Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS bitti. Sınav sonrası düşünceleriniz nelerdir?

Arkadaşlar ! Bir sualim olacak, yanıtlarsanız sevinirim. Ben hesaplama yaptım kitapçıktan doğru ve yanlışı gözettim. 67.5 Puan çıkıyor bu puanla atanabilirmiyim ?

rgndmr
Atandığın kuruma göre değişebilir. Normalde sürekli rapor ise istenmez ama rahatsızlık ve hastalık durumunda bir değişiklik olursa kurumlar yeni rapor ya da durum bildirir raporu ister.

Kerami
Bu tercih tarihi kuraya girenler içindir.

Açıklanmasına dört gün kaldı, yine bir umut heyecanla bekliyoruz ama sonu hüsran oluyor. Kontenjanlar çok az.

Yafes.o2 Lise mi, önlisans mı veya lisans mı diye sormuştum? Lise ise alacağın puanla ataman zor eğer imam-hatip mezunu değilsen.

Ekpss/2020

Arkadaşlar 2020 de ekpss ye katılan kardeşlere atamaları ve tercihler ne zaman açıklandığına dair suallerim olacak lütfen anlayış gösteriniz administration bey

merhaba arkadaşlar ekpssden 65,20 puan aldım şansım nedir tercihler ne zaman yardımcı olursanız sevinirim

hserce1981 Tercihler aralık ayında yapılıyor genellikle. Bu puanla atanmanız biraz zor gibi.

1208.sıralama 80.399 puan hedef 2024 88 puan boş durmak yok calismaya devam bir sifirdan büyüktür.geçmiş geçmişte kaldı. Herkeze geçmiş olsun.Tek umudumuz atanmak.Bunu da başaracagim. Umudunuzu kaybetmeyin.Calismaya devam.herkese başarılar dilerim.

sınavdan çok umutlu değildim. 84.1 puan aldım önlisans. Atanırmıyım bilmiyorum.

Ruthgar

Bu puan ile atanamzsan sınavlara girmek saçmalık. 2023 seçimlerinde alımlar fazla olur ve atanirsin diye düşünüyorum.

Bakalım tercih zamanı gelsin.Bir yer olsa da gitsem diyorum.

Gidersin sıkıntı yapma puanın çok güzel yine 78 lere düşer atamada.

İstanbul olmasin memur maaşı ile zorlanirsin. Kiralar uçtu İstanbul'da 10k alti maaş ile yasayamazsin. Umarım küçük bir il ya da ilçeye atanirsin.

Antalya-Çanakkale-Eskişehir Bir kaç il daha var aklımda.

Çanakkale en iyi tercih sakin Antalya seçme kiralar deniz kenarına yakın evlerde 30k oldu iç kesimler 20k Antalya'da kiralar uçtu. Eskişehir uygun olabilir ama Çanakkale en güzeli...

Ruthgar Umarım atanırsın, güzel puan almışsın. Her şey gönlüne göre olsun. Eskişehir benim memleketim, fazla kalabalık değildir, insanları anlayışlı ve kibardır, asayiş problemi yoktur ama bunlara rağmen benim de tercihim sırf deniz faktörü yüzünden Çanakkale olurdu.

Teşekkür ederim atanma zor derken yüzde kaç ihtimalle memur yada hizmetli olurum

hserce1981 Eğer ortaöğretimden girmişseniz 80 puanın altının atanma şansı pek yok. Önlisans ve lisans mezunları için puanlar biraz daha düşük olabiliyor. ÖSYM'nin sitesinden geçmiş atamalardaki puanlara bakabilirsiniz daha geniş bilgi için.

Merhaba

Merhaba GÖKYÜZÜ12.rumuzlu arkadaşımın yazısına cevap şeklinde mesaj yazmak istedim. Çok doğru söylemişsin arkadaşım,Türkçe'yi normal KPSS formatında sormuşlar gerçekten çok zordu çok hakverdim sana.

Üst Alt