Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS ile atananlar buraya

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. 17 Şubat sonuçlarına göre atanan ve kurumdan haber bekleyen kişiler olarak bu başlık üzerinden haberleşelim dedim.

Aldığım duyuma göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesine atanan işbaşı yapmış...

İzmir meb e atandım ve kuruma evrak teslimini gerçekleştirdim. Evrak teslim süresi bittikten sonra kurul oluşturulup evrakların doğruluğunun kontrolü yapılacakmış. Bu kontrol sonrasında ihtiyaca göre görev yerlerine yerleştirme yapılacakmış. Bazı meb'ler daha evrak bile istememiş süreç yavaş işliyor gerçekten .

Ufaktan göreve başlamalar başladı gibi duruyor. Pazartesiden bu yana 3 farklı kişinin göreve başladığını öğrendim. 2'si belediye 1'i de karayolları.

Güvenlik soruşturması mı yoksa arşiv araştırması mı yapıldığı konusunda da belirsizlik var.

halen memur olarak çalışanlardan çalıştığı kurumdan muvafakat istenecek. onlar için uzun sürer.
ilk defa atanan memurlar (çakılı kadro olan belediye, üniversiteler erken iş başı yapar) bakanlık teşkilatlarında atama kararnamesi bekleyecek. bayram sonu işe başlanır diye düşünmekteyim.

Hocam peki şehre yerleşme için ek süre tanınıyor mu? Yani ben İstanbuldan Trabzona gideceğim fakat ilçem henüz belli olmadığı için ev araştırmalarını yapamıyorum. İlçe bölge tam olarak netleştikten sonra bir süre tanıyorlardır değil mi göreve başlamadan önce?

sisifos

evet, 15 gününüz oluyor. İkametinizin olduğu şehre atandığınızda süre tanınmıyor sadece.

Arkadaşlar 17 Şubat 2022 Ekpss Atamasıyla Atandım.
2018 Ekpss P3 : 80,463 Atandım.

Milli eğitim e Atandım

İlkokul a Atamami yaptılar.

Üzerimde ezici bir güç olarak bana davranıyorlar

Ezici güç dediğim Azarlamiyorlar. İyi davraniyorlar.
Ama

Masabaşı işten ziyade getir götür İŞİ yaptırıyorlar.

Normal mi ??

Yeni Memursun Normal diyorlar

guleman18 okulda başka memur var mı? Yaptıkları normal değil ama alışmanız için hemen işin başına oturtmamış olabilirler diye iyimser düşünüyorum.

MEB de hangi kadroya atandınız? Adaylık sürecinde okul idareleri biraz uğraştırır memuru normal bence, bende o süreci yaşadım MEB de gelip geçici durumlar moralini bozma kardeşim.

guleman18

Hayırlı olsun. Nereye atandın? Normalde masabaşı iş verirler ama getir götür işi yaptırıyorlarsa iş yapabileceğin kadrolar dolu olduğu içindir ya da arkadaşların dediği gibi alışma sürecini atlatman için yapıyor olabilirler.

Son düzenleme:
guleman18 4 yıldır burdayım ve yazdıklarını ara ara okuyorum.. 80 puanla sınırda kalmıştın bu duruma çok üzülmüştün bunu pek çok kez yazdın.
ama şimdi memursun, milyonlarca işsiz varken sen memursun.. 5 dedi mi çıkıp evine gidiyorsun cumartesi pazarın var maaşın da yatıyor..
şuan getir götür yapmayı mı tercih ederdin ? yoksa halen oturmuş sınava çalışıyor olmayı mı ?
inan o bahsettigin durum da gecici, sen bunları düşünüp moralini bozmak yerine, tadını cıkar :) artık memursun..

denizkızı
Okulda tek memur benim
@N.akdag
MEB Memur kadrosuna Atandım
lacivert
İlk tercihim geldi. 30 tercih içinden
ANKARA beklemiyordum süpriz oldu.
@S.P.O.R
ÇOK sıkıntı çektim Tam Ekpss den Atanmak için 7 yıl çalıştım, emek verdim, her yerlere başvurdum
ALLAH bir kapı kapatır bin kapı açar. Umudumuzu kaybetmeyin kardeşim
Günü gününe (Günlük ) 5 saat çalışın kazanırsınız 🤲

Hayırlı olsun hocam bende yeni öğrendim bu ekpssyi başvuruları kaçırdım ama 2024 e girebilirim inşaallah. önlisans kpss ye gireceğim ama puanlar yüksek kapatıyor orada bakalım hayırlısı.

Lisans Ekpss Hazırlık Günlük 5 saat

Tarih
Tarihin Pusulası Konu
Tarihin Pusulası Soru , Tarih benim hocam

Türkçe
Türkçe pegem konu
Türkçe pegem Soru, Türkçe benim hocam

Matematik

Matematik Pegem konu
Matematik Pegem Soru ,Matematik 2.Soru bankası yargı

Cografya Pegem Konu
Coğrafya Pegem Soru ,evveliyat Soru

Vatandaşlık Pegem Konu
Vatandaşlık Pegem Soru , Ali koç Vatandaşlık Soru bankası

Bir de son olarak küçük Güncel kitap dan okuyun. Kitapçılarda satılıyor
Güncel Soruları Çözmek için
Saat 19.00 da haberleri takip edin .Güncel olayları, spor, sanat..vs not alın

Günlük 5 saat çalışın kazanırsınız

Ekpss Lisans için dedim.

guleman18

Evet ilk tercihinden atanmışsın bu iyi. Yeni memur olduğun için sorunları fazla kafaya takma zamanla alışırsın. Sen sadece işine bak gerisi gelir.

lacivert21

Ekpss 2018 Puanıyla Atandım

4. Tercihim de Atandım .Son tercih hakkimda Atandım

Darısı herkesin başına .ALLAH herkese nasip etsin

Amin

guleman18

İnşallah hayırlısı. İlk tercihinden atanmışsın yani ilk sıradaki tercihinden demek istedim.

Son düzenleme:
guleman18 Bu biraz sinir bozucu olabilir kabul ama bunu fırsata çevirebilirsin işinden arta kalan zamanlarda DYS, KBS, MEBBİS ile ilgili videolar izle dökümanlar incele önce hayırlı olsun sonra kolay gelsin.

Arkadaşlar 6 yıl önce memur (Gih) Olarak Atandım lise mezunu olarak bu yıl ön lisans (Bilgisayar Programcılığı) olarak gireceğim Allah Kısmet ederde yüksek puan alırsam başka kuruma memur (Gih) olarak atanamıyorum galiba peki nitelikli kadro açılırsa okuduğum bölüme göre oraya atanabilir miyim ? atanırsam şimdiki iş yerimden istifa edip diğer kuruma mı gidip başlama yapmam lazım ve süreç nasıl oluyor?

Ali_Gs

Zaten gih olarak atanmışsın neden tekrardan sınava girip atanmak istiyorsun? Bölümü sevmediğin için mi yoksa maaş yüzünden mi? Evet meslek değişikliği olursa o kadroya atanabilme ihtimalin var.

lacivert21

nitelikli kadroda maaş farkı var memur olmak ile tekniker ve ya teknisyen olması arasında maaş farkı emeklilik farkı var o yüzden

Ali_Gs

Anladım. Hayırlı olsun hakkında. Meslek değişimi olursa istifa etmene ya da işi bırakmana gerek yok. O bölümden tercih yapıp atanabilirsin.

Arkadaşlar güncel maaş durumu nedir acaba?

Bunu merak ediyorum bir de sistemi nasil oğrenebiliriz yani ben oğrenmek icin hevesliyim ama pek olmuyor

Üst Alt