Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS bitti. Sınav sonrası düşünceleriniz nelerdir?

80 üstü puan derken tam olarak kaç puan gelir?90 mı 91 mi kaç?

CgrFb
Sınav girdiğin bölümle alakalı standart sapma olayına göre puan değişikliği olabilir. Kaç netin varsa sonuçlar açıklandığında bakılır alınan puanlara.

Kerami
Sınav sonucunun açıklanacağı tarih bu. Tercihler olursa ösym sitesinden bakarsın.

Protesto edin! Kimse bu sınava girmesin 80 ve 90 puan alamayan atanamaz. Alım zaten az olacaktır.

20181.nci sınavım engelli meb hizmetliydim 3 yıllık 2020 2. Nci sınav da sağlık kendi işim geldi 2022 3.ncü bunu öylesine girdim. Gy 27 doğru 1 yanlış 2 boş Gk 30 doğru puan 97 hesaplanıyor internet fakat kullanmayacağım bu puanı hatıra kalsın zihinsel den darısı size

Sıkı bir çalışma ile güzel sonuçlar alınabilirdi .. ama sonuç ne olursa olsun adaletli bir yerleştirme olacağından şüpheliyim .. pek umudumda yok açıkçası..

Yalnız 2 defa 90. Küsur
puan aldım bel fıtığı boyun fıtığı başlangıcı bacak genetik damar tıkanıklığı 3 yıl engelli hizmetlilik okul açıkken her gün temizlik yaptım bu hastalıklarla ağrılarla artı psikolojik rahatsızlık şükür sağlık kendi işim geldi 97 puan geliyor çerçeveleteceğim

Kamuda çalışan Sözleşmeli Personel (4B) içinde %3 Engelli çalıştırma zorunluluğu getirildiğinden kamu kurumlarında yaklaşık 12.000 (ONİKİBİN) engelli açığı oluştu. Bu alımın büyük kısmını seçimlerden önce 2 veya 3 seferde yaparlarsa engellilerin atanma şansları bayağı bi artar.

Kerami

Tercihler olduğunda bunu ösym açıklar. Normalde sınav sonuçları 1 ay sonra açıklanır ama ösym tarihleri değiştirebilir.

Hocalarım benim genel yetenek 26.25 net genel kültür ise 14.75 net ve toplamda 41 net var.Sınava genel görme işitme 2 lisanstan girdim tahmini kaç puan alırım?

sınava belli şartlar koymaları lazım mesela 18 yaşındaki 30 yaşındaki 45 -50 yaşındaki adam da bizle aynı snava giriyor...
sonra atama yapılacağı zaman yığılma oluyor 100 kişilik kadroya 500 kişi başvuru yapıyor bizlere sıra gelmiyor...

bu sistemde memur olmak sıkıntı....

Ekpss 2022 önlisans tarih sorusu iptal olmali

Önlisans tarih sorusu Moskava antlaşması yapıldığı günlerde TBMM yi tanıyan devlet demiş cevap Afganistan demişler ama soru açık değil o zaman fransayi ne diye şıklara katmışlar tarih vermeden Afganistan i düşündürecek hiç bir açık bilgi yok soru anlaşılır şekilde değil Fransa'da Rusya'dan sonra tanımıştır TBMM'yi oysa afganistan Rusya'dan önce tanımıştır dostluk antlaşması ve tanıyan ilk müslüman devlettir herhangi bir bilgi yok
Ben tekmi böyle düşünüyorum ÖSYM 3 gün geçtiği için dilekceyle itiraz edemedim soruya tarih öğretmenleri varsa inceleyin lutfen

Arkadaşlar bir şey soracaktım sınav başlamadan önce optik formu doldururken heyecandan ötürü tam ne yaptığımı hatırlamıyorum.Optik form kısmında ad soyad t.c ve imza dışında herhangi bir kodlama yoktu değil mi? Aynı zamanda kitapçık numarası da optik form da yazıyordu onu olduğu gibi kitapçığa yazacaktık değil mi? Büyük endişe içindeyim acaba hata mı yaptım diye? Bu durumlarda barkod okuma devreye girer mi?

Sınavı genel olarak değerlendirdiğimde normaldi diyebilirim. Türkçe önceki sınavlara kıyasla biraz zordu, daha doğrusu Türkçe'yi en sona bıraktığım için zamanı verimli kullanamadım. Paragraf soruları çoğunlukta olduğu için vakit yetmedi.

Genel kültür gerçekten zor geldi bana. Genel yetenek daha iyiydi ama yine de süre yetmedi gibi. Bu yıl çok fazla kişi de sınava girmiş bilemiyorum ne olacak

Selin_

Herkese göre zor bir sınav oldu "OLDU BİTTİYE GELDİ" bu sınav EKPSS 2022 sınavı. Sonuçlarına katlanacağız artık.

TAM 15 GÜN KALDI SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA.

Sosyal bilgiler öğretmeni varmı aramızda

Merhaba arkadaşlar Lisans 40 netim var
genel yetenek 20.5
genel kültür 19.5
sizce atanma şansım var mı?

abicim bu sınavın kriterleri olması lazım 18 yaşındaki 20 yaşındaki 40 yaşındaki adam da bizle aynı sınava giriyor böyle olunca atama yapılacağı zaman yığılma oluyor memur olup atanan sınava girenleri de saymıyorum bile ....

Poyraz_

Kimse Kimsenin özgürlüğünü etkileyemez isteyen herkes girebilir sınava 18 yaşta girebilir 25 yaşta girebilir 40 yaşta girebilir haa gelelim memur olup tekrar girenlere adam kurumunu değiştirmek ister girer ünvanını değiştirmek ister girer okul bitirmiştir nitelikli olarak işine devam etmek ister hem maaşı artar hem de emeklilik maaşı ve ikramiyesi artar o yüzden sınava girer ve her zaman yüksek puan alan kazanır kim daha fazla çalışmışsa kim daha fazla soruyu doğru cevaplarsa o kazanır

Burada birbirimizle tartışacağımıza, bu enerjiyi kontenjanların arttırılması için harcasak daha yerinde olur. Boştan yere kalpler kırılmasın.

Burada birbirimizle tartışacağımıza, bu enerjiyi kontenjanların arttırılması için harcasak daha yerinde olur. Boştan yere kalpler kırılmasın.

Olmaaaz, bizim milletimizde kalıtsal bir hastalık var. Zinhar devlet ve devlet adamları eleştirilmez. Onlar yapıyorsa vardır bi bildikleri. KOSKOCA devlet büyüklerinden daha mı iyi bileceksiniz siz?

Elin kıçı kırık, haritada bile parmakla gösteremeyeceğiniz ülkede dahi halk yanlış gördüğü şeyi dile getiriyor, çıkıp protesto edip ses çıkartıyor.

GaribanÖğretmen Bir diğer kalıtsal sorun da birbirimizi sürekli aşağıya çekmeye çalışıyoruz. Aslında biraz da bu yüzden birlik olup da istediğimizi elde edemiyoruz.

Kişisel görüşümü yazayım.. Benim durumum şöyle oldu.. GY de 14 15 soru filan yapmışımdır sadece emin olduğum sorulrı cevapladım. GK de son anda fark ettiğim halde minimum 25 net bekliyorum aşağı yukarı durum bu. 10 yıldır memurum sınava kadro değişikliği için gidim ikinci üniversitemi okuduğumdan lisans bitene kadar gireceğim bu sınvlara galiba.

DJ_BORAN

Aynen kardeşim bende gih memurum düz memur yani bilgisayar programcılığı için girdim sınava hem maaş artışı hemde emeklilik şartları daha iyi

EKPSS 2024 sınavına sıra geldi. Artık umutlarımız başka sınavlara kaldı diyen varmı?

EKPSS 2024 sınavına sıra geldi. Artık umutlarımız başka sınavlara kaldı diyen varmı?

TARİHE NOT DÜŞELİM.

Öğretmenler için 3 atama olsa bari bu sınavdan sonra önümüzdeki yıl seçim var belki bişiler olabilir

Merhabalar. % 42 oranında 2000 yılında almış olduğum sürekli raporum var ve 2002 yılında Maliyeden % 40 onaylı vergi indirimim de var. EKPSS yerleştirme tercihlerinde puanım yeterse atama işlemlerinde raporun eski tarihli ve TC kimlik numarası yok diye sorun çıkartabilirler mi? Böyle bir sorun yaşayan ya da eski raporla memuriyete geçen var mı? Teşekkürler.

Üst Alt