soracaklarsa ayrı bir sınava da gerek yoktu. Kpss ayarında hatta daha beter sorularını gördük sayelerinde. Ben şahsen hakkımı helal etmiyorum. 2020 de sınava giremeyip bu sınava girdiğim için olası bir atama hakkım gasp edildi.

naps Eğitim, sınav ya da atama. Bu zamana kadar dört dörtlük yapıldığına hiç şahit olamadım ki zaten.

Ramazan davulcusu gibi her yıl yeni bir milli eğitim bakanı ve yeni bir sistem. Ygs lys sbs teog meog, şuanda hangisi var acaba bilmiyorum.

Sınava girsen ataması ayrı dert, kontenjanı ayrı dert, engelliye ayrılan sayı ayrı dert.

Artık kura ile arama çekilişlerine bile inanmayan, güvenmeyen insanlar var. Mülakatları söylemiyorum bile.

Sonumuz hayrolsun, i̇nsanların emeğinin karşılığı bu olmamalıydı.

Lise matematik var mıdır aranızda hocalarım? Bildiğiniz whatsapp grupları varsa paylaşabilir misiniz?

Bilgisi olan varsa geçen yılın öğretmenlik taban puanlarını bulamıyorum yardımcı olur musunuz

arkadaşlar bu sene ikinci kez alım olacak mı bilgisi olan var mı?

Merhaba.

28.04.2022
17.05.2022 Bu tarihlerde mi tercih olacak yoksa sınav sonucu açıklandıktan sonra mı acaba

Ben katılmadım daha önce 2 defa girip 4 kez tercihte çıkmamış birisi olarak hiç girmem girmeyeceğim boşa zaman para kaybı

Ekpss sınavına girdim. Genel Kültür de baya boş var. Barajı geçebilme şansım var mı?

Genel yetenek iyi geçti sayılır. Sadece genel kültür de 12 soru yapabildim. Malesef sonrasına zamanım yetmedi. 60 alabilme olasılıgım yok sanırım? Bilirsiniz baraj puanı 60 :) Teşekkürler.

Ben 87 aldim ortaogretimden 27 gy 18 gk atanicaz ins standart sapma 1 2 puan getirir muhtemelen bu yil zordu sinav

Ben önlisanstan girdim. Türkçe neden bu kadar zordu anlamadım. Türkçe yüzünden düşük gelecek puanım. Matematik dışında zordu diger dersler diyebilirim. Gerçekten Türkçeye gıcık oldum ama yaa.

olacak ıkıncı atyama secimden dolayı 3 atama bile yapabilrier

Günaydın...
EKPSS 2022'de benim GY'de 22 Doğru-2 Yanlışım, GK'de de 26 Doğru ve 4 Yanlışım yani toplam 48 netim var..Kaç puan çıkıyor? Bir yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada ortaöğretim zihinsel kategorisinden girdim..

80 üstü puan gelir iyi net çıkarmışınız.

74-75 arası standart sapmadan da 1-2 puan getiririr.

Üst Alt